כי בלהקה החדשה והמסתורית של יושיקי יש כבר מתופף (יושיקי), סולן (גאקט) ושני גיטריסטים (סוגיזו ו~~~מ~י~א~ב~י!!! כנראה...) פפפחחחחחחחחחחחחחח... אין לי מילים יותר *שותקת*
http://gakuhai.livejournal.com/ Who else do you think is going to be in the band? I haven't really heard anything, but there is a certain person who announced yesterday that he'll be joining a new band as a guitarist next year (with an 'amazing guy' he met in LA recently, too, although he can't say who else is involved yet). It's too good to be true - it must be a coincidence! But hopefully we'll hear more about the band soon~
גם הדרמה שלו נראת מעניינת. יפן משריצה בחורף הזה מלא דרמות היסטוריות XD. עוד דבר שמעניין אותי זה אם מיאבי פגש את ה"amazing guy" הנ"ל בסניף ויקטוריה'ס סיקרט XDDDD.
קודם כל... מי העז להגיד של שמו של הבסיס הנסגד הזה לשווא?!?!?!>< סתם סתם.. דבר שני.. טושייה שייך לדיר אן גריי T______TT זה לא יהיה שווה בלעדייו! דבר שלישי... זה בהחלט היה יוצא ציבעוני\מקורי\מגוון ומעניין... =]
אבל כל אחד מהם אינדיבידיואליסט באקסטרים. אני בטוחה שיצא להם 100מם XD אבל הם לא ישרדו יותר מכמה חודשים ספורים. ושלא יעזו לנסות להישאר ביחיד באותו חדר בבית מלון. מישהו עוד ימות או משהו XD XD.
כשאי אפשר לעבוד יחד, וכל אחד לוקח פיקוד שום דבר לא יוצא. ובטח שלא משהו טוב.. כאילו, את באמת יכולה לחשוב על יושיקי וגאקט דנים באיזה קטע פסנתר לשים, ומי ינגן אותו?? אני בספק^^;;