האהבה הוירטואלית שלי

fanfanuna

New member
לעייף שהכי רענן בפורום

הי עייף קראתי את הדברים שאמרת בשירשור ופתאום גיליתי שכל מה שחשבתי מופיע בפורום מהפה שלך. נחמד לדעת שיש אנשים(גם מהמין השני) שחושבים אותו הדבר. לפורום הנוכחי נכנסתי במקרה כי ראיתי "חדש" ומה לעשות ..הסקרנות... טוב נקווה שאמשיך לראות אותך כאן

מ ופרעת

New member
עייףףףףף........

"אני דואג לעצמי ולא איכפת לי מי נפגע מסביב" עייף קראתי את מה שכתבת כמה פעמיים ורציתי לענות לך בהרחבה. אבל אז נתפסה לי העין במשפט אני דואג לעצמי ולא איכפת לי מי יפגע מסביב ואז החלטתי שחבל לבזבז זמן כי אתה כנראה אדם מאוד אגואיסט ובכול מקרה אתה תדאג אך ורק לנוחיות שלך ולא תסתכל מעבר לכתף לבדוק אם מישהו נפגע בדרך אז לך בדרכך והרבה הצלחה. ובוא נבהיר משהו לא אני ולא אתה מנהלים פה מלחמה. אנחנו מנהלים שיחה ולא מלחמה. ולך אשת אהבה מקווה שתלמדי לקרוא בין השורות ולא רק ראשי פרקים ואולי אז תביני שאף אחד לא מחפש פה לפגוע בך הרבה הצלחה בדרך ולא חשוב איזו דרך מופרעת

אני חושב שכן יש מלחמה ביננו .

למרות שאת לא רוצה לא תהיה ברירה, יש לך בעיות בהבנת הנקרא ?? תקראי מה שכתבתי זה בדיוק ההיפך ממה שציטטת . בשום מקום לא כתבתי "אני דואג לעצמי ולא אכפת לא מי נפגע" אז.....אם אינך רוצה באמת מלחמה אבקש התנצלות פומבית ב-3 העתקים.

למעלה