האהבה הוירטואלית שלי

שלום לאשת האהבה היקרה ולכולכם .

מה שאני אומר הוא כך : אנו חיים פעם אחת ופעם אחת בלבד, זה מעט מידי זמן בכדי לחשוב ולתכנן ולעשות כל מהלך עם טבלה של בעד ונגד. אני באופן אישי מאוד אימפולסיבי ולא חושב הרבה לפני צעדים שאני עושה אך אני נהנה מכל צעד מכיוון שבא מהלב ומכל הלב. אני לא מבין מה הקשר פה לדיבורים על גיל או על מצב ? בחורה בגיל 30 שהיא לא נשואה צריכה לחפש בנרות בעל ? או אהבה התלויה בדבר ?? לא !!! מה שווה הכל בלי הפרפרים ? בלי לנצל את הרגע ? בלי לחיות את עכשיו ? להגיע לגיל 80 להסתכל אחורה ולהגיד " ואוו איזה כיף פעלתי בדיוק כמו כולם, פעלתי בדיוק כמו שציפו ממני, וואו עשיתי את הדבר הנכון לטווח הארוך היום בגיל 80 כיף לי ". או להגיע לגיל 80 להסתכל לאחור ולהגיד ואוווווווו איזה חיים. עשיתי כל מה שרציתי מתי שרציתי. יש כמובן תקופות יותר טובות ופחות טובות אך בכללי נהניתי ניצלתי כל רגע בחיי. ואם הייתי צריך לחיות שוב הייתי עושה את אותו הדבר בדיוק. לא רק בחיים האישיים אלא בכל תחומי החיים גם בעבודה (מנסיון) מה הכיף לעבוד בעבודה ואפילו אם היא מכניסה חבילות מטורפות של כסף אם אין פרפרים אם לא באים כל בוקר לעבודה בכיף, אם לא מחכים להגיע לעבודה. חיים אפורים, חיים כמצופה ע"פ השטאנץ הקבוע ? תודה לא בשבילי . וחיים של הכרת תודה על עזרה או על תמיכה בזמן קשה הם גם חיים אפורים אם מרגיש חייב למישהו משהו מחזיר לו אך לא את חיי. ובנוגע למוסד הנישואין : לעניות דעתי מוסד הנישואין פשט את הרגל ממזמן. אנו מכירים היום בחיינו הקצרים אלפי אנשים אז איך אפשר לבחור אחד לכל החיים ?? הרי בגיל החתונה אנו מכירים אולי 5% ממה שעוד נכיר .אז ? אולי כמו בציבור החרדי שידוך וזהו ? לא צריך בכלל להכיר. נלמד לחיות איתו, מצטער לא נשמע לי . אהבה היא דבר מדהים ויפה אך גם חולף, ואם כך מדוע להתחייב להישאר עם אדם אחד כל החיים. שותפות לחיים זה משהו אחר אך גם עם שותפים לא מתחתנים ותמיד אפשר בקלות לפרק את החבילה, דבר שקשה יותר בנישואין מכמה סיבות. האהבה היא לפעמים מכאיבה לפעמים לא מובנת אך מה שווים החיים בלי ???? לסיום אומר כך חיים פעם אחת לכן אני אומר תמיד לזרום....לא לתכנן הרבה לא לחשוב הרבה פשוט לזרום, "שלח לחמך על המיים כי ..." פרפרים עניין אנדנלין אקשן מה צריך יותר מזה ? (כמובן מבלי לפגוע באף אחד) בחיים לא כתבתי כ"כ הרבה ואפילו בית הספר לא כתבתי כך אך ..... אני פה בגלל בקשה של אהבה גדולה . הסימן לאהבה אמיתית - הרב נפתלי מרופשיץ הסימן לאהבה אמיתית היא השיכחה כשאדם שוכח את עצמו וחושב רק על מי שהוא אוהב .

וכמובן חס ושלום אני פוסל אף אחד

מהמתמודדים החשובים שיש לנו פה . להיפך מאחל בהצלחה .

מ ופרעת

New member
תסלח לי עייף אתה נשוי????????

לא שאני חושבת שאתה לא אומר דברים נכונים אבל............... מה לעשות התחתנו ילדנו וזו עובדה קיימת אז מה כאילו עכשו בגלל שהתאהבתי (לא אני באופן אישי)לזרוק הכול וללכת על הרפתקאה שמי יודע איפה היא תיגמר אמת חיים רק פעם אחת והחוכמה זה לדעת לחיות את הפעם האחת נכון

אלא אם כן את מוותרת על חייך .

