דעה אישית

אני תמיד כאן...

לא תמיד כותב... אך תמיד קורא... (ובזמן האחרון זה גם בגלל אותה סיבה שמטר שמונים אמר כאן...)

מה זה קשור לפורום?

כאילו.. הבנתי שיש אנשים עם צרות עין, את יודעת שנתקלתי בזה גם בעצמי, אבל אין לזה קשר ישיר לפורום, אנשים תמיד יקנאו ויש הרבה מהם שיתחילו לפתח רעיונות קונספירציה בראש, אז מה? זה אומר שזה נכון? למה לתת לזה להשפיע עלייך?

גאמי

New member
אז זהו שרוט יקר, זה כבר לא משפיע עוד, כי

אני לא אטרח לקרוא זאת עוד. מדוע זה קשור לפורום? אולי כי חלק מצרי העין גולשים גם כאן. דרך אגב יש כאלה שאמרו למטר שמונים שיצא לתקופת צינון, אם לא טוב לא כאן, ואני אומרת, שהגישה בפורום הזה צריכה להשתנות, פעם היה פה נעים לאללה, יתכן שהתחרויות השונות הבליטו את הצד הדורסני של חלק מהבלוגרים.

חבל, את חסרה כאן

אני לא כל כך מבין על מה אתם מדברים, רק יודע שתחסרו. את כבר חסרה ועכשיו גם מטר הולך לו. לא טוב לך, נסה לשנות. כך אני חושב. רק אם זה לא הולך לחלוטין תעזוב.

גאמי

New member
../images/Emo24.gifתודה שרוט על המילים החמות, נעים לשמוע

על הבוקר.

ע ל ו מ ה

New member
מוצאת את ההצהרה הזו מוזרה

קודם כל, אקדים ואומר שכמי שלפעמים נסחפת לריבים, אני לוקחת את ההערה באופן אישי. מעבר לכך, למדתי פה ובפורומים אחרים בהם אני משתתפת, וגם בכמה פורומים בהם אני כבר לא משתתפת, שהדינמיקות משתנות כל הזמן. למדתי שאני עצמי משתנה כל הזמן, לפעמים אני רגועה ולפעמים הפתיל שלי קצר. לפעמים אני בכלל לא מרגישה צורך לענות, לפעמים חשוב לי לענות, לפעמים אני כותבת תשובת מחץ ובסוף סוגרת את הדפדפן ומוותרת על התשובה כדי לא להיכנס לעימותים. כך שהדינמיקה האישית שלי משתנה ממילא לפי מצבי האישי - ואודה ולא אבוש, הפורומים הם המקום הראשון בו אני נותנת לקצף שלי לצאת. מעדיפה "להיכנס" באנשים וירטואליים מאשר באנשים בחיי האישיים. מעבר לפן הלגמרי אישי, ישנו הפן הקבוצתי - הלא הקבוצה משתנה כל הזמן. אנשים חדשים מופיעים (וידוע לכל מי שעוקב מספיק זמן, למשל, שהחוויה של טליה בפורום 807 ובפורום הזה התקלקלה מהרגע בו אני הופעתי). אנשים ותיקים לפעמים מגיבים ולפעמים לא (לפי הדינמיקה האישית שלהם). שותפים רגילים לפעמים עסוקים יותר ולפעמים פחות. וגם פגיעה אישית או סלידה אישית משפיעות פה ושם על הרכב הנוכחים. ועל כל אלה אפשר להוסיף את נושאי הדיון השונים. לפעמים יש יותר נושאים שרלוונטיים לנושא הפורום (כי מתפרסמים מאמרים או כי אנשים מעלים שאלות רלוונטיות) ולפעמים יש פחות. בקיצור, פורומים משתנים כל הזמן, וכשלא נעים בהם אפשר לעשות הפסקה. אפשר לחזור לפעמים. אולי פתאום יחזור להיות נחמד. נזיפה שכזו... לא לגמרי ברור מה לעשות איתה...

עלומה יקרה, אין בזה נזיפה ובטח

לא משהו אישי כלפייך זאת הייתה רק הבעה של הרגשה שהתגבשה פה לאחרונה ולא משנה כרגע מי אמר מה על מי הפורום קצת נטה ממטרתו והפך גם לבמת חיסולי חשבונות ועקיצות אישיות בחסות הוירטואליה כוונתי הייתה הרצון להחזיר את תרבות הדיון הנעימה שהיתה פה בעבר גם אם היו חילוקי דיעות בין הגולשים מקווה שהובנתי ברור

גאמי

New member
חייבת לומר שאני לא מסכימה עם האמירה

ולהלן ציטוטה: "הפורומים הם המקום הראשון בו אני נותנת לקצף שלי לצאת. מעדיפה "להיכנס" באנשים וירטואליים מאשר באנשים בחיי האישיים." איזו מן אמירה זו? זו בדיוק הסיבה בגלל לא פעם לא נעים להיות כאן. אפשר להיות אדיבים גם אם מדובר באנשים שלעיתים אינך רואה עין בעין איתם. תשאר בן אדם בכל מקום , לא רק במקומות בהם אתה חשוף, או כפי שכינית אנשים בחיי הפרטיים, להזכירך מדובר פה בבני אדם, חלקם אולי רגישים או חיוביים לא פחות ואף יותר מחלק מאלה שאת ניתקלת בהם בחייך האישיים. בא לך להתכסח, כמו שאמרת השתמש בתבונה במקש הדיליט, הוא עשוי לעשות חסד עם אנשים אחרים. את יודעת, לפעמים האדם הכי מעצבן בעולם, עשוי להפוך לנעים יותר באם יפגוש לראשונה בחייו, אדם שמסביר לו פנים, אני נאיבית? אולי, אבל במה עיני הוירטואליות וויזואליות ראיתי זאת. כמנהלת את אחד פורומי התמיכה הגדולים בתפוז, אני חייבת לומר לך, שלא פעם אני לא מגיבה או מנסחת תגובה זמן רב בבית, כי אני יודעת את ההשפעה שיש לתגובה שכזו על הצד השני הוירטואלי, שלמרבה הפליאה הוא בן אדם כמוך כמוני. מצטערת הגישה הזו היא בדיוק זו שאסורה לטעמי. אבל זו רק אני ודעותי הפרטיות. גלית

