דנה אינטרנשיונל VS יואב קוטנר

דנה אינטרנשיונל VS יואב קוטנר

גולשים יקרים , שבוע טוב ומבורך לכם
קודם כל שוב תודה רבה לכולכם על כל האהבה והתמיכה הגדולה שאתם מפגינים כלפי דנה בכל בהקשור לחרם הטפשי והזול שמנהל יואב קוטנר כרגע נגדה
מיותר לציין שנמסר לדנה ושי כרם באופן רשמי שאנו גולשי הפורום עומדים לצד דנה לאורך כל הדרך וניתן את תמיכתנו המלאה בלב שלם ...... ידיעה רשמית מצד שי כרם כבר פורסמה ב nrg מעריב ובטח בימים הקרובים נחשף יותר לדבר המאבק בין שני הגורמים. חשוב לציין כי לא הערוץ עצמו החליט פה אחד שלהחרים את דנה אם כי יואב קוטנר בלבד , שלא לוקח בחשבון שהנפגעים הראשיים מכל הסיפור הזה הם בעיקר הקהל והצופים שכן דנה מאוד אהודה בקרב צופי הערוץ ... במידה ויואב קוטנר לא יחזור בו מהחלטתו ויחזיר את דנה לערוץ וייתן לה את הכבוד מהגיע לה , אנו נקים עצומה ונצא נגד החלטה זו , ונחרים את הערוץ, ובמידה ונראה שדבר לא עוזר גם נגיע ונפגין נעשה מהפיכה ונראה לכולם מי הם המעריצים של דנה - דנה איתך באש ובים - אותך לא ישתיקו , ובטח שלא אותנו ..... "... על הדרך שבה הלכתי לא חשוב לי מה אומרים - אני ניצחתי ...." חברים כנסו לידיעה , הגיבו , צאו נגד קוטנר הראו לדנה שאנחנו איתה ושהערוץ בלעדי דנה לא אותו הדבר
נשיקות ותודה על הכל

m o r a m i r

New member
דנה סחתיין על הפירגון....

חבר'ה תקראו את הטוקבקים בכתבה...... תראו איזה פרגון אדיר נותנים לדנה....

ליאב26

New member
כמה עצוב

כמה עצוב שיש אנשים טראנספוביים שמנועים משיקולים מאוווד לא מקצועיים. מאווד עצוב. מזכיר את ימיי החושך. כנראה שצריך להזכיר למר קוטנר כמה גאווה מביאה עד היום השגרירה היחידה דנה אינטרנשיונל. אולי הוא שכח כמה דברים היא עושה למען המדינה ולא ממש דואגת לפרסם את זה כמו כל אמן שצמא לפירסום. מניסיוני כאדם שמסתובב באירופה רבות אני יכול להבטיח לכולכם כי באירופה דנה נחשבת לאייקון לדיווה יותר מימה שמרביתנו חושבים. כמה עצוב שבבבית היא לא מקבלת את הכבוד הראוי. אוהב את כולכם אנשים. מלונדון הקרההההההההה.

מהההההה אני לא מאמינה

כל הערוץ 24 אימא אוי דנה מיסכנה מה עושים לך דנהההההההההההההההההההההההההההה אני אוהבת אותך כולנו איתך באש ובמיים

מר מר לי בנשמה רע רע לי מאוד

חשכו עני מהכתבה חוץ מהתמונה של דנה אני מרגעישה שעושים עם דנה לינץ קבוצת טרוריסטים בריונים החליטה להתעלק ולהשמיד את דנה מהמפה מושיקו אני חושבת שהפגנה זה רעיון טוב צריך לחשוב על כיוון ושמצד ההפקה של דנה יתחילו לתכנן אנחנו לבד לא יכולים לקיים הפגנה צריך כח אני מצידי מוכנה לארגן חברים

שני23889

New member
נו מושיקו בחיאתתתתת

אתה באמת חושב שעצומה בפורום והחרמת הערוץ בקרב הגולשים פה זה מה שיעזור להחזיר תקליפים של דנה לערוץ? צריך לעשות משהו קצת יותר מואיל,לא יודעת בואו נתארגןם כולנו ונחשוב על משהו מעשי ומוחשי ולא סתם נעבוד על עצמנו.....

שני23889

New member
*מועיל ו...

ואתה שאתה המנהל וכולם סומכים עליך אני בטוחה שתחשוב על משהו טוב ורציני יותר ואז נתחיל לפעול ויפה שעה אחת קודם....

ניראה לכם שהוא היה מעיז להתעסק עם שרית חדד

לשרית חדד יש גב ותמיכה ביריונית
המנהל האישי שלה לא היה נותן לכזה דבר עובדה שיואב קוטנר השתיק אותה עם פטיש
עלק 20 קולות הפרש כמה שזה היה ניראה שקר שקוף
על מי הוא רצה לעבוד ולשקר,הוא שיקר את עצמו
אני שונאת את יואב קוטנר,הוא עוד ירדוף אחרי דנה אינטרנשיונל
איפה כל הזמרים למה הם שותקים>>>למה הד ארצי לא יוצא נגד ערוץ 24 אני לא מבינה

giladgg

New member
וזוהי תגובתי לכתבה!

ביזיון להחרים אומן ישראלי! דנה הביאה המון כבוד למדינת ישראל, היא אישה טובה, יוצרת וזמרת דגולה! יואב קוטנר הכפוי טובה, כנראה שכח שכאשר הערוץ עלה לאויר, לא היו לו קליפים לשדר! חוץ מ... קליפים של דנה! דנה מההתחלה אמרה בפרסומות: "אני בעד הערוץ.. שישדרו את כל הקליפים שלי כמה שהם רוצים!" אז מה?! נשנא שנאת חינם בגלל שהיא לא הרגישה טוב ביום הטקס ולא הגיעה?! מר קוטנר! יא קוטר! יא קונטנר! אם יש בלבך הומופוביה ואתה לא נקי מבפנים- צ'או! הבאת על עצמך אויבים רבים!!!

../images/Emo41.gif דיברו על החרם על דנה גם בגיא פינס הערב..

דיברו על החרם של ערוץ 24 נגד דנה אינטרנשיונל והראו כל מיני תמונות של דנה ואמרו את תגובתו של שי כרם מי שרוצה לראות יש שידור חוזר בהוט 3 בשעה 23:00 ויש גם בVOD ..

למעלה