דתיים וחילונים

Old Girl

New member
לא יודעת אם יועיל

לנסות להבין את הטריגרים להודעה שלך ושל טל, אבל אנסה לסכם כמה נקודות: 1. "יש בחוץ שמש וכוכבים" - מה זה אומר, שלשום אמירה בעולם אין שום משקל? לדעתי השמש והכוכבים יהיו לא פחות יפים גם אם יהיו בפורום פחות אימרות פוביות, זה לא תורם כלום לשמש ולכוכבים כהוא זה. זה מה שאתה עושה בכל פעם כשאתה שומע אימרה מעצבנת - צופה בכוכבים? לדעתי להעיר הערה זו גם אופציה לא רעה... 2. "לא רק מגדר ופוליטיקה" - קודם כל, כל הכבוד למי שאכפת לו קצת מהחברה. אבל, בישראל יש מספיק הומואים כדי שהתנגדות להומופוביה לא תבוא בהכרח ממקום של תיקון עולם. אולי האח שלה הומו? אולי השכן שלה הומו? אולי חבר הכי טוב שלה הומו? יש מספיק סיבות כדי שיציאה הומופובית פרימיטיבית תתקבל גם ברמה האישית. 3. "בזבזת את כל האנרגיה", "עולם סטרילי ומשעמם" - אתה לא חושב שהשקעה ראויה ושיעמום לעומת עניין אלה תפיסות אינדיבידואליות? שמה שמעניין אדם אחד ישעמם את השני, מה שראוי בעיני אחד הוא בזבוז בעיני השני? העיסוקים של טל משעממים אותך וזה בסדר, אבל מה שחשוב זה שהם יעניינו אותה. אני לא רוצה להעליב אף אחד, אבל בכל פעם כשאני קוראת הודעות של ג'יידייט / דייטינג/ פגשתי את ההוא פגשתי את ההיא - אני אומרת לעצמי בלב "יואו איזה מזל שאלה לא החיים שלי", זה אשכרה מביא לי דיכאון. האם זה צריך להשפיע עליך לשנות סדרי עדיפויות? לא! גם החיים שלי יכולים להיראות עלובים למישהו אחר. בוא פשוט נניח שלך ולה (וגם לעוד כמה אנשים), אין את אותו סדר עדיפויות. לסיכום - העולם, וגם הפורום יפים יותר בלי הומופוביה... למי שאין כוח להילחם / להעיר, לא חייב.

cheshire9

New member
אני מאד בעד המילחמה

בהומופוביה (מצחיק - אפילו אני נתקלתי בהערות עקב כמה התבטאויות תמימות שלי בנושא .....). ונכון שלכל אחד יש את ראיית העולם שלו. יש לי הרגשה רק שלהיות צודק לא חייב להיות מתחרז עם להיות רציני עד יאוש, כבד ראש וסתם חסר חוש הומור ...... למה אי אפשר לשלב בין הדברים ?

Old Girl

New member
תראה קודם כל

1. אי אפשר לשלב בין כל המטרות בו זמנית. תמיד חייבים לבחור במשהו. אתה מוותר על פעילות קהילתית, אני מוותרת על ג'יידייט, טל מוותרת על עוד משהו... מה זה צריך להפריע ? 2. כל המונחים האלה - ייאוש, כבד ראש, חסר חוש הומור - מאוד נתונים לפרשנות... בפורומים לפעמים "חסר חוש הומור" זה "לא צוחק מהבדיחות שלי"... בשורה התחתונה - בוא נשלב בין ההעדפות שלנו, כל אחד בדרכו, ונניח לאחרים להתבדח בדרך שלהם. דבר אחרון שהייתי רוצה זה שטל תהפוך לשכפול גנטי של צ'שייר... או להיפך. מספיק שיהיה עותק אחד מכל אחד מאיתנו.

טל קר

New member
LOL

בפורומים לפעמים "חסר חוש הומור" זה "לא צוחק מהבדיחות שלי"... כמה מעודן וכמה נכון.

