האהבה הוירטואלית שלי

האהבה הוירטואלית שלי ../images/Emo8.gif

אני אקדים ואספר לכם שהיה לי חבר שהלך לעולמו לפני כימעט שנה הוא היה כל עולמי, היינו יחד כל הזמן במשך 5 שנים. מאז נסגרתי לעולם והפכתי למרירה ואפילו רעה לפעמים... את האהבה שלי הכרתי כאן בצ'אט אחרי שחברה שלי הפנתה אותי לפורום שהוא כותב שם (תודה אניהיא נשמה שלי
) אז הכרנו לילה אחד ודברנו והוא עודד מאוד ומיזה תקופה ארוכה לא הרגשתי כל כך ניחוחה עם מישהו כמו שאיתו. מאז אנחנו מדברים המון ואני מאוהבת בו כך אני חושבת לפחות אני מאמינה שזה הדדי ובקרוב אנחנו ניפגש, לא ניפגשנו עד היום בגלל הריחוק הגאוגרפי. כללית הוא בחור מקסים שעושה לי רק טוב. אבל לפני כמה ימים פגשתי עוד מישהו בצ'אט ו...... המשך יבוא

טאKילה

New member
אשת אהבה..../images/Emo24.gif

קראתי היה פה כאב מצער,וכניסה לעולם הוירטואלי, הכרות וכייף לך לו ,ואו
טו אתם תפגשו,מממ.. שלב ב' הוא השלב האמיתי המיצוי, מאחלת לשניכם שתאהבו מה שתראו בהדדיות. תגידי מה הסיבוב החד הזה בצאט??? השארת אותי במתח..

המשך.....

אז כמו שכבר ספרתי חשבתי שהכרתי את גבר חלומותיי, כל מי שמכיר אותו אומר שהוא משהו. לפני כמה ימים חיכיתי לו בצ'אט ואז הכרתי את ההוא, הוא ניכנס אליי לפרטי ושאל כמה שאלות האמת שרציתי לסגור את החלון אבל משהו בו משך אותי להמשיך אולי אופן שאלת השאלות אולי הקלילות הזו שהייתה בו. אתמול היה מצב שהיינו שלושתינו בצ'אט הראשון לא יודע מהשני אבל השני יודע והוא עקץ ועקץ כל הערב. כל מילה שאמרתי הוא שאל אם אני אומרת גם להוא. עכשיו אני מבולבלת כי אני נימשכת לשני מאוד אבל הראשון עדיף מבחינת קשר לתווך הרחוק הוא גם לא לוחץ אותי ונותן לי זמן לכל דבר שקורה ביננו ואילו השני שלא מכיר את הרקע שלי לוחץ ולוחץ ואני חלוקה עם עצמי.

12אניהיא

New member
אשת נשמתי הפתעת אותי../images/Emo67.gif../images/Emo12.gif

לא יודעת מה לאמר לך כאילו אני מכירה את אלי ויודעת כמה הוא אוהב אותך וכמה מצפה לפגוש אותך, הוא היה איתך בשעות קשות פשוט אין לי מילים. אני רק מקווה שהשני ואלי לא מכירים

טאKילה

New member
בובת אהבה אקרא לך..בואי לפה..../images/Emo9.gif

חומד משניים לא יוצא כלום, את חייבת לבחור או זה או האחר,, אחרת את תישארי רק איתי בצאט
,שמעת!!!
גם בישול על אש קטנה עתיד להישרף מתי שהוא, אל תשחקי בינהם,תבחרי לך אחד משניהם, האחד המוצלח מבינהם. בהצלחה יקירתי..
[אהה תראי לי אותם בלילה אני אבחר לך חחחחחחח את השני אני כבר אקח לי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה]

טאקי ../images/Emo67.gif

את יודעת מה הבעיה? את זה אני רוצה מאוד ולזה אני נימשכת עוד יותר. איך בוחרים איך מחליטים?

טאKילה

New member
מותק לכי עם הלב..../images/Emo23.gif

כי ללב אין חוקים,הוא לוקח לאן שבא לו. אני רק מאחלת לך שהלב לא טועה.

מ ופרעת

New member
לכי עם הלב????????????

תגידו לי בגילנו(סביר להניח שרובינו פה בשנות ה-30 לחיינו) לא עדיף לעבוד עם הראש ולא אם הלב??????????.. אני לפחות חושבת שתמיד עדיף לעבוד עם הראש ולא עם הרגש

מופרעת מה את היית עושה?

