דנה - איזה שיר ככה להפיג את הדממה ?

אז תתחברי....

לובשים בגדים כהים אוכלים מזון אדמה (שורשים תפוחי אדמה) נמנעים ממאכלי אש (מתוק סוכר וכו' אדום) ומירוקים ונכנסים דיפ אין

היום הלכתי עם חולצת פסים הודית

זעית ומשוחררת....וכולם קראו לי יוספה

נראה לי שבסוף נפוצץ את העמוד בטעות

מרוב הודעות..... מה שנקרא הומאופטיה בריל טיים רק בלי רמדיס

יוספה על שום מה ?

על שום יצחק שום ? ובאילו צבעים היו הפסים ? אה יוסף וכותונת הפסים.... איבנתי.... אויש שאני כבד חבלז

השתיקה כאן רועמת שזה מחריש

אוזניים ממש חלומות ? בימים האחרונים לא היה לי משהו שאני זוכר ומה שלומך ריקי ?? החבר'ה הלכו לישון ?

riki72

New member
אצלי בסדר יש חלומות

אבל לא משהו שאני כל כך זוכרת...... דברים מבולבלים כאלה.

האמת היא שיש לי מלא חלומות

הם כל כך טובים שלא בא לי שתיהיה עליהם עין הרע...לכן שותקת

הנה זה בא...ניצחת איתי הכל

לא שלמה ארצי...טוב בהרבה....ע מ י ר בניון מזל שיש אותך תמיד את מנגנת תמיד שלמה עם עצמך ברוך את מלטפת את מיתרי אהבתך איזה מזל מזל שיש אותך את מבינה אותי ואת מראה לי את עצמי מתלהב כמו ילד מתפנק בך ואז אני נשאר בסוף כל לילה אני בא את רזי צניעותך את נותנת לי ללמוד וריחמת עלי כמו אם וניצחת איתי הכל מזל שיש אותך אני שקוע בנסתר שבך אוהב מה שגלוי אני עבד לחוכמה שלך ואין בך כלום שפוי איזה מזל בסוף כל לילה אני בא את רזי צניעותך את נותנת לי ללמוד וריחמת עלי כמו אם וניצחת איתי הכל

דנה - אין מילים......יא

תשמעי זה בכלל לא שיר דיכאון זה שיר שהצליח להפעים לי את הלב ואו עשית את זה אני חושב זה נקרא ניתוח לב פתוח בתנאי שדה.... שיו סחה עלייך דנה מרפאת בשירים שכה יהיה לך טוב נשמה

מעניין שהשיר הזה...

נכתב בכלל על הגיטרה שלו ואני לקחתי אותו למקומות כל כך אחרים אהבה אמיתית שמנצחת הכל איזה כיף שאתה כזה ספונטני

riki72

New member
חולה על השיר הזה......גורם לי

כולם ישנים כאן.........שקט. בשעה 19:45 4 הנינגות במיטות וקצת שקט לעצמי.

למעלה