אולי, אבל חשוב לציין שזה "בין היתר" תני להם צ'אנס! P:
I innocence New member 5/1/07 #48 פחחחחחח... כן, זה נשמע קצת כאילו אני מספידה אותם עוד לפני שהתחילו. בעצם, זה באמת מה שאני עושה...
I innocence New member 3/1/07 #29 כל מה שחסר ללהקה זה מאנה. ואז באמת יהיו שם כל האגו-מניאקים של הרוק היפני
A alice123 New member 3/1/07 #31 אהה ומי זה סוגיזו? ^^" *נסקלת* למרות שאני בדרך כלל לא זוכרת שמות >>;
H Hikaru New member 3/1/07 #32 סוגיזו. http://en.wikipedia.org/wiki/Sugizo הוא היה אחד הגיטריסטים של Luna Sea~
I innocence New member 3/1/07 #35 או היחיד, תלוי איך אתה מסתכל אינוראן כל כך לא חשוב שזה מדהים (למרות שהוא גיטריסט טוב יותר, רוב האנשים בכלל לא יודעים שהוא קיים כי בכלל לא מלצמים אותו ובהופעות הוא תמיד יושב בצד מסכן כזה...)
או היחיד, תלוי איך אתה מסתכל אינוראן כל כך לא חשוב שזה מדהים (למרות שהוא גיטריסט טוב יותר, רוב האנשים בכלל לא יודעים שהוא קיים כי בכלל לא מלצמים אותו ובהופעות הוא תמיד יושב בצד מסכן כזה...)
S Sezuke New member 5/1/07 #49 O___O omagad... אם זה באמת *באמת* נכון.. נאלץ לחכות, אפילו שאין הרבה סבלנות, נאלץ לחכות XD
I innocence New member 7/1/07 #50 אני לא חושבת שזה אמיתי... יש מצב מאוד גדול שזו שמועה שנופחה לחלוטין^^;;