על אושרך המלא . על סיפוק ללא סוף. על הכיף שבחיים. ונשארת באפרוריות .

למה את נמשכת אלי ?????

הלו ??? כאילו ואוו . כאילו שיווואווו . כי זה אני !!!!!!!

עייף רוצה לשמוע מש'ו../images/Emo35.gif

אני מטורפת עליך!!!! כי זה אתה
כמה אתה חייב לי?

טאKילה

New member
שבוע טוב לעיייייף וואוו איזה ביצ'פר

על אהבה עשית לנו יאמייייייייייייי
ברוך הבא לך עייייייף הכרנו אתמול טיפה אתה אחלה חמוד. טוב קראתי כאן מלא תגובות,אני את דעתי כבר אמרתי לאשת אהבה, אין טעם לומר שוב. אשת אהבה חמודה כשכותבים בפורום צריך גם לדעת שיהיו תגובות שלא ממש תאהבי,איש לא מנסה לשפוט אותך במשפט שדה,ההצעות היו לסייע לך להתעורר,הלב משתולל והעיניים נעצמות באהבה. מכל התגובות את רק את תאספי את מה שיתאים לך, ותיישמי רק מה שיתאים לך,החיים הם שלך יקירתי..
המשך ערב נעים..

תתעורר עייף ../images/Emo70.gif לך תגרום לפרפרים

לאישתך....
מה החארטה הזו? אבל אני יכולה להבין את הכתיבה הגברית שלך. מה נותן לכם את הלגיטימציה הזו לחדור ככה לחיי נשים
להבטיח הבטחות שהרי לא תקיימו לעולם
לא טוב לך בבית
אין לך פרפרים
אישתך לא עושה לך את זה
קום ועשה מעשה
ורק אז תהיה חופשי לגרום לאישה אחרת ליפול ברישתך
או - שאולי זה לא הזמן? הילד בדיוק חולה? האישה בדיוק בהריון? אתה בדיוק באמצע איזה פרוייקט חשוב? עוברים דירה? בונים בית? הרי אתה תמצא סיבות ותירוצים מפה ועד להודעה חדשה למה לא....למה לא לקום ולעזוב ולא לאמלל 2 או 3 או 4 נשים. חיים פעם אחת
אלו החיים שלך

אוףףףףף איתכם../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

לא רציתי ששתקפו אותו או אותי, ואתם בחרתם לתקוף. אז כן הוא נשוי ואני לא מתכוונת לקחת אותו מאשתו. אבל מי אתן שתשפטו? אולי כי הייתן גם עם גברים נשואים? לי יש פרפרים שמרקדים ואני נהנית מיזה נקודה!!!!! רציתי לשתף אתכם לא לעמוד למישפט שדה. בואו נישמע את הספורים שלכם קודם ואז נשפוט, אני לפחות לא אישה נשואה ואמא לילדים!!!!

מ ופרעת

New member
היי היי תתרגעי

א. לא תקפתי ב. תקראי מה שכתבתי עד הסוף אמרתי בפרוש שאני לא שופטת אף אחד ג.אף פעם בחיים שלי לא הייתי עם גבר נשוי ד.מיצידי שהפרפרים שלך ימשיכו לרקוד עד מאה ועשרים ה.חיחיחי משפט שדה נשמה את מוציא את העצבים שלך על האנשים הלא נכונים ו.אז הסיפור שלי הוא כזה אני נשואה אמא לשלושה ילדים וכן יש לי את הבעיות שלי אבל אני מתמודדת ומשתדלת לא ליפול בין הכיסאות ותרשי לי בנימה באמת חברית לומר לך שוב שאין ולא הייתה לי שום כוונה לשפוט אותך או אותו או כול אחד אחר פשוט כתבתי מה שאני חושבת וזו זכותך המלאה לקבל את זה או לא לקבל אל תכעסי סתם תאמיני חבל על הבריאות

מ ופרעת

New member
ועוד משהו קטןןןןןןןןןןןןןן

"אני לפחות לא אישה נשואה ואמא לילדים" לא יפה זה מכה מתחת לחגורה תסתכלי מסביב יש פה עוד אנשים חוץ ממך

הא אז זה הוא....

לא תקפתי אותך נישמתי.....רק תנסי ללמוד מטעויות של אחרים. לא רואה בכתיבתו של מר עייף שום דבר שונה ממה שכתבו לי..... כנראה שכל אלו למדו באותו בי"ס.

