האד ארצי : "...דנה לא תגיע הערב לטקס עקב מחלה

מיקמיק17

New member
לאאאאאאאאאאא!!!! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

די, זה לא יכול להיות, בא לי לבכות, כל כך הרבה זמן חיכיתי ובסוף דנה לא מופיעה??? יואווו נהרס לי כל היום,.........................
(החלמה מהירה)

dandan 23

New member
יוצא בקריאה לערוץ 24 ../images/Emo124.gif

ערוץ 24 היקר, לא יודע הגירסה של מי נכונה, כן חולה לא חולה... תעשו כל מה שצריך כדי לדאוג שדנה תגיע הערב לטקס!! מבחינתי תביאו אותה על אלונקה. בלעדיה הטקס יהיה אפור ומשעמם.

דנלה החלמה מהירה אוהבת אותך../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

עם זמרת השנה בלי זמרת השנה את מלכההההההההההההההה

ZiV CoHeN8

New member
דנה החלמה מהירה מאמי ../images/Emo24.gif

דנה אמן שתרגישי טוב עד הערב נחזיק לך אצבעות בלעדייך הטקס יהיה משעמם אז תפתיעי את כולנו ותהיי שם תהיי בריאה אמן אמן ואמןן!!והטקס לא שווה בלעדייך!

dandan 23

New member
ערוץ 24 הדליף: דנה לא זכתה בתואר זמרת השנה../images/Emo7.gif

ערוץ 24 הגיב להחלטה של דנה לא להגיע לטקס. היחצנית של ערוץ 24 אמרה את הדברים הבאים ובעצם חשפה שדנה לא זכתה בתואר זמרת השנה: הילה כספית, בשם ערוץ 24, אמרה בשיחה עם וואלה!: "דנה הגיעה אתמול לחזרות. היא גילתה שהיא לא זוכה בזמרת השנה ולכן החליטה לא להגיע לטקס". מכאן אני פונה לדנה ומוסר לה החלפה מהירה ומבקש (כמעט מתחנן) שבמידה ותרגישי יותר טוב לקראת הערב תגיעי לטקס. זה דבר שכל כך הרבה אנשים מחכים ומצפים לו. עם תואר זמרת השנה או בלעדיו- בשבילנו את תמיד המלכה והזמרת הניצחית!

אני מחזקת את הידיעה דנה באמת עם שפעת חזקה

אני קוקסינלית ואני אומרת את זה ממקורות מוסמכים, אימא שלה אחותה וחברה אחת הכי קרבה אליה אנגלינה נימצאות כרגע איתה כל הידיעה מאוד אמיתית,כל הקוקסינליות בדיכאון זה היה אמור ליהיות עוד יום חג בשבילנו אני שולחת לדנה החלמה מהירה אוהבות אותך עד סוף העולם אם המרק עגל של אמא של דנה יעזור אולי דנה תצליח לעמוד על הרגלים ותתן את ההופעה של החיים שלה בנתיים המרק עגל מתבשל לו לאט לאט עד שמונה וחצי להתראותוצצצצצצצצצ

ZiV CoHeN8

New member
יאא מה דנה לא זמרת השנהה? :(

דןדן יווו אם זה נכון איזה בעסה זה יהיהה :( אבל הכי חשוב עכשיו דנה תרגישי טובב ותבואי בערב לטקס תראי לכולם מה את שווה בלייב עם עידן יניב ותראי להם מה זה דיווה אמיתית!!

דנה מאמי תנסי להגיע ..

