דעתכם
אלרגיה אצל לא אלרגים

דעתכם ../images/Emo26.gif אלרגיה אצל לא אלרגים

אני בן אדם אלרגי, כל בוקר אני קמה עם התופעות (נפיחות בעיניים, דמע, צינון מעצבן), מקבלת את הכדורים, אבל הבדיקות (כרגיל אצלי, טפו טפו טפו) תקינות. ממש אחרי הטיפול החמישי בדיקור (שבוע שעבר) צמחו לי פצעונים מוזרים על הפנים, הם לא בולטים במראה אבל גבשושיים בהעברת האצבע. השתדלתי הפעם לא לקחת את הכדורים הרגילים ומרחתי רק אלוורה, אבל הם לא עוברים והפנים יבשות.. 1. יש למישהו/י רעיון על מה ולמה מדובר? 2. עצות מה עושים? (מחר אני אגיע לטיפול השישי.. אבל בכל זאת)

סטייל

New member
אוףףף.. המחשב לא מקבל את שינוי

השם, אני נמצאת בעמדה אחרת, אבל זו אני, עינת.

עינת היי

עפ"י הבנתי מערכת הנשימה שלך חלשה , הראות שולטות על מס´ דברים על מע´ החיסון ( אלרגיות מחלות חוזרות ונשנות.) על הנעת ה QI - אנרגיה בגוף ( חולשה גורמת לעייפות..) מע´ העיכול ( עצירויות ?) היא שולטת על העור ( כל מחלות העור, הזעות יתר /אי הזעה וכד´) ועל היכולת להפרד מזכרונות העבר / לחתוך דברים - חולשה של הראות יכולה להתבטא במגוון של סימפטומים - חלק פרטתי כאן ( ולא בהכרח שיהיו את כולם..) אני מאמינה שהמטפל שלך איבחן את החושלה הזאת ומטפל בה , זה לוקח זמן, הרבה זמן.. במקרי ראות חשוב לעזור להם בשיפעול האנרגיה ( ספורט כבר הזכרנו
) תזונה חשוב להוריד מאכלים חריפים מטוגנים ולהמעיט ככל האפשר בחומרים משמרים וצבעי מאכל למינהם. ישנם פורמולות סיניות מצויינות לחיזוק הראות - התיעצי עם המטפל שלך לגביהם. לגבי הפריחה שיש לך עכשיו - יכול להיות שזה ראקציה של הטיפול , יכול להיות שזה מיובש ( האם ביתך מחומם כל הזמן ויבש?) נסי למרוח מעט שמן זית על המקום ולראות מה קורה.

את בטוחה?

את בטוחה שיש לך אלרגיה ? סימפטומים שיש לך הם לא בהכרך סימפטומים של אלרגיה. זה יכול להיות סימנים של ירידה במע´ חיסון. כדאי לברר ואם אני צודק טיפול הכי טוב הוא בצמחי מרפא ותוספי תזונה

כן. בטוחה

אלרגיה היא התמודדות של הגוף (ומערכת החיסון) עם גורמים זרים שאינם משתלבים היטב עם תפקודו, אז כן. אני בטוחה.

אלרגיה וטיפול קינסיולוגי

טיפול קינסיולוגי מאבחן את הגורם הראשוני לאלרגיה ובו מטפל. אותו מנטרל. איבחון הגורם נערך ע"י בדיקות שריר עדינות. הן דרך לקבל אינפורמציה מן הגוף. הגוף שיודע וזוכר הכל על עצמו. ניתן לקרוא על קינסיולוגיה בכל מנוע חיםוש תחת kinesiology אתר בעברית: http://www.dryang.co.il/metaplim/ArticlesDic.asp?status=1&category=14

על אלרגיה

לא כל תופעה אלרגית היא אלרגיה. מה שיש לך היתי מגדיר כתופעה אלרגית. היא מופיעה בדרך כלל אצל אנשים עים הצטברות סוכרים בדם (לא סכרת). הטיפול הוא ממושך אך מאוד מצליח. דבר ראשון - אסור לאכאל כל שיש בו סוכר ( גם פרות). שנית להישתדל לא לאכול אחרי שעה שש בערב. את צריכה לקחת בוקר וערב 500 מג´ של ווטמין C (רצוי באבקה או למציצה). מזה מתחילים.המשך רק עם תשליכי לי פרטים יותר מדויקים. תודה ורפואה שלמה. (גוף תמיד מתמודד עגורמים זרים ולא חייב לפתח תגובה אלרגית)

אז זהו, שאני מוכנה לספוג הרבה ובלבד

שלא אשתעבד למזון. אני אוכלת מאכלים עם סוכר וכשאני כבר מחליטה לשתות כוס קפה, אני "מתבלת" אותה בלי בושה ב-3 כפיות וקצת ולמרות כל זה, רמות הסוכר אצלי מאוזנות כאילו שאני אוכלת רק חסה כל היום. תודה על העצות, אבל אין סיכוי בעולם שאני אפסיק לאכול ב-6 בערב ואוותר על דברים שאני אוהבת. אני ממש לא קונה את הסיפור הזה של איסור מוחלט על סוגי מזון שונים. כל גוף מתפקד נהדר אם אוכלים מאוזן.

