דעה אישית

Tali1912

New member
טוב

אני שמחה שהפעם יצא לי לטעות אבל לפחות ככה הרגיש לי , כי כשאתה אומר זה לא מתייחס אישית לאף אחד אז למי כן זה מתייחס? לפורם עצמו? הרי אנחנו הם שנמצאים בפורום ולא הפורום משוכתב מעצמו זה דברים שאנחנו כותבים מתווכחים מתנגחים מחסלים חשבונות וגם צוחקים. לכן אני חושבת שאלה "הטרבל מייקר" שהדביקו להם כינוי חיבה טרול, אליהם בפרט מופנת האצבע וכידוע לך אני טרבל מייקר לא קטנה
. לגבי המצהירים שהבלוג שלהם זה בשביל עצמם , זה נכון, אתה לא יודע עד כמה זה נכון, אני לפחות מרגישה את זה, זה הבמה שלי ההבדל היחידי שמבדיל אותו מפורום זה הניהול, בבלוג אתה מנהל בפורום מישהו אחר מנהל ואותך אם המנהל פורום לא מוצא חן בעיניו משהו הוא ימחוק לך תגובה/יחסום אותך, בבלוג שלי אני אכתוב את הדיעות שלי כי בשביל זה הוא הבלוג שלי עאלללק יומן מגירה שלי
מה תבוא, תתלוש לי דפים מהיומן ? למרות שאיזה כלב עשה את זה לפני כמה ימים בבלוג שלי אבל נעזוב את זה. הבלוג שלך זה "אתה" ככה אתה בונה אותו, ככה אתה רוצה שהוא יראה, כמו מסעדה האוכל טוב אתה חוזר האוכל והשירות לא טוב לא תחזור לאכול שם יש ה-מון מסעדות <בלוגים> לבקר בהם. לגבי התנגחויות עם וירטואלים, כשלא מכירים אז קל יותר להתנגח לפעמים אפילו סימני קריאה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יכולים לבטא ולהתפרשן כזעם והמטרה יותר להדגיש מילה או משפט מסויים כל אחד קורא איך שנוח לו. במציאות לא כולם חיות טרף שאוכלים אחד ת'שני, אני זוכרת גולשת אחת שמצד אחד פחדה ממני ומצד שני הסתקרנה מי אני ויצא מפגש פורום וכשבאתי אמרו לה זאת טל-יה היא שתקה ואחרי זה חייכה בסוף המפגש כמובן אחרי שישבה לידי במפגש היא אמרה לי ולעוד גולש לא ככה דימיינתי אותך, את אחרת <מעניין איך מדמיינים "טרול" אני מעדיפה יותר טרבל מייקר אם אתם כבר מכנים מישהו בשם כזה>
מסכימה איתך לחלוטין שידענו ימים יפים כאן בבלוגיה בראשית הדרך.

משום שמדובר במשתתפים הקבועים

אני מאמין שאתם יכולים לפתור את זה לבד עם עצמכם. קחו קצת אוויר לפני שתבקרו מישהו שלא לצורך. מספיק שכל אחד ינסה להבין ולקבל את הדעות של הצד האחר ולא להתנפל יישר, יהיה לכולנו טוב יותר כאן (גם אם אתם באמצע מלחמה אישית עם אותו משתמש, אין צורך לגרור את זה לפורום. יש לכם בחירה האם להגיב או לא להגיב). זה המקום שלכם, אתם אלו שתקבעו את האווירה שתהיה פה. ולדעתי יכולה להיות כאן אווירה מצויינת.

דם דם

New member
מטר

אתה יודע שאתה אחד הכותבים הכ אהודים בפורום אני חושב שרוב האנשים פה קוראים אותך בבלוג וידעו להפנים את מה שאמרת מטר (גאד הצאוור כואב לי רק מלחשוב על הגובה שלך) כמו שאמר הנץ כדאי שאנשים יקחו הפסקה קלה ינשמו אוויר עמוק. יזכרו שהם אנשים בוגרים ויניחו להתנצחויות אישית אני מתגעגע לאווירה המעט הזויה שהייתה פה פעם, כול פורום צריך קצת צדדים שוליים שלא קשורים למהות הפורום. אמרת גם נכון על ההיכרות עם בלוגים אחרים,כשאני חושב על זה. אצל כולם אני כמעט קורא סדיר

דם דם

New member
מטר תראה איזה יופי עשית

ההודעה הזאת שלך הביאה תגובות של מיטב גולשי הפורום הזה שחלקם אפשר לומר ירדו למחתרת והופ לרגע קט אפשר לראות פנים מוכרות וותיקות כתגובות לשרשור שלך איזה יופי עוד נדע ימים טובים,תמיד זה כך עליות ומורדות

אתה טועה לדעתי

תמיד היה ותמיד יהיו מקרים מהסוג שאמרת, זה לא חדש. אבל ככה זה כשקבוצת אנשים מתדיינים, לא תמיד מסכימים אחד עם השני ולפעמים מטען אישי משפיע על מהלך הדיון. להפך, מאז שפורום הבלוגיה נפתח ההצעות האלה וההתלונניות, ברובם, עברו לשם. זה שיש פה שרשור אחד כזה לא הופך את כל הפורום לכזה.. אישית נראה לי שקצת הוצאה כאן הפרופורציה

שרוט, אני כתבתי על הרגשה שהתגבשה בי

אבל זה הזמן לעבור הלאה ולהתקדם להמשך נעים יותר יום טוב

למעלה