האוסף שלי!

פנרה

New member
הרגת אותי מצחוק עם הטראח הזה!

את הכובען אני מחבבת קשות! מה זה מחבבת? מאוהבת, גם בו וגם באליס. בעיני שניהם כל כך מוצלחים שכשקניתי אותם לא הפסקתי ללבוש אותם במשך כמה ימים רצוף ובשבילי זה המון כי בדרך כלל אני מחליפה לק כל יום. בכלל, הם גם היו שניים מהלקים שלקחתי איתי לארץ כשבאתי לבקר כי כל כך אהבתי אותם (ולא לקחתי כל כך הרבה לקים). לי אין בעיה של לקים עם נוכחות ולקים שמושכים תשומת לב, אני לא כל כך שגרתית גם ככה:) כך שזה די רגיל אני מניחה, ואלה שמכירים אותי חושבים שזה בול אני. גם אני כמעט קניתי את הדורותי הו, אבל החלטתי ששניהם זה פשוט חזרה של אותו דבר.... מה שכן, אני חייבת להגיד לך שאם את חובבת כחולים- את ממש חייבת את הסוזי. הוא מהמם בעיני, כחול חובה כזה. אני חושבת שאם הייתי צריכה לבחור בין כל הכחולים שלי (בהירים, רק בהירים!!! אי אפשר לערבב בהירים עם כהים בהחלטה הזאת, זה קשה מדי) הייתי בוחרת בו. את הראשן אני בהחלט מחבבת, אבל מאחר ואין לי את הגירסה הרגילה שלו אני לא יכולה להמליץ לך עליו.. למרות שני בטוחה שהוא אכן יסתדר עם השניים שציינת בצורה מצויינת, כמעט שחור עם רמז (באנגלית זה נשמע יותר טוב...) צבע:)

Ultra marine

New member
מהסוף להתחלה..

לא תפסתי את הפנג שואו כזה בהיר. אני לא אומרת שהוא כהה מאוד אבל גם לא ממש בהיר.. מהסווצ'ים שלו חשבתי שהוא בצבע "כחול פלדה" כמו שאמרתי, בדומה לכלב שלי חחחח יכול להיות שאני מבלבלת אותו עם סוזי אחר? אני גם לא טיפוס שיגרתי אבל אני לא יודעת אם אני אוהבת איך שמתקבל הכובען. ראיתי את זה על מישהי במפגש פורום. לא אומרת שהוא לא היה יפה עליה, או שהוא לא היה יפה, אבל הפריע לי קצת שהוא פחות משתלב או שהמרקם שלו פחות הרמוני קשה לי להסביר..

Ultra marine

New member
אחרי שבדקתי סווצ'ים של סקרנג'י

אני תוהה אם מה שרציתי זה באמת הסוזי הזה ולא סוזי אחר..
http://4.bp.blogspot.com/_3QwOQ9Kkd...AGII/Wwp4Ao-mde0/s1600-h/suzisaysfengshui.jpg http://2.bp.blogspot.com/_3QwOQ9Kkd...GIQ/slM26GfZ04A/s1600-h/suzisaysfengshui2.jpg

פנרה

New member
אני חושבת שאת באמת מתבלבלת עם הסוזי פיירינז..

אבל הגירסה הסווידית ולא הרגילה, מאחר והרגילה מאד כהה....

פנרה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Green-Wich Village Jade Is The New Black Here Today.... Aragon Tomorrow Baby Its coal Outside! Suzi Skis In The Pyrenees Suede

פנרה

New member
../images/Emo41.gif

Milani- Hi-Res Milani- Cyberspace Milani- Hi-Tech Sally Hansen- Emerald City Sally Hansen- Shooting Star

פנרה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Revlon- Vixen Finger Paints- Mixed Media Maroon Laka-84 Sally Hansen- French Manicure Sally Hansen- Advanced Hard As Nails Revlon- Extra Life

Ultra marine

New member
איך את מתרשמת מהלקים של רבלון?

ועוד שאלה, הויקסן הוא כמו ה wiched של אסי?

פנרה

New member
אני מתפדחת להגיד

שאין לי מושג. בזמנו, קניתי אותם והשתמשתי בהם כמה (2-3) פעמים וזהו. וזה היה כל כך מזמן שאני באמת לא זוכרת. לא זוכרת מרקם, עמידות, מברשת- כלום. אני חושבת שזה בגלל שבכללית אני מוצאת את רבלון די משעמים (חוץ מעכשיו שהם הוצאיו איזה קולקציה ציבעונית) ככה שפשוט אין לי חשק להשתמש בהם...

b o t t e n

New member
יש להם אדום-כתום נהדר.

שעכשיו על הרגליים שלי. איכות סבירה במריחה ומברשת. עמידות טובה.

פנרה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

OPI Ink Suede Russian Navy Suede Lapis Of Luxury Turquoise & Caicos

פנרה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Frenzy Daddys Girl I Love You Call You Later Irish Green Green Ocean

רוני325

New member
בסינפול פרנזי כמה שכבות צריך לשים שיהיה

אטום? (ממש אטום) ורק בסיס מתחת

פנרה

New member
בין 3-4

אני אישית שמתי 3 וזה היה אטום מספיק לטעמי, לא ראו את הציפרון כלל

Ultra marine

New member
הגרין אושן ממש מגניב!

את שמה אותו ככה ב 2-3 שכבות או שאת שמה אותו מעל משהו? זהו! למזלך סיימתי להגיב

פנרה

New member
הוא באמת ממש ממש מגניב!!

הוא יצא פה לכבוד הסט. פטריקס דיי נראה לי (אני לא ממש מעודכנת בקולקציות שלהם, מה שכן הוא היה בסטנד של סט. פטריקס). עוד לא לבשתי אותו, כי קניתי אותו בדיוק 3 ימים לפני שצילמתי ומאז אני די עסוקה בלימודים ככה שאני משתדלת למרוח לקים שמתייבשים בשניה וחצי כמו הסווידים או המאטים, ולא משהו שאני צריכה לשים מיליון שכבות ממנו, כאשר אשתמש בו, אודיע לך איך הוא:) תודה על הסבלנות ותשומת הלב! היה נעים ביותר!!

פנרה

New member
../images/Emo41.gif

ו-זהו! לא הוספתי את כל ה"מסביב", כלומר מחזקים, טופים מייבשים וכו (חוץ מהמאט אבאוט יו), מדבקות גליטרים וחותמות! שתי התמונות האחרונות לא לפי החברות כי רכשתי את הלקים ההלו לאחר שצילמתי את האוסף. בנוסף 4 לקים מקולקציית השרק בדרך אלי עכשיו. ועכשיו- באמת זהו! מקווה שנהניתן. שאלות?

למעלה