דעה אישית

דעה אישית

אני לא יודע מי ממכם מרגיש ככה, אבל לי מרגיש שפעם היה בפורום הזה נעים יותר לא משנה אם השיחה נסבה על נושא שלשמו הוקדש הפורום או שגלשה בגיחוך לפסים הומוריסטיים. לבינתיים החליטו בצפוז להקים עוד פורום לבלוגים ופה נהייתה חוויה מסוג אחר מפורום בלוגים זה הפך לפורום חיסולי חשבונות וקטנוניות. ותמה אני לפעמים על האנשים, שהרי כולם מצהירים כי הם כותבים בלוג בשביל עצמם והנה אני קורא פה לא אחת לאחרונה על מלחמות אישיות, על חשד להפליות וקידום בלוגים אחדים לחזית על חשבון אחרים, על העדפת בלוגרים מצד ההנהלה על פני אחרים, על בחירת מועמדים לתחרויות שונות שיוזמים בבלוגיה על בסיס קשר חברי..... האמת, די עבר לי החשק לבוא ולבקר פה בפורום, אבל מודה, יצאו לי מפה גם דברים טובים היכרות עם הבלוג של הר קסמים ושל SIV30 ועוד כמה. אם זאת תישאר רוח הדברים בזמן הקרוב אז אני מאמין שאתרכז רק בכתיבת הבלוג שלי ולא אתן את קולי ונוכחותי לשדה קרב לבלוגרים ממורמרים.

בסדר, אני מבטיחה להפסיק לריב על שטויות

ולהתחיל להרים הודעות עניניות עם כתבות מעולם הבלוגיה.

../images/Emo2.gif זאת לא הייתה עקיצה.

התכוונתי ברצינות, בזמן האחרון היה לי מצב רוח רע בגלל משהו שעיצבתי, ולא הלך לי וגם כולם ירדו עלי. אח"כ מישהו מהבלוגרים הרגיז אותי, אז הוצאתי את הכל עליו. בקיצור לא התעסקתי בבלוגים, אלה התעסקתי בלריב בפורום כזה או אחר.

גאמי

New member
חברי היקר!

כמובן שאני יודעת למה התכוונת ואני יותר ממעריכה את הלוייאליות שלך. אני אישית פשוט לא נמצאת במקומות שלא טוב לי בהם יותר, משאירה את קרבות הבוץ והרפש לאנשים שחפצים בכך, לי? יש חיים מעניינים מדי מכדי להתעסק בזה, לאמיתו של דבר גם לך לא? ממני שפעם היתה חברה כאן, היום מבינה שחברות זה מושג די ערטילאי למקום שכזה.... אבל מבסוטה מהחיים, זה בטוח. וסתם ביקורת בונה, כי לאחרונה היו בכל אזור הבלוגים ביקורות די דורסניות: איש חכם אמר לי פעם, שאם אין לי משהו טוב לומר, אז עדיף שאשתוק, כך אני מתייחסת גם לאנשים, אם אין לי משהו טוב לומר עליהם או במקרה זה על הבלוג שלהם, אני פשוט לא מביעה דיעה, לעולם לא תשמעו ממני מילה רעה או העלאת בלוגר כדוגמא למשהו שלילי. חושבים שהיה קל להגיע לאן שאני היום? בעצם איפה אני היום? ממש לא, חצי שנה הייתי כאן שקופה, אבל היה בזה משהו טהור, כי לא עיצבנתי אף אחד בנוכחותי, לפני כחצי שנה זה החל, במסר של מישהי ששאלה אותי האם נירשמתי לתוכנית התשלומים של תפוז, עניתי בתמימות שלא (ועדיין לא), היא ביקשה סליחה ולא הבנתי על מה, עד שהסתבר שהיא חושבת שהנהלת תפוז מקדמת אותי כי נירשמתי לתוכנית, חחחחחח, בחיי אפשר לחשוב שזו "תוכנית המנויים של מפעל הפייס"
, מאז פגשתי "עוד נשמות טובות" בדרך, וככל שהכיעור גדל, כך הרצון שלי להרים בלוגרים אנונימים גדל גם הוא, כי אם אני כבר קצת פחות שקופה, אז למה לא לעזור לטובים ומוכשרים שאיש עוד לא גילה. צרות עין זרה לי, וכל פעם שאני רואה כזו (בטח יבואו עכשיו אלה שיסבירו מדוע אין זו צרות עין, כי אם ביקורת בונה
) אני לא מצליחה להבין מהיכן היא נובעת? משיעמום? מבחישה בכלום ? בחיפוש ריגושים וה"ביחד" שבקטילה? האמת? יו מה אני מבלבלת , זה אפילו לא מעניין אותי מהיכן זה מגיע. מזל שפגשתי כאן גם אנשים יפים כ"מטר שמונים", איידהו (מה לא מכירים? אולי עדיף שישאר מקום נקי), אקורד החיים הנפלא, ויו בטוח שכחתי עוד כמה בדרך,אבל יש, יש פה גם אנשים יפים לאללה. פשששש איזו מגילה סוף שבוע נעים. גלית