m_katzmann

New member
האמיני בהצלחת הטיפול-זה חלק ממנו

לעינת שלום, אם את מעמידה את כל הטיפול בסימן שאלה - הוא לא יעזור. את צריכה להיות בטוחה שזו הדרך הנכונה ביותר לטפל באלרגיה. ובכל טיפול יש תופעה של ריאקציה שהיא חלק מההחלמה. אמרי לעצמך היום - היום יהיה שיפור לטובה. אני מאמינה שגם יהיה. רק כשתסיימי את כל הטיפול תוכלי לדעת אם הטיפול עזר או לא אבל אם את מראש את באה בגישה של נו טוב נראה מה הוא יכול לעשות - זה לא ממש יעזור, או יעזור הרבה יותר לאט. מאיה

בדיוק הנקודה שאני מתלבטת בה היום

במהלך הטיפול השישי היום תהיתי לעצמי אם הרופא שמטפל בי בכלל יודע מה הוא עושה... לא יודעת למה, אבל אני לא סומכת עליו. יכול להיות שזה חלק מהגישה של קופ"ח מכבי, שרוצה שנשלם לכל מטפל בנפרד, אבל התרשמתי ממהודעות כאן שכל מטפל בקיא בכמה תחומים ויודע לתת תשובות גם על נושאים שהם לא עיקר התמחותו. אצל המטפל שלי זה דיקור וגמרנו. אין לו המלצות והוא לא משליך דברים על דברים אחרים. אני נכנסת לחדר הטיפולים, נשאלת איך ההרגשה, נבדק לי הדופק, מתחילות הדקירות ואחרי חצי שעה אני משולחת לדרכי. אין תחקירים מעמיקים, אין הקשבה יש רק רוטינה של דיקור וזהו. אני מתלבטת מה לעשות עם תום הסריה הראשונה של 8 הטיפולים שקניתי. מה דעתכם?

שניניני

New member
עינתי, בוקר טוב..

לכן ובגלל שדי ברור שיש לך אינטיליגנציה בסיסית להבין שאת מחפשת יותר מרוטינה בטיפול או אפילו משהו שמרגיש כמו רוטינה..זה סימן מספיק ברור , לדעתי, לנסות אולי משהו אחר שיתן לך את המקום להתבטא..(אולי בשילוב..) , אבל תסמכי על התחושות שלך ובטח על הרצונות שלך.. אני מאמינה שגישה הוליסטית חיונית בטיפול משלים. ובאמת שיש מגוון טיפולים ומטפלים מצויינים וכיוונים שיוכלו להפתיע אותך בגישתם.

שלום לך... הרבה כאב ראש גרמת לי

אתמול
חשבתי המון על מה שאמרת, ואין ספק שאת צודקת. לקחתי לתשומת ליבי. תודה. נשארו לי שני טיפולים להשלמת הסדרה, ואני מתחילה לבדוק מסביב.. אני אתייעץ איתך כבר

אלרגיה

טיפול בדיקור מטפל בסימפטום. אינו מטפל בגורם לאלרגיה. לאלרגיה קיים גורם. איבחון וטיפול בו הוא הטיפול הרצוי. האם את רואה ומרגישה הטבה בעקבות הטיפול בדיקור? האם האלרגיה עברה? נעלמה? הגורם לאלרגיה לעיתים קרובות חזק ועמיד בפני טיפולים שאינם נוגעים בו. ואז כמובן שטיפולים אלו אינם עוזרים.

אסתר יקרה../images/Emo123.gif איזה רקע יש לך בדיקור?

הדיקור מטפל רק הסימפטומים???? איך את יכולה להגיד דבר כזה?? יכול להיות שהטיפול הספציפי שעינת מקבלת אינו נכון / מתאים לה אבל מפה ועד להסיק ש" הדיקור אינו מטפל בגורם לאלרגיה"... סליחה על הבוטות - את טועה..
יעל

אלרגיה

אני מדברת מניסיון אישי ומנסיון טיפולי . אולי תסבירי כיצד דיקור יכול לאבחן את הגורם הראשוני לאלרגיה?

אלרגיה בראיה סינית

אסתר היי הדיקור עצמו לא מאבחן כלום הדיקור הינה שיטת טיפול , תוכלי לקרוא למעלה שהסברתי לעינת שאלרגיה נובעת מחולשה של הראות - לא משנה לי בראיה הסינית אם היא אלרגית לאבק , חיטה או סתם אפציים הכול מצביע על חולשה של הראות . בדיקור אני מטפלת בראות ודרך זה מטפלת באנרגיה. מקובל עלי שתגידי שמנסיון אישי ומנסיון טיפולי בקינסולוגיה (או כל טיפול אחר) ניתן לאבחן למה עינת אלרגית ולטפל בזה בצורה מעולה, אבל אם אינך מבינה בדיקור ואין לך נסיון טיפולי בדיקור - אל תשללי סתם .

למעלה