ע ל ו מ ה

New member
מה שהאמירה שלי אומרת

היא שאני מרשה לעצמי פתיל יותר קצר בוירטואליה. החיים שלי באופן כללי מלאים סטרס. החיים שלי באופן כללי סובבי ילדים ועבודה והזמן הפנוי שיש לי מפוזר בדקות פה ושם לאורך היום והשבוע כך שחלק ניכר ממנו אני מבלה בוירטואליה. זו הדרך שלי לנוח רגע מחיי היומיום, זו הדרך שלי להירגע. ואם יש שם משהו שמרגיז אותי - אם זה מִנְשק חדש ומיותר, או מנהלי פורום לא קשובים, או גולשים שמציפים - אני עוצרת את עצמי עוד פחות מבמציאות. עוד פחות, כי אני מתקנת עולם גם במציאות. האמירה הזו לא אומרת שלא מדובר בבני אדם. היא אומרת שמדובר בבני אדם שיש לי עליהם פחות אחריות - דבר שלמנהלת פורום יש פחות אפשרות להגיד (וחלק מהביקורות שלי לאחרונה היו בדיוק על האחריות של מנהלי פורום...). ומתוך סקרנות: איזהו פורום התמיכה שאת מנהלת? (לא, אין לי זמן לעוד פורומים, לא אבוא להפריע
)

גאמי

New member
עלומה...

גם חיי מלאי סטרס ילדים עבודה, אין זה קשור.... דרך אגב, את יודעת מדוע אני מנהלת את פורום התמיכה הזה? בגלל שתמיד ראיתי בהשתתפותי בו מתן שירות לאנשים שנזקקו לו, ומדוע מונתי למנהלת בוו? כי מישהו שם, חשב שגם כאשר הייתי גולשת, חברה מן המניין בפורום, נתתי את אותו שירות, כלומר גם אז השתדלתי לפעול מתוך נועם, לכן הדברים שאת אומרת זרים לי...... אני מצטערת, לא יכולה להגיד איזה פורום זה, אך אין זה קשה למצוא אותו בחיפוש פשוט.

ע ל ו מ ה

New member
טוב... זה הופך אישי באופן מיותר...

כל אחד וצרכיו, כל אחד ותרומתו. דומני שתרומתי בפורומים השונים בהם השתתפתי לא היתה מעטה כל-כך וברובה היא אף שירותית ומדריכה. ההיצמדות למשפט האחד הזה שלי כביכול מפחיתה מכך, כשכל מטרתו של המשפט היתה לעשות הבחנה בין הוירטואל למציאות - הבחנה שרירה וקיימת. המינונים של ההבדל שונים ממש כמו שאנשים שונים. אני לא יודעת אם גבר נרדף מוצא את אצבעו זריזה על הדק ה"שלח" גם בחיים הלא וירטואליים, ונראה לי שהוא עצמו הופתע מעומצת ההתנגדות שזה עורר בנו. אני לא יודעת אם את נוהגת להשתמש ב"מאמי" ו"מתוק" גם בחיים הלא וירטואליים, ועוד כשאת מנסה לנפנף מישהו שמכביד עלייך במסרים (ותודי שנתת בהודעה האי דרור לסרקזם שבך). אנחנו לא זהים בוירטואליה למה שאנחנו בחיים. וזה כל מה שאמרתי - שעם אנשים וירטואליים אני פחות מתחשבת מבמציאות. פחות, באופן יחסי.

גאמי

New member
בטח, כולנו שונים בוירטואליות מבחיינו.

קלטת אותי, אני לא טיפוס שבמציאות מרבה להשתמש במאמי או מתוק, לא לא בודאי שאני שונה הסובלנות שלי נגמרת כאשר מבוצע כנגדי או כנגד מישהו אחר, אקט לא הוגן, חוסר הגינות זה קו אדום אצלי, כן עלומה, אז אני נותנת דרור לסרקזם שבי, כן כן כן, אני הוגנת רק עם ההוגנים כלפיי, זה גם משהו שאני נוהגת לנהוג לפיו בחיי המציאותיים. ללא ספק שונים, אך אף פעם אני לא ניבזית כלפי אדם שנוהג בהגינות, גם אם הביא לי קריזה איומה. וכן, אין ספק שתרומתך גדולה ביותר עלומה. לא נעים לי לפרסם כאן את הפורום שלנו, מה גם שהוא פורום העוסק בנושא מאוד רגיש, אז אני מקווה שתקבלי זאת בהבנה. אם תרצי אשמח לומר לך זאת במסר, אם זה מעניין אותך. שבת שלום! גלית.

Tali1912

New member
עלומה

שמת לב שטליה חוץ מבשבועות כבר לא כותבת כאן וגם ב 807 ? וזה לא בגלל שאתם קטלתם אותי לפעמים ואני אותכם. כמו שאמרת בחירה אישית של הגולש. אני מבקרת פה נחה לפעמים על כותרות או הודעות ויוצאת. ולפי ההודעה הפותחת של מטר היה ברור לי למי הוא מתכוון. בהתחלה שהפורום התחיל היה באמת כיף פה.

למעלה