יש כאן כ"כ הרבה אנשים ששלחו כ"כ הרבה הצבעות ודירגו אותך כל הזמן והם מחכים להופעה שלך היום כ"כ הרבה זמן ....(גם אני)..אז אם מישהו שמקורב לדנה יכול להעביר לה את כל ההודעות של חברי הפורום שיחזקו אותה ויראו לה שיש לה גב מעריצים ענק מאחורה וגם אם היא לא זמרת השנה בשבלינו היא תמיד מלכה ולא משנה מה !!דנה בואי לטקס תני שואו ושימי על כולם קצוץ כמו שתמיד את עושה יאאלה תשתחררי מהשפעת המרק יעשה לך טוב ואת תעמדי על הרגליים כמו תמיד !!אוהבת אותך !!:]]]]]]]

מלכות אמיתיות לא מישתתפות בתחרויות

ובצדק דנה לא אמורה להגיע לטקס הטקס היה אמור לכבד את דנה ולהעניק לה פרס יחודי ויוקרתי אך ורק בישבילה,על שנים של עשיה על זה שהיא שגרירה בעולם בושה להכניס זמרת כמו דנה לתחרויות דנה אל תלכי לטקס את פחות מהנעל שלך,הכל מכור תשארי בשלך

דיי לאירוויזיון, דיי לטקסי עמ"י ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עכשיו דנה יכולה להוסיף את העמ"י לרשימת התחרויות שהיא שונאת, ובצדק ! זה הרי ברור שאם הידעה נכונה, ודנה אכן לא זכתה בזמרת השנה, המשחק מכור ל-אללה! זה כל-כך מביש לכל המארגנים של הטקס, ובכלל כל מדינת ישראל שלא יודעת אפילו טיפונת, לפרגן ולהעריך...הכי חשוב - להגיד תודה. זמרת בקנה מידה כמו דנה אינטרנשיונל לא צריך להשפיל שם.

שני32889

New member
דיייי לא נכון התבאסתי רצח עכשיו אמאאא../images/Emo7.gif

בלעדיה באמת הטקס לא שווה כלום! שתהייה רק בריאה וחזקה ושהשפעת תחלוף מהר כלא הייתה הלוואי שהיא תזכה הערב לפחו לפחות בתואר אחד כלשהו ותראה לכולם מי המלכה האמיתית לפחות בקטגוריה לשיר השנה יש לה יתרון כי היא מתמודדת עם 2 שירים....,אבל גם אםהיא תזכה וגם אם לא אנחנו הרי יודעים את זה ואוהבים אותה בכל מצב! יו איך הייתי רוצה שכל זה יהיה יחסי ציבור ובסוף היא תפתיע ותפגיז יואווו אינשאללה!למרות שכרגע אני לא כ"כ בונה על זה כי לפי כל הפירסומים זה נראה דיי רציני ושהגורל נחרץ כבר אבל הלוואי הלוואי!!

REHILOT1234

New member
דנה והטקס, רוצים את הסיפור האמיתי ? כנסו....

דנה והטקס, רוצים את הסיפור האמיתי ? כנסו.... אז ככה ! מה שאני כותבת פה, זה סופי ! סגור ! ונעול !!!!!!!!!!! דנה אכן לא תגיע לטקס, היא לא חולה ! לדנה ושי היו חילוקי דעות על כמה דברים במהלך החזרות שנערכו אתמול. ולכן דנה החליטה "להחרים" את הטקס ולא להגיע ! שוב דנה ממש ממש לא חולה ! וזה סופי ! ממקור מוסמך !!!!!!!!

שני32889

New member
רק אני חייבת לדעת משהו אחד!!

אם זה בטוח מליון אחוזים שהיא לא תופיע או שיש מצב לשינוי? כי אם זה בטוח אז אין לי כ"כ למה לצפות בטקס אני כבר יצא ויהנה יותר מאשר להתבאס מול המסך אבל אם יש מצב לשינוי אז אני ישאר לראות וכמובן ישמח!!! וכמו כן,עד איזה שעה הטקס לעזעזאל?!?כי מהלוח שידורים בהוט אי אפשר להבין כלום והכל נראה לא הגיוני!!

שני32889

New member
ועוד משהו!

למה הדוברת המפגרת של ערוץ 24 מדליפה מידע אם9 דנה כן זוכה או לא זוכה ממש הרסה את כל העניין בטקס עכשיו חסרת אחריות כזאת!!!

dandan 23

New member
את צודקת שני.אני מקווה שהיא תחטוף מהממונים

שלה בנוגע לדבר הזה.

למעלה