טוב בעצם אני אישית יודעת מה התשובה, אבל לא רוצה לקבל אותה. רוצה אותו כל כך אבללללללללללל הוא נשוי. השני רווק ובן גילי. אוףףףףףףף לאן ניכנסתי רוצה ולא יודעת מה אני רוצה מופרעת אני עובדת עם ה......

טאKילה

New member
אשת אהבה לנשוי את אהבה חסויה...

לרווק את אהבה גלויה.. למה לך את האהבה החסויה, נשוי מטייל וחוזר הביתה, למה לך ריסוק????לכי על הרווק..

טאקי....

המילים שלו ואיך שהוא אומר אותן הצורה שהוא מדבר איתי ואלי... האמת שאני מעדיפה אותו וירטואלי. הוא רוצה מעבר לזה, וכאן ניכנסתי לבילבול כי הוא גם לוחץ על מצלמה על שיחות טלפון ואני לא רוצה להיחשף עדיין כי מבחינה רגשית אני עדיין לא בשלה להיחשפות.

12אניהיא

New member
אשת יקירתי../images/Emo24.gif

מי כמוני מכירה אותך ומה שעברת בשנים האחרונות אני מאמינה שדברים כגון מה שאת עברת פוגעים המון מבחינה רגשית אני יודעת כמה קשה לך להיפתח, אבל במיוחד את צריכה פחות להתייחס למילים, מילים הורגות יפתי.המילים שלו? מזה תיזהרי הכי הרבה, הצורה שהוא אומר אותן? תאמיני לי שיש גברים שמומחים לעשות זאת כאן אבל בחיים האמיתיים הם אנשים חלשים. אני לא יודעת על מי את מדברת ואם אני מכירה אותו אבל עצתי לך תברחי ממנו כמו מאש, במיוחד אם הוא גבר נשוי. שבת שלום לך ולכל חברי הפורום.

אז זהו שהוא שונה

מגברים אחרים באינטרנט. הוא נשוי ולא באושר ולא ממש דופק חשבון לאשתו שזה אומר שהוא יוצא ועושה מה שבא לו.אבל אני רוצה האותו כאן ולא מעבר למרות שאני נימשכת אליו מאוד. אוףףףף תנסי את להבין אותי.

12אניהיא

New member
חחחחחחחחחחחחח הצחקת אותי

כולם שונים, כולם נשואים לא באושר, כולם עושים מה שבא להם עד ש..... או שאשתו פותחת מחשב בבית... הכל חארטה אחותי. תהני תבלי איך שאת רוצה וירטואלי או מעבר אבל טל תאמיני לאף מילה ממה שהוא מוכר לך. מי כמוני מבינה אותך
ואולי באמת עדיף שתשאירי זאת רק כאן.

מ ופרעת

New member
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

תסלחי לי שאני צוחקת אבללללללללללל עוד לא שמעתי על גבר שלא דופק חשבון לאישתו צאי מזה כולם גברים שהם רחוקים מהאישה שלהם והופסססססססססס האישה מגיעה תראי אותם כמו שפנים

../images/Emo46.gif../images/Emo2.gif אני בשוק,אני בהלם, אני המומה

נשוי אבל לא באושר.... ממש לא דופק חשבון לאישתו..... תתרגעי ומיד...שמעת
דפדפי הלאה....נתקי מייד את הקשר
כאישה אל אישה....

מ ופרעת

New member
מה אני הייתי עושה???????../images/Emo91.gif

בואי ואספר לך מה אני הייתי עושה סוגרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת את המחשב לכמה ימים אבל ממש סוגרת פשוט לא מתקרבת למחשב יושבת עם עצמי ועושה חשבון נפש.ואולי אבל רק אולי אז תוכלי להחליט מה את עושה הלאה.ותרשי לי לתת לך עצה ידידותית אני נוטה להאמין שאת עובדת כרגע עם הלב ולא אם הראש תנסי לנטרל את הרגש וככה יהי לך קל יותר מחבקת ומחזקת ולרגע לא שופטת אף אחד מופרעת

קודם כל בלי לחץ ../images/Emo5.gif ../images/Emo60.gif

|קודם כל כשתכירי את הראשון בפגישה עיוורת רק אז תיראי מה עומד מולך ,כרגע את בעולם של יותר פנטזיות מאשר מציאות. יש לי שאלה:מה עם הבחור השני גם הוא רחוק מיבחינה גיאוגרפית?(ואם לא תיפגשי איתו קודם גם ככה הראשון לא ידע ואת לא חייבת לו שום דבר).
לכי על הבטוח ביותר.

fanfanuna

New member
לאשת האהבה

היית צריכה להסתיר משניהם -עד שתחליטי סופית ואז אף אחד לא היה נפגע!

למעלה