האד ארצי : "...דנה לא תגיע הערב לטקס עקב מחלה

האד ארצי : "...דנה לא תגיע הערב לטקס עקב מחלה

צהריים נפלאים גולשים יקרים שלי , בשורה לא משמחת לצערי הרב , נמסר לי כרגע מהאד ארצי , כי נבצר מדנה אינטרנשיונל להגיע לטקס כנראה עקב שפעת קשה . מסתבר שהחל מאתמול בצהריים החלה דנה להרגיש ממש רע , המצב החל והחמיר לקראת הערב ומסתבר שלדנה יש שפעת קשה וברגעים אלו ממש היא מרותקת למיטה עם אנטיביוטיקה וחום גבוהה . עקב זאת לא תוכל דנה להגיע לטקס הערב ובטח שלא להופיע , הדבר החשוב ביותר כרגע הוא שדנה תתחזק ותחלים במהרה , כנראה עקב החזרות האינטנסביות ההופעות הרבות והמתח הרב דנה חוותה נפילת מתח . כל שנותר , הוא מכאן לשלוח לדנה מבלד איחולי הצלחה להערב, בראש ובראשונה החלמה מהירה , ורפואה שלמה . דנה שלנו , תחזרי לעצמך במהרה , תרגישי טוב , תנוחי ותתחזקי , כולנו איתך בלב אחד , מחזקים את ידייך ומאחלים את מלו ההצלחה להערב
...
הודעה נמסרה לערוץ 24 ולכלי התקשורת בארץ.

צר לי לשמוע על כך..

מאחל לדנה כמובן רק בריאות ושתחזור מהר לאיתנה ולכוחה, החלמה מהירה ובריאות שלמה!!! דנוש, אם את צריכה מישהו שיירד עם ברדפורד במקומך, יש לך את המס' פלאפון שלי

מה..?!??!?!?!?!?!?!

שיואו איזה בעסה,קמתי עכשיו ראיתי את ההודעה שלך ממש נהרס לי היום..!! כפרה עליך דנה,אני מקווה שזה לא משהו נורא,ושתחזרי לעצמך כמה שיותר מהר..אני שולח לך המון איחולי החלמה והמון אהבה יפה שלי ואם תרצי,אני גם אבוא להכין לך מרק כפרה,ואדאג לך..חחח בקשר לטקס,לא נראה לי שאני אצפה בו (כבר אין בשביל מה..) אבל אני מבטיח להחזיק אצבעות למלכה שלי,שתזכה "זמרת השנה" (בזמן שאני אראה "הישרדות"..
)

Y A N I 2 5

New member
או שהיא לא זכתה או שהיא סתם עושה סקנדל והיא

תגיע למרות הכל בכל מקרה שתהיה בריאה

מצער לשמוע!

אבל העקר בריאות!שתרגיש טוב ותחלים כמה שיותר מהר!שתחזור במהרה לשמח אותנו ולנוח המון ושמחלה תעבור כמה שיותר מהר!דנה,אוהבים אותך ומקווים שתחלימי מהר!

לא נכון.....רגע אני חייבת לעכללללללללל../images/Emo7.gif

אין לי מה להוסיף אני שולחת לדנה אינטרנשיונל החלמה מהירה "ברוך רופא חולים" עכשיו אני מבועסת מאוד מאוד מאוד נישאר רק להמשיך לקוות לדנה שהלילה יכריזו עליה כזמרת השנה דנה אני אוהבת אותך תרגישי טוב הרבה תה,מרקים חמים

חחח הורסת את!!

"ברוך רופא חולים" אומרים למישהו שכבר הבריא וחזר לאיתנו ורוצים לברך אותו על חזרתו לקו הבריאות ולשגרה...

אתם באמת חושבים ככה???

אני לא הייתי ממהר להאמין לשמועה הזאת. חבל שהיא לא תהיה נוכחת בטקס שחיכינו לו כל-כך הרבה שבועות וימים! אני מאחל לדנה החלמה מהירה, אם אכן קרה והשפעת תפסה אותה בימים אלה, שכולם באמת נדבקים בחרא הזה (גם אני). בלי קשר, אמורים להגיד אם דנה זוכה בתואר כלשהו?? כי אם כן, אז שווה לצפות !

