האוסף שלי!

פנרה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Happy Go Lucky Dreamsicle Ruby Pumps Stella C-C-Courage Grape Pop

פנרה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

290 268 315 03 317

פנרה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Sola Mate Wicked Berry Hard Lacy Not Racy Bold And Beautiful ידוע לי שהם כולם נראים מאד דומים פה, אבל שמש פה זה לא ממש בנמצא (טוב נו חוץ מבימים האחרונים), כך שהם אכן לא העתק מדוייק אחד של השני.

פנרה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

National Velvet Hot Commodity Sexy Divide Bahama Mama Foot Loose

Angel Of Moon

New member
WOW

אני מתה מקנאה פה! כמה CG יש לך.... אוסף מדהים!!! הייתי משחקת בו לנצח...

פנרה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Mini Shorts Shorty Pants Funky Limelight Mint Candy Apple

פנרה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

No Pre-Nup Sugar Daddy Pinkadelic Matte About You

פנרה

New member

Red My Fortune Cookie A Oui Bit Of Red Dear Santa Smitten With Mittens Royal Rajah Ruby

Ultra marine

New member
ואי ואי ואי!!!

כבר כתבתי שבהחלט ה Royal Rajah Ruby נכנס לרשימה אחרי שלא ברור למה הוא יצא ממנה! התלהבתי גם מ - Smitten With Mittens ו Dear Santa אבל נראה לי שיש לי מספיק אדומים לכרגע (בדיוק 3 כולל את הרובי פמפס) אני בדר"כ לא שמה לקים אדומים..

פנרה

New member
כבר אמרתי לך שאת צריכה להחזיר אותו לרשימה!

אני חובבת את כל הצבעים, ככה שאין שום בעיות
בכל אופן, שניהם מאד יפים, הם יצאו בקולקציית החגים, הבחור אהב את שניהם ממש, והאמת שהיא שדיר סנטה קיבל המוןןןן מחמאות....

פנרה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Siberian Nights Lincoln Park After Dark- Matte Yes.... I Can- Can Meet Me On The Star Ferry Merry Midnight

Ultra marine

New member
../images/Emo26.gif

את Merry Midnight יש לי. הוא מעלף! אחד האהובים עלי! כ"כ מיוחד! אהבתי גם את - Yes.... I Can- Can Meet Me On The Star Ferry השני מביניהם נראה מאוד מעניין. לא שיגרתי כזה. הוא לא מתקבל זהבי נכון?

פנרה

New member
בכלל לא זהבי

האמת היא שבפעם הראשונה שלבשתי אותו לא הצלחתי להתחבר אליו.... אבל יש בו משהו מעניין, ובסופו של דבר חזרתי אליו, מה שכן אני בדרך כלל אוהבת צבעים עם קצת יותר "נוכחות" אז אני לא לובשת אותו באותה תדירות שבה אני לובשת לקים אחרים. הלק הזה הוא די רגוע בשבילי:)

Ultra marine

New member
אני חושבת שאני צריכה לראות סווץ' שלו

בשביל להבין איך הוא ממש מתקבל..

פנרה

New member
עלית על זה!

זוהי בדיוק הסיבה שגם אני לא אהבתי אותו בהתחלה. אני שונאת- שונאת! גימור פנינה, והוא גם היחיד שיש לי בגימור כזה. שוב, הוא נחמד אבל הוא לא צבע שאחזור אליו שוב ושוב....

פנרה

New member

Mad As A Hatter Absolutely Alice Suzi Says Feng Shui Russian Navy- Matte

Ultra marine

New member
טראח!

לגמרי נפלתי! Mad As A Hatter אני חושבת שאפילו בשבילי הוא קצת מוטרף. מעט מאוד הזדמנויות שאפשר לשים אותו וזה יסתדר. קצת כמו האטלנטיס מבחינתי.. למרות שאני הולכת איתו לעבודה בלי בעיה. אני עדיין מודעת לזה שאני מושכת ככה המון תשומת לב חחחח Absolutely Alice כיוון שיש לי את דורותי הו ויתרתי עליו. בעקרון לו יש שימר גם צהוב שאין בדורותי. אני לא יודעת איזה הייתי אוהבת יותר אבל נראה לי ששניהם בבית זה קצת מוגזם.. Suzi Says Feng Shui זה לק שאני מתלבטת לגביו הרבה זמן. יש לי הרגשה שהוא בול בצבע "דני ענק כחול" וזה לגמרי עושה לי את זה חחחח Russian Navy- Matte אני שוקלת הרבה זמן את הגרסא הלא מאט. אבל גם לגבי זה לא החלטתי בגלל שאני מתקשה עם הלקים קרמיים.. מצד שני יש לי את here today aragon tomorrow ואת לינקולן פארק אני חושבת שהוא יסתדר איתם יפה..

למעלה