דנה אינטרנשיונל VS יואב קוטנר

zadok211

New member
המשך.. בא לקלל ונמצא מברך

כל קוראיהפורום ישימו לב לכמות הרבה של התגובות ועל זה נאמר בא לקלל ונמצא מברך

lee 86

New member
מה קשורה כאן העדתיות?! סתם הערה גזענית!

נראה לי מן הראוי שבפורום של דנה אינטרנשיונל לא יושמעו הערות גזעניות! ואני לא קבל תירוצים בעניין!

m o r a m i r

New member
עמנואלה הסירי דאגה מליבך!!!

אל תידאגי .... דנה תצא גדולה מהסיפור הזה כמו תמיד!!!! מזל שיש את הדנה.....דנה שוברת את כל החומות האפשריות.....ועכשיו היא תשבור את יואב קוטנר .... ותראה לו מזה דנה אינטרנשיונל.....ולא כדאי לו להתעסק איתה.....אין לו מושג איך הוא הסתבךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

אומץ7

New member
MOR את גדולה

דנה גדולה מהחיים וניצחה דברים יותר גדולים מקוטר

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאפשר להעלות נקודה למחשבה?

ובאמת חבל שאי אפשר להגדיל פה את הכתב - באמת נראה לכם שדנה מוטרדת מזה כל כך ?! אני חושב שכל הרעש והצילצולים באים מהפורום יותר, ומהמעריצים. לגיטימי, סבבה, אבל באמת נראה לכם שהגברת לא ישנה בלילה בגלל זה? סופרת אגורות בחשבון בסופר כי אין לה מה לאכול? מאכילה את ברדפורד באבנים כי היא לא יכולה להרשות לעצמה בונזו? וואט דה פאק?! זה לא מזיז לה את קצה הסטילטו, עם כוווול הכבוד למר קוטנר ולערוץ 24.

בושה לערוץ 24 ..דנה אנחנו איתך!

בושה לערוץ המוזיקה ...הם עוד יחזור לדנה ויבקשו ממנה לשדר את הקליפים שלה והיא לא תסכים אמן !! הם כ"כ הרגיזו אותי עכשיו בלי לחנוק את הקוטנר המכוער הזה !!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifלא רק את עצבנית עליו

אני בטוח שגם כל קוקסינליות הארץ מתרעמות על זה עכשיו.

m e 3 3 3

New member
בושה גדולה לערוץ מוסיקה כזה

פשוט אין לי מילים לתאר את הזעם, התיסכול. קוטנר הבן זונה הזה. שיירקב. אפס כזה מחליט בשביל תחנה שלמה וציבור שלם. איפה נשמע דבר כזה. מה זה רומניה של שנות השמונים ..... זה לא נתפסססססססססס ברגעים כאלה אני אומר שחבל שאין לה קריירה באירופה, שתצחק על כולם מלמעלה ולא תצטרך ערוץ שכונתי, עלוב כמו הארוץ הדבילי הזה. מגיע לה חו"ל ואירופה וארה"ב ולא להיות איפה שלא מעריכים אותה בגלל הומופובים

dandan 23

New member
הינה הטלפון של ערוץ 24

חברים, אני רושם לכם את מספר הטלפון של ערוץ 24. תתקשרו ותגיעו למרכזיה, תלחצו על המספר שיעביר אתכם לערוץ המוסיקה. חשוב מאוד שכל אחד מאיתנו יתקשר ויביע את מחשבותיו בפני הערוץ. כל לחץ נוסף יהיה מבורך. בהצלחה 03-7661111 בנוסף, האי מייל של הערוץ אליו ניתן להפנות מיילים עם תלונות: contact@music24.co.il

אני אוהבת את התגובות בכתבה

הרב עם דנה וזה מדהים,כולם לצידה של דנה יש תגובות שמרגשות בימיוחד אני אוהבת

RoNNy770

New member
אני שמחה על הכתבה :)

צד מעולה ללא ספק, מקווה שבסוף דנה תקבל את הכבוד שראוי לה..

A M S T A F1

New member
כולם רוצים שירים פשוטים אז קחו אז

אז קחו היא סך הכל מנסה להרוויח את פרנסתה במדינה ריקה זו חלפה התקופה של ביאליק ,טהר לב ונעומי שמר היום הכל זה קישקושי רינגטון

דנה שייכת לליגה אחרת

לזדמרת או יותר נכון לדיווה כמו דנה הארץ הזאת קטנה עליה היא האומנית מס' 1 ברמה של MTV רק חבל מאד שהיא לא פורצת בחול ומשקיעה את המאעמצים שלה שם במקום שיכולים להכיל את הכישרון שלה

בארבאבא

New member
אף פעם לא מעריכים את מי שבאמת מגיע לו..

האמת שחשבתי שהיא עשתה משהו קצת יותר גדול מלא להגיע לטקס. סיבה דיי מטומטמת לדעתי..

Glamorousss

New member
אני לא מגיב כי לדעתי ערוץ 24 מתנהגים כמו

בגנון ... רק שלא יתחילו לבכות עוד שניה אין על דנה! לא תהיה אחת כמוה! וההפסד כולו של ערוץ 24

למעלה