האופנוע שלי ב
אנשים

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo207.gif אעאעאעאעאעאעאעאע

אני מאוששששששששרת !!!! %$$*)&*Y&%#$#@#@%^)* אני חייבת לפרוק אני פשוט מתפוצצת פה !! היה לי מבחן בלשון שראיתי באסיפת הורים שקיבלתי 32 הייתי בשוק לקחתי את זה סופר קשה ואז היום המורה החזירה את המבחנים ובעצם קיבלתי 84 ~!!!!!!!! כבר אמרתי שאני מאושרת ?@!??%?^?*?#?@? אין דברים כאלה !!! ^^ ה32 היה מבוחן פתע אידיוטי יוואאאאאו אני מאושרת ובנוסף שחררו אותנו ב12 אז בכלל יצא לי יום טוב :) חחח וזהו פרקתי
הייתי חייבת אני מאושרת D:

Maddie

New member
../images/Emo207.gif פורקת אווושררר../images/Emo185.gif

לפני שבועיים היה לנו מבחן מפמ"ר שקובע אם אני אהיה ב-4 יחידות מתמטיקה או 3 יחידות והגבול בין 3 ל-4 זה 85, ואני קיבלתי 86
פאקינג 86
אני מאווושרררתתתתתת ^^ וזה עוד אחרי שהלך לי חרא בפרבולה

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif מזל טוב!!!! ../images/Emo13.gif

גם לנו היה מפמ"ר....רק שהמורה שלנו עוד לא בדקה אותם
יוואוו הלוואי עליי 86

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif../images/Emo207.gif../images/Emo44.gifהיום ב-MTV Hits בשעה

23:30 - חמשת הגדולים של מקפליי. אם מישהי תישאר ערה לצפות, תיהנו

LosingMyself

New member
../images/Emo207.gifמישהי יכולה לעשות לי טובה ע נ ק י ת ?,

אימא, היה עכשיו 5 צבע אדום! ><" טוב.. נו לא משנה. מישהי יכולה להעלות לי כמה שירים , פשוט תודה ענקית למי שתעשה לי את זה ! the click five- good day the click five- just the girl the click five- catch your wave the click five-i'll take my chances the click five-friday night [חח כמו מק;] the click five- angel to you (devil to me) the click five- resign the click five- lies the click five- pop princess the click five- time machine the click five- say goodnight the click five- i think we're alone now the click five- kidnap my heart זו הלהקה מהסרט הזה, לאדעת לא ראיתי פשוט חברה שלי מתה עליםה ורציתי לעשות לה הפתעה :) חיבוק-מוחץ-דובים למי שמעלה לי XDD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifמעלה לך את.....

the click five- time machine the click five- angel to you (devil to me) the click five- just the girl the click five- catch your wave היה לי גם את סיי גודנייט אבל מחקתי חחח

Maddie

New member
סרט חמוווד והם אחלה להקה ../images/Emo9.gif../images/Emo185.gif

מצטרפת לבקשה

Maddie

New member
תחטפי את ליבי../images/Emo6.gifחחח מקורי הא?../images/Emo118.gif

אבל אנגלית זה Taking five

Simple Girl 175

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo108.gifאומייגאשש.. חייבת.לראות.את.הסרט!@#$

אני כלכך לאהוב 5 קליק

Maddie

New member
יש אותו ביס עכשיו פרי נייט../images/Emo118.gif

הזמנתי יומיים ברציפות LOL זה עם אלונה טל וזאת ששיחקה בזואי 101 את החברה של צ'ייס

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifהוא עם אלונה טלXDDD../images/Emo6.gif

"You're messing with the wrong fans!" XDDDDD אני זוכרת כשראיתי תפרסומת חשבתי שהלהקה זו פאניק!

Maddie

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo118.gif

"What.is this?!" "I'm doing a play for school" "I'm a hotdog!"
איזה דביל

למעלה