האד ארצי : "...דנה לא תגיע הערב לטקס עקב מחלה

עם כל אהבתי לדנה..

אני חייב לציין שמשהו כאן לא הגיוני, רק אתמול אני יודע שהיא היתה בחזרות עם עידן יניב לכבוד הטקס והיתה כמו פנתרה, והיום היא במצב כזה גרוע שהיא לא יכולה בכלל להופיע? נו באמת, זאת דנה מלכת הסקנדלים.. . לפי דעתי נודע לה שהיא לא זוכה ופשוט לא בא לה להגיע... או שהיא עושה הפתעה וכשאף אחד לא יצפה לה היא תפגיז הופעה כמו שרק דנה יודעת לעשות... כך או כך, דנה יקרה תהיי לנו רק בריאה ושלמה!!!!

הכל יכל להיות>>אנשים הולכים לישון

השפעת תוקפת ומיתעוררים עם 39 מעלות חום.. סה טו ואני לא רוצה להוסיף עכשיו כל אחד יפרש את זה איך שטוב לו מלכת הסקנדלים,לא זוכה כן זוכה הבריזה יאלה מתחנות דאגנוזות חחחחח אתם ממש הורסים בריאות חולה עליכם אוףף שיעבור היום הזה כבר!!

תגובה

מן הסתם חבל שהיא לא תגיע ותופיע. אני מניח שאם היא לא מגיעה אז המצב באמת קשה..אחרי הכל היא חיית הופעות. מסכן עידן יניב שיצטרך לשאת את כל ההופעה על כתפיו הצרות וחסרות התזוזה(מה לעשות שהוא עומד במקום כל הזמן)

RoNNy770

New member
תודה על העידכון..

לא משנה מה כותבים.. זכתה לא זכתה, חולה לא חולה.. העיקר שהיא תרגיש טוב ואם זה לא קרה היום אז כנראה יש לזה סיבה.. דנה, החלמה מהירה.. ככה או ככה תמיד אני מחזיקה לך פה אצבעות (:)

פאפרצ'י אורבים לדנה

פאני קוקסיתההה (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: אוחצ'ההההההההההההההההה אל תשאליייי מה הולך פה איזה קרנבללל את מתההההההההההההההההההה פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: איזה קרקס הולך כאןןןן EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: היי מאמי מה שלומך? פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: כל בן יבודה משתגעתתתתתתתתתתתתתתתת EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: מה ? EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: למה EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: ? (כתובת הדואר הפאני קוקסיתהההאלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: אין לך מושג יאחטייייייייייייי EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: מההההההההההההה? פאני קוקסיתההה (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: תקשיבי EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: נו (כתובת הדואר האלקטרופאני קוקסיתהההני לא אומתה) אומר/ת: דנה פפלוצ'ה (פאני קוקסיתהההכתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: היא חולה (כתובת הדואר האלקפאני קוקסיתהההטרוני לא אומתה) אומר/ת: קיצקוצ יש לה שפעת EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: מה איתה ????עים דנההההההההההה אני כבר יודעת לא מרגישה טוב EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: אני יודעת קראתי בפורום קבלי קישור http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/addmsg.asp פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: אתמול דיברנו על זה בסופר (כתובת הדואר האלפאני קוקסיתהההקטרוני לא אומתה) אומר/ת: בקיצור EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: קראתי בפורום פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: תקשי יייייייי EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: נו פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האהטרוני לא אומתה) אומר/ת: יש כאן בחוץ פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: מלא צלמיםםםםםםםםםםםםם EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: מה EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: איפה? פאני קוקסיתההה (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: מה זה חתיכים הורסיםםם את מתהההההההה פאני קוקסיתהההl (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: כאן מאחורי הבניין EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: יההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: מתחת לבניין EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: של מי פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: על הגג חחחחחחחחחחחחח EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: נו.................... ואוווווווווווווווו פאני קוקסיתההה (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: טוב שלא עלו לפנטאוז שלה אוחצ' EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: מסתבר שהיא הבריזה זאתי EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: יההההההההההההההההההההההההההה כולם חושבים כך פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: מלכת ההברזות זאתי פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: תקשי יייייי EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: חחח כולם חושבים כך,אני מאמינה שיש לה שפעת פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: אני אשכרה פוחדת לצאתתתת אין לך מושגג פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: עושים על דנה חוואה עליייההה EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: למה לפחד פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: אוחצ'ה לא עשיתי לייזר מה יקרה אם יצלמו אותי בטעות EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: מה הקשר של הצלמים EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: יעעעעעעעעעע פאני קוקסיתההה (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: מה אני צריכה שהזיפים שלי ברגליים יופיעו מחר על השער של הארץ טוץ'?? פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: מסכנההההההההההההההה יאאאאאאאאאאאא EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: נוווווווווווווווווווווווו EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: כן,,,,,,,,,,,,,,,,,,עיין של אנשים ניחסו את דנה EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: אבל מה הקשר לצלמים מי הם פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: הם מציפים אותה הנה איזה אחד עכשיו התקרב עוד יותר מתחבא מאוחרי האוטו EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: ?????????????????????????????????????????? לך