באז באז

New member
בואי לא נהיה תמימים

ההערה שלו מגיעה מאיפה ששלי מגיעה (כנראה). כלומר, שכל ההערות של גברתו האהובה טל קר קשורים למגדר ולפוליטיקה, אז בהחלט יש מקום לספר לה שיש עולם שלם בחוץ ולהזכיר לה שחיים פעם אחת. נכון שזה טוב ונחמד שתורמים גם בנושאים פחות אגואיסטים, אבל בואי לא נהיה תמימים. היא לא תורמת שום דבר אחר בפורום הזה, חוץ מלחפש מי לא פוליטיקלי קורקט או לקרוא לאנשים רדודים\פשטנים\חלולים או כל הצהרה מומלאת סנוביזים ובוז אחרת. אגב, אני בספק כמה פותחת השרשור בכלל הומופובית, נראה לי שהיא בכלל מדברת על הסתירה בעולם הדתי.

טל קר

New member
יש כאלה שמרגישים שלהציק לאחרים

על שגיאת הקלדה זה העברת זמן משמעותית בחיים, ויש כאלה שחושבים שהתיחסות לאנשים ולתוכן דעותיהם זה העברת זמן משמעותית בחיים, אז אתה תמשיך להציק על טעויות הקלדה ולחשוב ש'אתה תורם הרבה דברים בפורום הזה' ובכך אתה עושה דברים ש"קשורים לעולם שלם בחוץ" ולהרגיש שכך אתה חיי את החיים כי חיים רק פעם אחת, ואני אמשיך להתיחס לאנשים ולדעותיהם. כל אחד ומה שהוא מעדיף להשקיע בו את הזמן.

JD Wannabe

New member
../images/Emo6.gif

נראה לי השגת שיא אישי חדש בכתיבת תגובות לא קשורות.

הומוסקסואליות ממש לא גרועה...מממ

אפילו מעניינת ומומלצת. אן לי ספק שלא הבנת את תגובתי הנ"ל לכן אסלח לך על כך. ולגבי אי הבנתך בנוגע לקשר בין פורום דתיים גאים לבין מאמץ לקיים דו שיח... נראה שערבבת בין הדברים.פרום דתיים גאים זה משהו שאמרתי בציניות בהקשר למשהו אחר לגמרי ואינו קשור לנושא מאמץ לקיים דו שיח. שוב עלי לציין-שכל מה שנאמר בתגובתי נאמר בציניות. לגבי קיום דו שיח-זה נאמר הנוגע לויכוח שהתקיים בין פותחת השרשור ובין אותה אחת שהגיבה באותו פורום שציינה. ומה שסה"כ אמרתי היא שחבל לקיים הדו שיח וויכוחים על העניין. בדיוק כפי שנאמר ע"י magenta73, קפיש?

טל קר

New member
אהלן, בגלל זה היה הסימן שאלה,

לשאול אם הבנתי נכון, אני שמחה שלא.

איזה מצחיקים אתם,אמרתי הכל בציניות

היתכן שחשבתם שאני רצינית בדברי???? אני לא עד כדי כך שרוטה. הסבר- גם אני ניתקלתי אתמול בהודעה ממישהי בפורום "מרחק נגיעה" שהביאה אותה בסוללה של קיקושים נגד עמים, עדות, הומוסקסואליות,וכו.. היא טענה שבשל כך שהיא דתייה היא יודעת מה שאסור ומה מותר. הודעתה של הנ"ל בפורום זה הזכירה לי את המקרה ודי הזדהתי איתה והגבתי בצורה צינית לא ברצינות חלילה. מאוד קשה להעביר באופן וירטואלי ציניות. רק שתדעו שהומור זה השטח שלי ואתם מוזמנים לביקור בבלוג בכדי להבין אם מי יש לכם עסק. למען הסר ספק אני נטראלית בדעותי ובעיני כל בני האדם שווים.

Old Girl

New member
עוד לא הכרנו אותך מספיק...

נשמח אם תישארי ונכיר יותר טוב.

למעלה