Sola Mate Wicked Berry Hard Lacy Not Racy Bold And Beautiful ידוע לי שהם כולם נראים מאד דומים פה, אבל שמש פה זה לא ממש בנמצא (טוב נו חוץ מבימים האחרונים), כך שהם אכן לא העתק מדוייק אחד של השני.
כבר כתבתי שבהחלט ה Royal Rajah Ruby נכנס לרשימה אחרי שלא ברור למה הוא יצא ממנה! התלהבתי גם מ - Smitten With Mittens ו Dear Santa אבל נראה לי שיש לי מספיק אדומים לכרגע (בדיוק 3 כולל את הרובי פמפס) אני בדר"כ לא שמה לקים אדומים..
את Merry Midnight יש לי. הוא מעלף! אחד האהובים עלי! כ"כ מיוחד! אהבתי גם את - Yes.... I Can- Can Meet Me On The Star Ferry השני מביניהם נראה מאוד מעניין. לא שיגרתי כזה. הוא לא מתקבל זהבי נכון?
האמת היא שבפעם הראשונה שלבשתי אותו לא הצלחתי להתחבר אליו.... אבל יש בו משהו מעניין, ובסופו של דבר חזרתי אליו, מה שכן אני בדרך כלל אוהבת צבעים עם קצת יותר "נוכחות" אז אני לא לובשת אותו באותה תדירות שבה אני לובשת לקים אחרים. הלק הזה הוא די רגוע בשבילי
זוהי בדיוק הסיבה שגם אני לא אהבתי אותו בהתחלה. אני שונאת- שונאת! גימור פנינה, והוא גם היחיד שיש לי בגימור כזה. שוב, הוא נחמד אבל הוא לא צבע שאחזור אליו שוב ושוב....
לגמרי נפלתי! Mad As A Hatter אני חושבת שאפילו בשבילי הוא קצת מוטרף. מעט מאוד הזדמנויות שאפשר לשים אותו וזה יסתדר. קצת כמו האטלנטיס מבחינתי.. למרות שאני הולכת איתו לעבודה בלי בעיה. אני עדיין מודעת לזה שאני מושכת ככה המון תשומת לב חחחח Absolutely Alice כיוון שיש לי את דורותי הו ויתרתי עליו. בעקרון לו יש שימר גם צהוב שאין בדורותי. אני לא יודעת איזה הייתי אוהבת יותר אבל נראה לי ששניהם בבית זה קצת מוגזם.. Suzi Says Feng Shui זה לק שאני מתלבטת לגביו הרבה זמן. יש לי הרגשה שהוא בול בצבע "דני ענק כחול" וזה לגמרי עושה לי את זה חחחח Russian Navy- Matte אני שוקלת הרבה זמן את הגרסא הלא מאט. אבל גם לגבי זה לא החלטתי בגלל שאני מתקשה עם הלקים קרמיים.. מצד שני יש לי את here today aragon tomorrow ואת לינקולן פארק אני חושבת שהוא יסתדר איתם יפה..