איאון

New member
התחברתי מאוד

לדברים שכתבת.. כמו ששמת לב אני בכלל ממעטת לכתוב בפורומים האלה.. גם כששמי הוזכר מספר פעמים בסיטואציות לא נחמדות... אבל כל מה שאמרת, כאילו אמרת מה שאני חושבת. חבל שאנשים צרי עין.. כשמטר פתח את ההודעה שלו, רציתי לכתוב לו - זה לא קשור לפורומים זה קשור לאנשים.. אבל זו דרכו של עולם.. כמה חבל... סופ"ש נעים!

איאון

New member
אני קוראת...

גם את הבלוג שלך אגב... רק לא אומרת הרבה
ובטח שלא אומרת כלום כשיש באלגנים..

כן... בלאגנים זה השם האמצעי שלי.

זה רודף אותי לכל מקום. זה לא קשור חלילה וחס למשהו שאני עושה או אומרת... טוב נו, טאקט זה לא הצד החזק שלי.

איאון

New member
אבל..

זה כל היופי... אגב, יש אנשים מאוד "דיפלומטיים" שחושבים שיש להם המון טאקט ... את שמה אותם בכיס הקטן. דווקא ההודעות שלך מאוד משעשעות אותי, כן.. גם כשאת עצבנית
...

חבל תחזרי לפה, כייף כאן.

אני מבקרת רק מי שמבקש ממני ביקורת בבלוג שלי. כאן אני מבטיחה להשתדל להיות נחמדה. אם אני לא נחמדה או פוגעת במישהו אז תגידי לי. אני מבטיחה להיות מפרגנת כמו ששירלי ואיה נהגו לומר בתוכנית של גיא פינס.

גאמי

New member
../images/Emo25.gifזה שאת מפרגנת כבר למדתי../images/Emo13.gif

ובאשר ליתר התכונות שלך ביניהן הציניות, דווקא מאוד מחבבת גם אותן, כי הן לא סותרות אצלך את היכולת לפרגן, זו בין היתר גדולתך. תודה.

אז מי מציק לך בפורום?

היתכן שהריכוז העצמי שלי גורם לי לחשוב שכל ביקורת מופנת באופן אישי אלי?...

siv30

New member
../images/Emo6.gif כן כפרה תני קרדיט גם לאחרים

אוי קרעת אותי את חמודה כשאת חושבת שהכל נע סביבך

גאמי, סליחה, אפשר בבקשה...

להצטרף גם לכל התגובות שרשמת בשרשור הזה? זה פשוט... אני לא יודע מה אני הייתי כותב בדיוק אילו הייתי שם לב לשרשור הזה לפנייך, אבל מה שבטוח את ניסחת את זה יותר טוב ממני! ואני מדבר על כל התגובות שלך בשרשור הזה.

למעלה