12אניהיא

New member
WOW עייייייף

איזה מילים.... בטח זה אתה הצלע השלישית והנשוי מבינהם, האמת יש לך כושר התבטאות חבל"Z כמו שאני מכירה את אשת היא לא מחפשת להתחתן, אבל זה לא אומר שהיא צריכה לחלוק בגבר שלה. ניראה לי מגוחך העניין ותקן אותי אם אני טועה שאם תהיו יחד אז זה יכול להיות רק לזמן גנוב. ולמה אתה חושב שלא מגיע לה את כל הזמן שבעולם? למה אתה חי במסגרת שלא טובה לך או מגבילה אותך? מה היה קורה אילו זה היה ההיפך ואישתך הייתה מכירה מישו בנט? היית מקבל זאת? אפילו אם זה רק קשר וירטואלי? וודאי שתחפש אנדנלין ואקשן מה צריך יותר מיזה בחיים? (בלי לפגוע באף אחד) תמיד בריגושים האלה יש צד ניפגע. תחשוב על זה. אתה פה בגלל בקשה של אהבה גדולה איזו בקשה? אפשר הסבר?

מצטער על הבלאגן שאני גורם פה.

אבל רציתי להיות חלק מהשירשור הארוך ביותר בפורום. טוב תראו, אז ככה קצת קשה לי כי אני מנהל פה מלחמה סימולטאנית מול כמה וכמה אך אנסה. בחיים ובמיוחד באהבה אין שחור ולבן. יש כמובן הרבה מאוד צבעים ויש גם את האפור. זה לא כזה פשוט לפרק להרוס לגדוע לפרק. לקום ולפרק זהו הדבר האגואיסטי והאנוכי ביותר שיש, אני דואג לעצמי ולא אכפת לי מי ייפגע מסביב. אספר לכם סיפור "אני מכיר אישה פשוט זהב, נשמה טובה חמודה ומצחיקה נשואה + ( וזה לא הפלוס היחיד) בעלה הוא איש ציבור עם משרה יפה והרבה מאוד כסף בית פרטי גדול עם עוזרת ואופר ומבשלת. לאשה הנ"ל היה הרבה מאוד זמן פנוי לתחביבים לריגושים ולכל מה שרק רצתה, לעבוד כמובן לא היתה צריכה ופשוט עשתה חיים. לאחר כמה שנים טובות שבהם העסקים זרמו על מי מנוחות וכל מה שהיתה צריכה לעשות בשביל כל ה-fun הזה היה מידי פעם להיות גם איתו, היא תפסה אותו בוגד בה והיתה מלחמה, לא אלאה אתכם במלחמה אלא רק בתוצאות היום היא גרושה + הילדים אצלה היא עובדת כמו חמור גרה בדירה שכורה אין לה זמן לנשום לא רואה את האור בקצה ובוכה לא מעט" . בואו נגיד שהאהבה נגמרה, בואו נגיד שהיה צריך את הפרפרים שהיה צריך את הריגושים, שהיה צריך קצת חופש, איפה אתם עם כל העצות והרעיונות, ציפיטפטת "לא טוב בבית קום ועשה מעשה" – זה שאין יותר פרפרים לא אומר שצריך לזרוק אותה לכלבים או מישהו אחר בעניין. זה לא אומר שאין שום רגשות, זה לא או שהכל שחור או הכל לבן. ומה ההמשך ?? "ורק אז תהיה חופשי לגרום לאשה אחרת ליפול ברשתך" גם את מתחילה ? אנחנו מפילים ? אנחנו גורמים ? אולי אנחנו נפלנו ? אולי אתם גרמתן לנו ליפול ?? ואת מופרעת יש לך את הבעיות שלך ? נשואה + 3 ילדים, לא הכל אפור ? לא הכל שיגרה, יש דבר כזה אהבה אחרי כ"כ הרבה זמן ? איפה את בכל התמונה ? כמה את ממצה מעצמך באחוזים היום בחייך ? בן אדם לבד רווק ממצה 100% מעצמו ברגע שהוא מתחתן הוא יורד באחוזים כי צריך לדאוג לעוד מישהו ואח"כ ילדים אז מה נשאר ? אני יכול להמשיך ולתת דוגמאות גם לצד ההפוך כמו שאמרנו לאהבה פנים רבות וצבעים עוד יותר. מה שאני מנסה לומר פה הוא כזה : בחיים וגם באהבה אין חוקים, אין אקסיומות, אין דרך