דנה - איזה שיר ככה להפיג את הדממה ?

אז למה אני שומע תופים ../images/Emo8.gif

מה איתכם, כאילו משהו עולה בפוטנס. משהו מדלל ומתנער, יש עלית מדרגה. אני חש כאילו הולכים להכריז על משהו ולא על מכבי תל אביב. משהו מרגש, חדש, התפתחות חיובית כלשהי. אני מנסה להבין את המדיום הזה. עוד לא ממש הספקתי לעכל אותו וכבר "המלאכים" מדברים איתי על מדיומים אחרים מתקדמים יותר במסגרת הזו. זה נראה לי מה זה מהיר לבדואי כמוני. הכי חשוב זה להיות ראוי, לייצג בכבוד את שם הבית הזה. וזה דבר לא פשוט. לאור העובדה שההומיאופתיה גורמת לראקציות, תחושות ודינמיות. זה כמו הראקציות של אחרי הרמדי. כמו שבתחילת הטיפול יש לעיתים קרובות דינמיקה מהירה של שינויים כאלה ואחרים. ולאחר זמן מה פתאום שקט ונדמה שלא קורה כלום שכאילו משהו "הוריד טורים". ואז מגיע גירוי שגורם לתחילת התנועה שוב.
דו רה מי פה סול לה סי דו יום א ב ג ד ה ו ז א וחוזר חלילה באוקטבה גבוהה יותר. ותמיד יש רגע של שקט ביניהם שצריך לדעת לזהות ולנצל אותו. מה דעתכם בנדון ?
כמו שחני אמרה אמש "אני בלי מילים".

ש.ש.ש נדבר בלחש.../images/Emo6.gif

ברוך השם מסתדר, אפילו מסתדר טוב מאוד. פשוט שקט. זה יפה לראות איך שהאנרגיה של כולנו מתואמת. זה נקרא כאילו שהרמדי הוירטואלית הולמת. יש מקומות שאין בהם תנועה ימים שלמים. ויש מקומות בהם יש תנועה בלי סוף. זה מכלה. יש מקומות שאין בהם נוכחות או מרכז. ויש מקומות שבהם מתקיימים דיוני סרק אינסופיים של מילים ועוד מילים אודות הצ'ופצ'יק של הקומקום. המקום שלנו מתואם. הוא נוגע בליבם ובשכלם של הדברים. בגלל זה הוא כל כך מקסים. זה בזכות כל מי שנמצא כאן. הפירגון ההדדי פשוט מדהים, תענוג אמיתי. ואז כנראה קורה שאין מילים, כאילו הכל כבר נאמר, ככה זה כשיש הבנה. מה עוד יש להוסיף. שרק ימשך ככה. לילה טוב דנה, ותודה על הכל מחר טוב. אליש

גלי ר

New member
הבוקר שאחרי

איזה יופי של שרשור ממש נהנתי. אתם נהדרים גלי

גריני

New member
איך, איך נפלה עלי תרדמה ../images/Emo1.gif

ב-10 בערב הייתי כבר במיטה (צמודה ל"לילית" של דניאל
) - וכך פיספסתי השתתפות בשרשור הנהדר הזה

מה שאני אוהבת באנשי הפורום הזה

זה את הפרגון. אחרי שהסתיים הטיפול ההדדי שלנו (של דניאל ושלי)...הרגשתי מעט מטופשת. אלישוע אמר שצריך לשמור על איך אנחנו נראים. לא רציתי שיבוא השוטר ויגיד "הגזמתם"...אבל השוטר הזה קיים בי, הצורך המתמיד להיות בשליטה....לא אוהבת אותו. דניאל, נהניתי בטירוף לזרום יחד..אהבתי לראות את היכולת ההדדית. יום טוב לכל

גריני

New member
אוי, השוטר הזה ../images/Emo150.gif

קיים גם אצלי, כמובן. נדמה לי שזה מצדיק שרשור חדש.

אין לי מילים ואולי יש לי כמה...

איך הגחת מתוך הדממה בדיוק בזמן איך היית בדיוק במקום ובזמן איך הרגשת את מצבי ונתת לי את הרמדי (חרוז לא יוצלח...) היה אכן מדהים מתואם כאילו מלמעלה ואולי מלמטה (האדמה) גם אני נרגשתי לא כל כך בנוח מול מה שאלישוע אמר על איך זה צריך להראות אבל זה נראה כמו שזה נראה וזה היה עוד יותר טוב ממה שזה נראה והשוטר.... אגיב בשרשור אחר בקיצור דנה היית מדהימה (כמו ה"גיטרה" בשיר... אבל ממש כמו !!! והיה נפלא !!! אז שוב ת ו ד ה המחשב לא נותן לי להכניס אייקונים אז קבלי פשוט חיבוק ונשיקה

למעלה