2

פאני קוקסיתההה (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: הפ פפראצי אוחצ'ה EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: ואיך את יודעת EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: ???????????????????????????????????? פאני קוקסיתההה (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: כי יש כאן מלאאאאאאאא פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: ויש כמה שאני כבר מכירה EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: אההה באמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת פאני קוקסיתההה (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: אלה כל היום מסתובבים פה בבן יהודה EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: יהההההההההההההההההההההההההה אני לא מאמינה פאני קוקסיתההה (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: היה אחד EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: את מממש אבל מממש ההורסת בריאותוצצצצצצצצצצצצ' פאני קוקסיתההה (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: מסכנה הפעם היא ממש חולה פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: לא משקרת יאחטי EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: כן והרכילות חוגגת עליה שהבריזה פאני קוקסיתההה (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: כל היום נזלות בלגאנים EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: חום שפעת,קיבלתי ידיעה ממקור מוסמך שדנה באמת חולה פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: השתעלה לידי רק שאני לא נדבקת אוחצדה אני חייבת לעבודדדדדדדד EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: מפרשים את זה שעכשיו שהיא הבריזה פאני קוקסיתההה (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: כן מה זה מתפרעים פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: עכשיו בעין שלי פאני קוקסיתההה (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: אני רואה שמונה תשע פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: תחשבי על כל אלה שרצו מקודם להתחבא EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: ווווווווווווווווווווווווואוווווווווווווווווווווווו כל כך הרבה פאפארצייי פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: יאחתי אולי יש גם בבניין פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: אני מתהההההההההההההההההההההה EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: יההההההההההההההההההההההההההההה פאני קוקסיתההה (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: יש כאן איזה בירז אחד פאפוצי''''''''' הורס בריאות עשיתי לו הרמההההההההההההההה פאני קוקסיתההה (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: שיבוא שיצלם אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: אז מה עושים לדנה אמבוששששששששששששש פאני קוקסיתההה (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: מה זה לארדדדדדדדדדדדד פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: כן חופשי חבל לך על הזמן,מחכים שתרד מהבית שלה לתפוס תמונה EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: הם מחכים לה בפינהההההההההההההההההההההההה פאני קוקסיתההה (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: כןןןןןןןןןןןןןןןןן אוחצ'ה אני מפחדת לרדת פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: בואי אליי פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: לקפה נרד למטה פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: אני לא רוצה לבד EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: חח את הורסת למה לפחד,אנחנו לא במילחמה EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: בבבבבבבבבבבבבבבבב אני מתארגנת ובאה,,,וואוו אני סקרניתתתתת חייבת ליראות פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: כי מה יחשבו אני איזה סבתא יותר פוזה ביחדד EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: מקלחת וכאלה פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: תתלבשי יפה יאחטייי EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: ברוררררררררררררררררררררררררררררר ווואווווווווו אוחצה אני עדיין לא מעכלתת,,טוב אני חייבת להגיע אלייך פאני קוקסיתההה (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: לא בלי מקלחת וכאלהההההההה פאני קוקסיתההה(כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: את חייבת לקלוט את זה פאני קוקסיתההה (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: בואי עכשיוווווווווווווווווווווו EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: נשב בבוגרשובבבבבבבבבבב EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: או קפה קפה בבן יהודה פאני קוקסיתההה (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: כן רק עכשיו מאמי עכשיוו EMANUELA LOVE SABYN אומר/ת: אחלהההההההההההההההההההההההההההההההה חולה עליך פאני קוקסיתההה (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: יאללה באוצ' פאני קוקסיתההה (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: אני מחכה

lee 86

New member
לא הבנתי מילה... מה זאת השפה הזאת?

זה בעברית כאילו?

nerod 72

New member
בואו נסתכל על זה במובן החיובי...

תחשבו שרק כל ה"הברזה" הזו יצרה תשומת לב ופרסום, ועכשיו רק ידברו על "איך דנה לא הגיעה לטקס" ואיזה הפסד... בכל מקרה, החלמה מהירה...

ותראו את ההבדל בינינו..

קרה מקרה, ודנה, לצערנו, לא תגיע הערב לטקס.
אנחנו לא רצים ומחפשים את כולם בסיבוב כדי לבדוק מה רשמו על דנה בפורום פונינט או כל פורום אחר... אתם רואים עד כמה הרמה של הפורום שלנו גבוהה?? ומושיקו, הפעם אני אגיד את זה כאן: זה לא כי אני לא אומר "תודה" כשצריך.. בסה"כ אני רואה את הפורום שלנו ברמה הרבה יותר גבוהה מהשאר בתפוז. ולדעתי, אין טעם לתת לשירשור שמתחיל באור שחור, לתת לאנשים כאן להקטין את עצמם ולהגיב לאנשים שהם תת-רמה ! ולדנצ'קה שלנו, מאחל לך החלמה מהירה, וכואב להם הויזון (כמו שאמרת פעם) שעוד תביאי לכולם הסברים !

יא מסכנה דנוש,המון המון החלמה מהירה../images/Emo24.gif

יאו נהרס לי היום עם הבשורה המצערת הזאתי .. כמעט בכיתי יאו איזה מסכנה שהיא חולה דווקא היום.. וברור שכל השמועות על דנה שהיא לא באה לטקס בגלל שלא רצו לשנות את ההצבעה לטובתה או שהיא ידעה שהיא לא זכתה שקריות
דנה היא ממש לא אחת כזאת. פשוט כניראה אין מה לרכלנים להגיד אז מחפשים כמה שיותר שטויות להגיד , אבל זה כבר מגעילל . כל כך חיכיתי לטקס הזה שדנה תופיע ותראה להם מי פה המלכה מס' 1
ומי הזמרת של השנה
אבל לצערנו הרב היא חולה .. אז דנה אני מאחלת לך המון המון המון בריאות ושתחזרי להיות כמו שאת בעזרת השם ולמרות שהערב דנה לא תהיה, יגידו מי זכתה בזמרת השנה/שיר השנה/בחירת הקהל אז לפי השאלה שלך גיא כן שווה לראות גם אם דנה לא תהיה. עדיין למרות הכל אני מחזיקה לה אצבעות..
דנה אני אוהבת אותךך תרגישי טוב ותחזרי לעצמך במהרה בקרוב .. מוסרת לך המוןןןןן אהבה
וחיבוק גדווול
ונשיקווות
.

למעלה