טוב
אני שמחה שהפעם יצא לי לטעות אבל לפחות ככה הרגיש לי , כי כשאתה אומר זה לא מתייחס אישית לאף אחד אז למי כן זה מתייחס? לפורם עצמו? הרי אנחנו הם שנמצאים בפורום ולא הפורום משוכתב מעצמו זה דברים שאנחנו כותבים מתווכחים מתנגחים מחסלים חשבונות וגם צוחקים. לכן אני חושבת שאלה "הטרבל מייקר" שהדביקו להם כינוי חיבה טרול, אליהם בפרט מופנת האצבע וכידוע לך אני טרבל מייקר לא קטנה
. לגבי המצהירים שהבלוג שלהם זה בשביל עצמם , זה נכון, אתה לא יודע עד כמה זה נכון, אני לפחות מרגישה את זה, זה הבמה שלי ההבדל היחידי שמבדיל אותו מפורום זה הניהול, בבלוג אתה מנהל בפורום מישהו אחר מנהל
ואותך אם המנהל פורום לא מוצא חן בעיניו משהו הוא ימחוק לך תגובה/יחסום אותך, בבלוג שלי אני אכתוב את הדיעות שלי כי בשביל זה הוא הבלוג שלי עאלללק יומן מגירה שלי
מה תבוא, תתלוש לי דפים מהיומן ? למרות שאיזה כלב עשה את זה לפני כמה ימים בבלוג שלי אבל נעזוב את זה. הבלוג שלך זה "אתה" ככה אתה בונה אותו, ככה אתה רוצה שהוא יראה, כמו מסעדה האוכל טוב אתה חוזר האוכל והשירות לא טוב לא תחזור לאכול שם יש ה-מון מסעדות <בלוגים> לבקר בהם. לגבי התנגחויות עם וירטואלים, כשלא מכירים אז קל יותר להתנגח לפעמים אפילו סימני קריאה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יכולים לבטא ולהתפרשן כזעם והמטרה יותר להדגיש מילה או משפט מסויים כל אחד קורא איך שנוח לו. במציאות לא כולם חיות טרף שאוכלים אחד ת'שני, אני זוכרת גולשת אחת שמצד אחד פחדה ממני ומצד שני הסתקרנה מי אני ויצא מפגש פורום וכשבאתי אמרו לה זאת טל-יה היא שתקה ואחרי זה חייכה בסוף המפגש כמובן אחרי שישבה לידי במפגש היא אמרה לי ולעוד גולש לא ככה דימיינתי אותך, את אחרת <מעניין איך מדמיינים "טרול" אני מעדיפה יותר טרבל מייקר אם אתם כבר מכנים מישהו בשם כזה>
מסכימה איתך לחלוטין שידענו ימים יפים כאן בבלוגיה בראשית הדרך.