פאפרצ'י אורבים לדנה
פאני קוקסיתההה (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: אוחצ'ההההההההההההההההה אל תשאליייי מה הולך פה איזה קרנבללל את מתההההההההההההההההההה פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: איזה קרקס הולך כאןןןן EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: היי מאמי מה שלומך? פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: כל בן יבודה משתגעתתתתתתתתתתתתתתתת EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: מה ? EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: למה EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: ? (כתובת הדואר הפאני קוקסיתהההאלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: אין לך מושג יאחטייייייייייייי EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: מההההההההההההה? פאני קוקסיתההה (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: תקשיבי EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: נו (כתובת הדואר האלקטרופאני קוקסיתהההני לא אומתה) אומר/ת: דנה פפלוצ'ה (פאני קוקסיתהההכתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: היא חולה (כתובת הדואר האלקפאני קוקסיתהההטרוני לא אומתה) אומר/ת: קיצקוצ יש לה שפעת EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: מה איתה ????עים דנההההההההההה אני כבר יודעת לא מרגישה טוב EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: אני יודעת קראתי בפורום קבלי קישור http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/addmsg.asp פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: אתמול דיברנו על זה בסופר (כתובת הדואר האלפאני קוקסיתהההקטרוני לא אומתה) אומר/ת: בקיצור EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: קראתי בפורום פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: תקשי יייייייי EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: נו פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האהטרוני לא אומתה) אומר/ת: יש כאן בחוץ פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: מלא צלמיםםםםםםםםםםםםם EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: מה EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: איפה? פאני קוקסיתההה (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: מה זה חתיכים הורסיםםם את מתהההההההה פאני קוקסיתהההl (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: כאן מאחורי הבניין EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: יההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: מתחת לבניין EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: של מי פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: על הגג חחחחחחחחחחחחח EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: נו.................... ואוווווווווווווווו פאני קוקסיתההה (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: טוב שלא עלו לפנטאוז שלה אוחצ' EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: מסתבר שהיא הבריזה זאתי EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: יההההההההההההההההההההההההההה כולם חושבים כך פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: מלכת ההברזות זאתי פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: תקשי יייייי EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: חחח כולם חושבים כך,אני מאמינה שיש לה שפעת פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: אני אשכרה פוחדת לצאתתתת אין לך מושגג פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: עושים על דנה חוואה עליייההה EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: למה לפחד פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: אוחצ'ה לא עשיתי לייזר מה יקרה אם יצלמו אותי בטעות EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: מה הקשר של הצלמים EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: יעעעעעעעעעע פאני קוקסיתההה (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: מה אני צריכה שהזיפים שלי ברגליים יופיעו מחר על השער של הארץ טוץ'?? פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: מסכנההההההההההההההה יאאאאאאאאאאאא EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: נוווווווווווווווווווווווו EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: כן,,,,,,,,,,,,,,,,,,עיין של אנשים ניחסו את דנה EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: אבל מה הקשר לצלמים מי הם פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: הם מציפים אותה הנה איזה אחד עכשיו התקרב עוד יותר מתחבא מאוחרי האוטו EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: ?????????????????????????????????????????? לך