האוסף שלי!

פנרה

New member
האוסף שלי!

אני יודעת שאצלכן מאוחר, אבל אצלי רק אחה"צ (אתמול מישהי שאלה מאיפה אני, התשובה היא בוסטון). בכל אופן, אם זה יקח יותר מדי זמן אאלף להפסיק באמצע ולהמשיך. אני מתנצלת על חוסר הזמן, פשוט לא תיכננתי להעלות השבוע. בכל אופן- זה גם הזמן להזכיר שאם יש מישהי שרוצה להשתתף כל מה שצריך לעשות זה לשלוח לי מסר! אז נתחיל- זוהי קולקציית הניאונים של צ'יינה שיצאה ממש לאחרונה....

פנרה

New member
../images/Emo41.gif

Enchanted Forest Gun Drop Snowcone Pixie Dust Mirror Mirror אגב, אני צלמת די גרועה, אז לא כל הצבעים נאמנים למציאות

פנרה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Purple Velvet Matte Vinyl Iron Butterfly Star Spangled שכחתי לציין שהסדר הוא משמאל לימין:)

Ultra marine

New member
האדום באמת מזכיר את הרובי פמפס?

שמעתי שכבר אמרו את זה עליו אבל הסווצ'ים שמצאתי ממש לא הרגישו לי דומים.. וכמו שאת רואה, באיחור אופנתי למדי אני מתחילה בתגובות שלי :)

פנרה

New member
תראי..

גם אני לא מרגישה ממש שהם דומים, כלומר באותה מידה אפשר להגיד ש Smitten with mittens Dear Santa הם אותו דבר, אבל זה לא ממש נכון, ויש הבדלים למשל אחד כהה יותר מהשני. בקיצור בעיני- לא! בכל אופן, גם אני באיחור אופנתי לענות לך- היו לי יומיים עסוקים ביותר:)

Ultra marine

New member
באופן כללי אני אחת שפחות שמה לקים אדומים

אז גם אם הם לא דומים נראה לי בזבוז שיהיו לי כמה וכמה כאלה כשאני בקושי משתמשת בהם.. אולי אני אחזיר אותם לרשימות שלי רק בכדי שאני לא אשכח..

Ultra marine

New member
חיפשתי שעה את ההודעה הזאת חחח

בכל מקרה, כשאני מסתכלת על הסווצ'ים האמת ש Smitten with mittens Dear Santa באמת נראים לי כמעט זהים, ובכל מקרה ממש ממש דומים לרובי פמפס.. אני אצטרך לחשוב אם אני מזמינה איזה מהם כי נראה לי ששניהם יהיה לי מיותר.. על פניו, נראה שה Smitten יותר מיוחד ויפה...

פנרה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Emerald Sparkle Paper Chasing Four Leaf Clover- it is Green I swear Caribbean Blue Flyin' High

Ultra marine

New member
האמרלד ספרקל מהמם! יש לי אותו ואין עליו!

ה paper Chasing נראה ממש נחמד ירוק אבל לא שגרתי. בדר"כ קשה לי עם ירוקים אבל הוא מוצא חן בעיני! גם ה Caribbean Blue נראה לי ממש מיוחד!

פנרה

New member
אני ממש חובבת ירוקים

אבל כמו שכתבתי, הצבעים לא יצאו מאד מדוייקים בתמונות שלי, כך שפייפר צ'ייסינג מעט שונה במציאות, אך בכל זאת הוא יפה. הקריבי מהמם! אף יש מיקרו גליטרים:) אני חושבת שלמרות הכל, האמרלד הוא אחד הירוקים שאני הכי אוהבת (לא אגיד שהוא היחיד, כי זה נורא קשה להחליט)

פנרה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Black Diamond Meteor Shower Atlantis Nova White Out

רוני325

New member
האם כמה שכבות צריך כדי שהלקים

הכהים המנצנצים יצאו אטומים?

רוני325

New member
אוי לא שמתי לב לניסוח..

התכוונתי לכמה שכבות צריך לשים כדי שהלק המנצנץ יראה אטום?

פנרה

New member
בין 2-3

תלוי איזה לק ספציפית, ותלוי כמה אטום את רוצה את זה...

Ultra marine

New member
יש משהו מיוחד ב white out או שהוא לבן רגיל?

יש לי את השני והשלישי. מעלפים ברמות!

פנרה

New member
הוא לבן די רגיל

אבל הוא בהחליט לא טיפקס. אני חושבת שיש בו גם מיקרו גליטרים (או שמא שימרים?! אני תמיד מתבלבלת) בכל אופן, משו לא יותר מדי מיוחד, אבל הוא הלבן היחיד שיש לי.....

למעלה