שאפשר להגיד מי שיצעד בה מובטח לו עושר עילאי. מובטחת לו הדרך לחיים מאושרים ומסופקים. בדיוק כמו שכולם מחנכים את ילדיהם בשאיפה ובתקווה שיצא להם ילדים טובים אך מי יכול לדעת מה ייצא בסופו של דבר ?? אמרה לי מישהי פעם שגידול ילדים דומה להכנת טשולענט (חמין בלע"ז) זורקים בסיר את כל מה שיש אבל אי אפשר אף פעם לדעת מה יצא . יש דברים בהם בכדי להרגיש שלם חייבים ללכת עם הלב, חייבים לעשות את זה בשביל האני שלי האמיתי שלא דומה מאדם אחד לשני. בהצעה עסקית מסכים אתכם שיש טעם לשאול ולקבל עצות אך בעניינים שכאלה מי יוכל לתת עיצה ?? מישהו מוכן להתחייב לי על דרך מסויימת ? מישהו מסוגל בכלל לדעת על דרך שהיא טובה ?? מישהו יכול לדעת מה קורה אצל מישהו אחר זולת הוא עצמו ?? אספר לכם עוד סיפורון קטן. יש להורי חברים עם ילדים באותם גילאים שלנו הם היו הזוג המושלם בחברה של הוריי יפים, מצליחים, תמיד יד ביד תמיד מחובקים, מבלים, ממש זוג מושלם, יום אחד הם נעלמו והתברר שהוא היכה את אישתו ואת הילדים במשך 24 שנה . היא במעון נשים מוכות והוא בכלא . מי יכול לבחון ולדעת ?? אין דבר אינדוודואלי יותר מזה, דרך חיים, אהבה, וכל שאר הרגשות מה שטוב לי לא טוב לך ולהיפך . אני היא היקרה "מילים הורגות" "יש גברים שמומחים בזה" הלו ?? כאילו את מקשיבה למה שאת אומרת ?? מה אנחנו חסינים ? אנחנו לא נופלים באהבה ? את מכירה גברים שיושבים ורק חושבים כל היום איך לסמן עוד XX על המקלדת ? עוד בחורה שהפלתי ... ? מומחים ?? נפתח קורס של משרד העבודה למובטלים אז אולי יהיו עוד כמה כאלה תיזהרו . מופרעת וציפיטפטת אני לא יודע מה זה דופק חשבון או שלא דופק חשבון יודע רק שפעם בגדתי באשה שלי רק בזה שחשבתי על מישהי אחרת וישר אמרתי לה שזהו, אין לנו מה לעשות יותר יחדיו. זה דופק חשבון או לא דופק חשבון ? ולך מופרעת (מצטער שיורד עלייך הרבה) "מה לעשות התחתנו ילדנו ילדים זוהי עובדה" את מצדיקה את דבריי שמלכתחילה אדם צריך להיות לבד רק מה לעשות יש אילוצים ? אולי עוד 50 שנה יגיעו למסקנה שלא צריך להתחתן ולא להביא ילדים בדרך הקונבנציונאלית. אבולוציה, הדורות מתקדמים .ולפי דעתך לחיות נכון זה בלי הריגושים בלי הפרפרים זה למלא את מקומך בעולם כפי שנכתב ? ולראות את החיים חולפים ? לכן אחלו רק בהצלחה לכל מי ששואל אתכם, והרבה הרבה אהבה. ואף אני איני יודע מה מתכוון לעשות, אין מותר אסור נכון לא נכון שחור ולבן בחיים. אני אעשה בסופו של דבר מה שאני אחשוב לנכון ומה שליבי יורה לי, כבר עברתי שליש מהחיים ולא ניצלתי עד תום כל יום ויום ואני לא נהיה צעיר יותר והחיים נגמרים בסוף אז ..? לסיום מתוך פו הדוב של אדגר אלן פו איזו דרך לבחור ? ברגע שגילית איזו מכפות הרגליים היא הכף הימנית , כבר אין לך הרבה התלבטויות מי מהן הכף השמאלית. ואז נותרה בעיה אחת ויחידה . באיזו מהן מתחילים את הצעד הראשון ?.

טאKילה

New member
עייייייף אתה לא מבאלגן נהפוכו..

סיגנון כתיבתך יפה, הזכות להגיב מותר לך\לה ולכולם\ן.. המשך ערב טוב..

למעלה