דנה אינטרנשיונל VS יואב קוטנר

חברים דעת הקהל אמר את דברו

כולנו בעד דנה אינטרנשיונל ולא רק החברים הקבועים בפורום,חברים הגיעו מפורומים אחרים והם בדעתנו.שיחת היום בעיר שכולנו עם דנה,החברים קרובים משפחה שלי שולחים לדנה חיזוקים שיחת טלפון עם אמא שלי===אישה בת 65 צנועה מושבניקית בצפון אימא שלי מוסרת לדנה כזה דבר דנה את זמרת גדולה,מה שנעשה לך זה עוול שלא יסלח אני מכל הקליפים בערוץ 24 אהבתי את הקליפ שלך ." סרט הודי". כשאני שומעת אותך את מעלה לי שימחה,וגורמת לי לשכח מהכאב {אימא שלי היא אם שכולה}.".סרט הודי " זה אחד השירים הכי יפים שהומצאו ,,,"הם לא מתבישים גועל נפש"...זאת התודה רבה שמגיעה לדנה? שהביאה כזה כבוד בארוויזיון אימא שלי שואלת אותי בעצב...אז מה לא נישמע יותר מדנה? ועוד מחמאה לדנה על הכתבה בעיתון לאישה שדנה ניראת מלכת יופי ואני אומרת לאימא שלי אני לא יודעת ><>>הכוונה דנה מה חושבים אחרים על הדרך שבא הלכתי לא חשוב לי מה אומרים אני ניצחתי הצלחתי-נכשלתי-נפלתי וקמתי רק שכאן אימא שלי חשבה שזאת המצאה שלי חחחח הסברתי לה שזה בית מתוך שיר של דנה אז אימא שלי אומרת פישששששש יפה מאוד >באמת כל הכבוד לה דנה היא המנצחת והניצחון הוא שלנו דעת הקהל עם דנה,אנשים מטורפים על דנה דנה לא צריכה לזכות בזמרת השנה,כדי להוכיח לכולם שהיא זמרת ענקית דנה אינטרנשיונל היא חתימה לזמרת מס 1 בכל בזמנים זה סופי ואין על זה מחלוקת

"הכל זה לטובה גם זה נראה עכשיו אחרת.." ../images/Emo13.gif

בטח שיהיה טוב - חייב להיות טוב

אני מכריז על ניצחון של הפורום

הניצחון הוא שכולנו ביחד מתאגדים,אני כבר לא בדיכאון שדנה מוחרמת מערוץ 24 התרגלתי לעניין אני מרגיש שניצחתי במאבק את דנה אני אמשיך לשמע וליראות גם בלי ערוץ 24 זה שדנה לא משודרת בערוץ 24 חותם שלערוץ 24 קשה להתמודד עם זמרות בסדר גודל של דנה היום במספרה שאני עובד השמענו רק את דנה אינטרנשיונל,כולם עם דנה וכולם מחרימים את ערוץ 24 גם מחר ותמיד דנה רצויה דנה היא נצחון בדעות קדומות WWW/I.LOVE.DANA.INTERNESYONAL.CO.IL

JackDanyells

New member
יש דרכים אחרות להעניש!!!!!!!

זה ממש ממש מוגזם! יאללה מכתבים אימיילים הצפות!!!

למעלה