תודה רבה לך על התמיכה והפרגון אתה מקסים

שכל אחד יאמין למה שהלב אומר . ממקור אמין, דנה אכן הייתה בחזרות אתמול ורצתה לבוא ולתת נאמבר של הלייף , אין לה שום בעיה להפסיד כי היא גאה ושלמה עם אשר היא השיגה השנה ועל כך לא צריך להוסיף, עוד בחזרות אתמול דנה הרגישה ממש רע וחשבה לבטל , ההחלטה התבקלה הבוקר שדנה קמה עם חוב גבוהה ומרגש הרבה יותר גרוע מליל אמש , ולכן החליטה לא להגיע לטקס . רפואה שלמה . ו מיסטר פקטור אתה לאחרונה רק יורד על דנה וקורא לה בשמות שאני לא אתן להם מקום בפורום , ( לוזרית דוחה ) תמשיך ככה ובסוף תחסם . יום נפלא

../images/Emo45.gif

באמת לא לעניין... מה קרה לך? בגלל שבן-אדם אחראי עם חום גבוהה לא מגיע להופעה, הוא נחשב לוזר?!?!?! הגזמת...

די כבר לרדת על דנה

אז דנה לא מרגישה טוב ולא בא לה להגיע לטקס דנה מקומה וכבודה ידוע הכן הוא מדורג !!! זמרת מגה דיווה בכל הזמנים את שלה היא כבר עשתה ,והיו הרבה זמרות שהיו רוצות להיכנס לנעליה גלי עטרי מירי מסיקה שרית חדד ואפרת גוש עם כל הכבוד להן מה שדנה עשתה בשמונה חודשים האחרונים כל ההסגים הן לא עושות ב10 שנים לדנה אין מתחרות איך אפשר להתחרות בזמרת בקנה מידה עולמי?

xyfactor

New member
אני חולה על דנה הרבה יותר ממך

ואל תאיים עלי - אם כל הכבוד להגיד שערות בתחת זה דוחה לכל הדעות וציינתי גם שאם הפרסומים נכונים והיא לא הגיעה בשל הפסד בתארים אז זה לוזריות ואם היא חולה אז ברור שפואה שלמה. וגם אם חשבת שמה שכתבתי מטרתו שלילית והרי זה לא נכון בעלילת זו זכותי המלאה והפורום אינו נועד רק לשבח ולהלל. אני מקווה שאחרים מסכימים איתי חוץ ממך.

בואו נשאיר את הריבים והמחלוקות מחוץ לפורום

כולנו עם יד על הדופק ולא מתאים שדווקא ברגעים כל כך רגישים נתחיל במישחקים של ילדים קטנים זה הרגע להיות מגובשים ומאוחדים ולהיתפלל שדנה תרגיש הכי טוב שבעולם

roky23

New member
לא ידעת שמנהל הפורום דיקטטור??

מושיקו משה... צריך לתת חופש ביטוי. לא לעבור על חוקי הפורום ולא לקלל או להקניט. אבל חופש ביטוי זה א' ב' בפורום. ובכללל מה הוא אמר?? שהיא לוזרית?? זו קללה או משהו? זו ביקורת! מקווה שתשתנה כבר, רוקי

למושיקו יש זכות לנהל את הפורום כמו שהוא חושב

אנשים עזבו את הפורום בגלל שלא תמיד היה להם נעים לקרא על דנה הכפשות והשמצות ליפעים כייף לאנשים לעשות בדנה לינצ' חברתי אין מקום בפורום לימילים כמו לוזרית..ועוד ביום כל כך רגיש באף פורום לא ניכתב על הזמרת מילים כל כך קשות כמו שניכתבו בפורום הזה אל תחשוב זה שאני לא כותבת כאן כל הזמן זה לא אומר שאני לא מציצה לפורום של דנה הרבה פעמים התביישתי על מה שניכתב עליה כאן,כל הכבוד למושיקו הוא עושה עבודה מצויינת תגובה שלא מוצאת חן אפילו על אחד מהחברים בפורום על מושיקו לכבד ולמחוק. אבל בעצם גם לדנה יש פליטות פה חחחחחחחחחחח אז ניסלח הפעם

למעלה