האופנוע שלי ב
אנשים

Maddie

New member
אני יעלה לך את Kidnap my heart../images/Emo185.gif

יש לי גם את ג'ני אבל לא ביקשת אותו אז לא משנה

McGirl For Life

New member
../images/Emo207.gifאעאעאעאעאע חייבת לפרוק../images/Emo70.gif

$#*#$@%$@#^%@#@&#!#@$@&@$2452@&^#$& אעאעאעאעאעאאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעא אני חייבת לפרוק את זה!!! אתן פשוט לא מבינות מה קרה...... שרפו לנו שירותים בבצפר
אחרי השיעור הראשון יש לנו הפסקה של 5 דקות, אז יצאנו מהכיתה ופתאום אנחנו מריחים משו שרוף...
אז חשבנו אולי מישו שורף משהו מחוץ לבצפר וזה... פתאום אנחנו קולטים עשן שחור יוצא מהדלת של השירותים למעלה
אז ילד אחד בא ובעט בדלת ופתאום אנחנו רואים שם ה=כ=ל אדום ושחור עם מלא עשן וזה... וכולם התחילו לצעוק ונבהלנו ומישהי רצה עם דלי למלות מים והרכזת שכבה והמורה לספורט התחילו לנסות לכבות את זה והביאו מטף וכולם צרחו והיה ממש מפחיד
מסתבר שמיהו באמצע השיעור איכשהו הציט את הנייר טואלט בשירותים ואז זה עלה באש וכל המתקן של הנייר נשרף.. והכל בחוץ שחור וכל היום היה ריח מסריח.... ואז היינו שעתיים לא למדנו ישבנו בכיתה והמורות והרכזת שכבה והמנהלת חפרו לנו ועדיין לא יודעים מי עשה את זה אבל יש חשודים והזמינו משטרה וחוקר נוער ובלאגנים וזה.....
וביטלו לשכבה שלנו את כל הפעילויות של הסוף שנה . ומישו מהשכבה כתב על השלט של השירותים "שרופים" XDDDD ילדים מפגרים וילד אחד צילם את השרפה.. בקושי רואים אותה אבל רואים את האש...בקיצור הנה זה: http://www.sendspace.com/file/aaabgp וכמובן שאני צילמתי תמונות של אחרי....
פוי.. פרקתי את זה......

../images/Emo19.gif אממא O =

מישהו נפצעע וזה ? או שחוץ מששרפו את השרותים לא קרה כלום , חח דווקא את השרותיים שרפו !?

גילולית

New member
../images/Emo205.gif:O אצלנו בבצפר היה יותר נורא-

השמיניסטים נקמו במנהלת כי בגלל שהם עשו 2 רונדו היא בטלה להם את המסיבת סיום. אז הם פרצו לחדר שלה לפנות בוקר ועכשיו כ-ל החדר שלה מלא באבקה של מטפה כי הם פשוט מילאו את החדר והכל כולל הכל צהוב(זה הוציא רעלים והצהיב) והכל זה כולל הקירות הרצ]פה הכסאות השולחן ומחשב! פשוט חולני! אומרים שהיא בכתה ממש=\ אבל מי האידיוט שמצית שירותים? זה מסוכן לגמריי!

McGirl For Life

New member
אמאלה הם ממש הגזימו אם המנהלת בכתה..

ואצלינו זה לא נקמה או משו.. זה סתם מישהו מטומטם (שעדיין לא יודעים מי זה..) שרף את זה ... וזה היה באמצע השיעור וכמעט כולם היו בכיתות ואפחד לא ראה.. אבל בטח יגלו עד סוף השבוע יש לנו ילדים מפגרים בשכבה... לפני חודש מישהו הציט ניירות בכיתה, שברו חלון (ואז תיקנו אותו ושברו עוד פעם...) פשוט תת רמה

גילולית

New member
../images/Emo205.gifחחח אצלנו יותר תת רמה><

ובטח בכתה הרסו לה את כל המשרד וציוד ממש יקר, המחשב והכל..=\ הילדים של ימינו, פשוט לא יאמן|פולניה|

McGirl For Life

New member
חחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDD

רגע אבל זה לא ציוד של בצפר.. כאילו שהבפצר מממן?! :O

גילולית

New member
../images/Emo205.gifמן הסתם זה ציוד של הבצפר, שהבצפר קנה

כאילו מחשב וציוד לימודי זה על חשבון בצפר לא? המנהלת לא קונה לעצמה למשרד><. ואני מניחה שגם ציוד אישי, תמונות שהיון על הקיר עכשיו צהובות וזה..=\

Maddie

New member
גם אצלנו זה היה ככה../images/Emo185.gif

אצלנו השכבה ממש הגזימה כל השנה. שברו את כל המזגנים בבניין [ט'-י'] וזה מזגנים שבחופש הגדול קנו אותם, אז אנחנו לומדים בלי מזגנים, שרפו השנה 3 פחי זבל בכיתות, אחד מהם היה בתוך ארון, כמה ילדים מאיזה כיתה הדביקו לחלון תחבושת וצבעו אותה בטוש אדום XDDD זרקו מלא פצצות סרחון ועשן בבניין במשך כל השנה, שברו את הזכוכית בכניסה לבנין עם אבנים, ושרפו את הנייר טואלט בשירותים אבל תפסו את זה בזמן לפני שזה התפשט כמו אצלכם. חוליגנים XDD

purple floyd

New member
חחחח תגידי תודה שזה רק השירותים ../images/Emo6.gif

אצלנו כמה ילדים מט' שרפו את כל הכיתה שלהם ><"

../images/Emo207.gifמישהי יכולה להסביר לי מה זה?..

מצאתי את זה ביוטיוב ואני לא יודעת אם זה אמיתי או שעשתה את זה ילדה משועממת שאובססיבית לדאגי.. http://uk.youtube.com/watch?v=vdzqlRpm4AQ הוא עדיין חבר של לואיז הזאת לא?..

למעלה