נראה למה הייתי צריך למות כבר 10 פעמים....
4. אנשים שרואים DVD במחשב (עוד לא הבנתם שזה ה-כ-י טוב??) 5. אנשים שמוסיפים אותך באייסי ושואלים מי זה (נו מה, שאני אזכור?) 7. אנשים שפותחים בעדינות עטיפות של מתנה (למה להרוס, למה?) 9. אנשים שנוסעים תחנה אחת באוטובוס (חופשי חודשי, למה מה קרה שאלך ברגל?) 11. אנשים ששותים שוקו ממכונות ומתעקשים שזה טעים 12. אנשים שצועקים במסיבה `יאללה בלגן` 14. גברים ששותים דייאט קולה 15. בעצם, כל מי ששותה דייאט קולה 24. אנשים עם שמחת חיים בבוקר 27. אנשים שכשהיו קטנים במסיבות של כיתה ד` כשכולם היו אוכלים פיתה עם חומוס, הם ביקשו במיוחד שיכינו להם אחת עם שוקולד 29. אנשים שמתקשרים לבית ושואלים איפה אתה (קורה...) 30. אלה שלפני מבחנים אומרים שהם לא יודעים כלום ואז במבחן הם לא מפסיקים לכתוב 32. אלה שרואים אותך בקניון ושואלים אותך מה אתה עושה פה (אז שאני אשאל מה השעה?) 33. אלה שמנסים לעצבן אותם והם נשארים רגועים 35. אלה שנותנים להעתיק שיעורי בית אבל אומרים אל תעתיק מילה במילה 37. אנשים שלוחצים על הלחצן של המעלית שהוא כבר לחוץ 38. אנשים שעומדים שעה בתור למקדונלדס ובסוף מבקשים גלידה (אני אשם שיש תור כשבא לי גלידה??) 40. אנשים שמקנחים את האף ואז דוחפים את הנייר חזרה לגליל (יש גם כאלה שדוחפים אותו לכיס ואח"כ מכבסים..) 41. אלה שבאים לתחנת האוטובוס, ואחרי פחות משלוש דקות מגיע האוטובוס שלהם. וכל זה, כמובן, בזמן שאתה ממתין ארבעים דקות אחרי שראית את האוטובוס שלך חולף לך מול העיניים (שילמדו את הלו"ז, העצלנים). 46. אלה שכשאתה מגיע לתור ושואל `מי אחרון?`, עונים לך `אתה` (חחחח.. אני חייב פעם לעשות את זה..) 49. אנשים שעושים מבטא אמריקאי כשהם אומרים משהו באנגלית (לא שולט בזה, מצטעררר) 50. אנשים שמצלמים את עצמם בחו`ל עם מכונית מפוארת (מזכרת!) 52. אנשים שמפריעים בממתינה ואז שאתה עונה הם אומרים `אה סליחה אחי אתה באמצע?` 53. אנשים שאם נופל לך משהו, יעברו ויגידו `לדעתי זה נפל` וימשיכו ללכת 56. אנשים שאתה מספר להם בדיחה צוחקים ואז אומרים `אה... רגע... לא הבנתי` 57. אנשים שמזמינים אותך לשיחות ועידה במסנג`ר למרות שאמרת להם 100 פעם שזה תוקע לך ת`מחשב 58. אנשים שמצליחים לשלוח אינספור נדנודים במסנג`ר בלי לחכות 11 שניות לפני כל נדנוד 62. אנשים שמנגבים חומוס בדוך ולא בסיבוב 64. אנשים שמתקנים לך תדיבור (`שניים...`) (איך אפשר להישאר אדישים לזה??) 69. אחים גדולים