ו?
אני לא מבין מה אתה מנסה לטעון.

"אנשים שמדברים על דברים כמו national rent control standard זה לא שמאל מתון." - למה?

אתה יכול לדבר על ההצעה ולהציע טענות בעד או נגד, אבל אתה לא עושה את זה. אתה פשוט זורק משפט וזהו. למה זה לא "שמאל מתון"? אתה בעד או נגד ההצעה הזאת? אם בעד - למה? אם נגד - למה?

אתה מתנהג בדיוק כמו תומכי טראמפ - לוקח דברים מחוץ להקשרם, צובע אותם בצבע הכי שחור שאתה יכול לחשוב עליו וזורק משפטים במטרה להפחיד, לא במטרה לקיים דיון.

אני, למשל, הייתי רוצה שיהיה national rent control standard ולא שכל עירייה תחליט לעצמה ותשנה את דעתה כל שנתיים. זה יביא ליציבות ובטחון גם למשקיעים וגם לדיירים. בתור מי שמשכיר דירות אני יכול להגיד לך שאני נמנע מלהשקיע בקליפורניה בדיוק בגלל זה - אין לי מושג איזו הפלצה תבוא מאיזו עירייה בנושא בקיץ הבא. כל שנה החוקים משתנים מקצה לקצה, וכשאתה משקיע במשהו ל20 שנה - אתה לא רוצה כזאת תנודתיות. כנ"ל גם נכון לגבי ניו יורק. בקליפורניה נלחמו בזה עם הcosta-hawkings act שהביא בדיוק ליציבות הזאת, אבל מנסים לבטל את החוק הזה בכל מערכת בחירות פה. למה שלא יהיה חוק כזה ברמה הלאומית שימנע מכל סטייט ומכל עירייה להמציא את הגלגל מחדש?

אבל מה אתה אומר? שזה "שמאל קיצוני". למה? אתה לא מבין את האירוניה כשמצד אחד אתה טוען שהשמאל "לא מסביר את עצמו" ומצד השני אתה לא מוכן בכלל להתעסק בהסברים וזורק סיסמאות במקום?