האזנה ודיון 01: Miley Cyrus - Bangerz

ערן1987

New member
האזנה ודיון 01: Miley Cyrus - Bangerz

אז אחרי עיכוב די גדול (שעליו אני מ-מ-ש מתנצל), סוף סוף נפתחת לה הפינה החדשה - "האזנה ודיון". למרות שאני מניח שהשם מסגיר את מה שהפינה אמורה לעשות, הנה הסבר קטן על הרעיון שלה. אנחנו בוחרים מראש אלבום כלשהו שחברי הפורום צריכים להאזין לו ואז בפעם הבאה שהפינה נפתחת נקיים עליו דיון, גם כללי וגם לפי שאלות מסוימות שישאלו על אותו אלבום. ככה פשוט, ככה קל.

את הפינה אנחנו נפתח עם Bangerz, אלבומה החדש של מיילי סיירוס שיצא לאוויר העולם לפני כחודש וחצי ושכבר הפך ללהיט לא קטן (הוא כבש את הפסגה בארה"ב, בריטניה וקנדה) בין היתר הודות ללהיטים We Can't Stop ו-Wrecking Ball. בין האנשים איתם עבדה סיירוס על האלבום תוכלו למצוא את פארל וויליאמס, שון גארט,Mike Will Made It, וויל.איי.אם, ד"ר לוק ועוד. באלבום יש גם לא מעט אורחים: פרנץ' מונטנה, ביג שון, נלי, פיוצ'ר, לודהקריס (בשיר שנמצא במהדורת הדלוקס של האלבום) וכמובן בריטני ספירס.

כידוע, סיירוס בחרה להיות פרובוקטיבית במיוחד בתקופה בה היא מקדמת את האלבום, דבר שהתבטא בקליפים שערוריתיים, עישון סמים (כנראה) בשידור חי בטקס פרסי המוסיקה של MTV אירופה האחרון, צילומי תמונות בהם היא מופיעה עם מעט מאוד בגדים ועוד דברים רבים כשהמוכר ביותר שבהם הוא ריקוד הטוורקינג אליו היא התמכרה.

רשימת השירים באלבום:
1. Adore You
2. We Can't Stop
3. SMS (Bangerz) feat. Britney Spears
4. 4x4 feat. Nelly
5. My Darlin' feat. Future
6. Wrecking Ball
7. Love Money Party feat. Big Sean
8. #Getitright
9. Drive
10. FU feat. French Montana
11. Do My Thang
12. Maybe You're Right
13. Someone Else
14. Rooting for My Baby
15. On My Own
16. Hands in the Air feat. Ludacris

ערן1987

New member
השאלות!

1) מה חשבתם על האלבום בפעם הראשונה ששמעתם אותו? האם דעתכם עליו השתנתה (לטובה או לרעה) בהאזנות נוספות?

2) האם לפני צאת האלבום האזנתם למוסיקה של מיילי? אם כן, האם לדעתכם מדובר בשינוי מוסיקלי חיובי/שלילי? אם לא, מה גרם לכם להאזין לה?

3) אילו משירי האלבום בלטו לכם לטובה?

4) אילו משירי האלבום בלטו לכם לרעה?

5) איך שיתופי הפעולה של מיילי באלבום? איזה מהם אתם הכי מעדיפים?

6) מה אתם חושבים על עטיפת האלבום? (במקרה הזה על 2 העטיפות, זו הרגילה וזו של הדלוקס)

7) מה אתם חושבים על הקליפים של מיילי לשירים Wrecking Ball ו-We Can't Stop? האם השירים הצליחו רק בזכות עצמם או בזכות שהם נעזרו מאוד בקליפים?

8) האם לדעתכם כל התקופה האחרונה של מיילי היא פרובוקציה מכוונת או תהליך התבגרות אמיתי שעובר עליה כבן אדם ו/או כזמר-אמן? מה אתם חושבים על כל התקופה הזו? האם היא תשפיע עליה לטובה/לרעה לטווח הרחוק?

9) מה הייתם משנים באלבום, לטובה ולרעה? מה הייתם מוסיפים/גורעים ממנו?

10) אילו שירים הייתם משחררים כסינגלים הבאים מהאלבום?

11) האם הייתם נותנים שירים מסוימים מהאלבום לזמרים אחרים שיבצעו אותם בעצמם?

12) מה אתם חושבים על ה"התמכרות" של מיילי לטוורקינג ולהוצאת הלשון שלה בכל הזדמנות אפשרית?

13) מה דעתכם על המעשים הפרובוקטיביים של מיילי לאחרונה, בין היתר עישון ג'וינט (לכאורה) בשידור חי בטלוויזיה וצילום תמונות חושפניות במיוחד?

אלו השאלות להפעם, אתם כמובן יותר ממוזמנים להציע שאלות לפינות הבאות וכמובן גם להציע אלבומים שתרצו שיופיעו בפינות הבאות (מכל השנים, מכל האמנים, מכל הז'אנרים). חוץ מזה, אתם מוזמנים לכתוב כל מה שעולה על רוחכם בנושא האלבום בכלל ובנושא מיילי בפרט. יותר מאשמח לראות אתכם משתפים פעולה, מקווה שתהנו :)

(בתמונה: עטיפת מהדורת הדלוקס של האלבום)

נ.ב.
ה-מ-ו-ן תודה לארתור שעזר לי עם כמה מהשאלות כאן!

DAN1EL

New member
לאלבום יש משהו כמו חמש עטיפות שונות.

לגבי שאר השאלות - אני אנסה לענות בימים הקרובים, היה לי יום ארוך, ומחר גם כן, לצערי.

ערן1987

New member
חח נכון, בחרתי את זו שפורסמה ברוב המקומות

תחת הטייטל הזה של "עטיפת מהדורת הדלוקס".

ואשמח אם תוכל להגיב על זה בסופ"ש, כלומר כל עוד השרשור בן פחות מ-3 ימים כדי שזה יוכל לקפוץ ושיהיה דיון טוב :)

DAN1EL

New member
כן, אבל כתבת:

6) מה אתם חושבים על עטיפת האלבום? (במקרה הזה על 2 העטיפות, זו הרגילה וזו של הדלוקס)

ערן1987

New member
נכון אבל לא באמת היה לי כוח לשים את כל עטיפות

הדלוקס אז הלכתי על הפופולארית ביותר מביניהן

DAN1EL

New member
כן, אבל דיברת על זה כאילו שיש שתי עטיפות

ואנחנו אמורים לדעת לאיזה מהן אתה מתייחס, כשבעצם יש יותר משתי עטיפות.

ערן1987

New member
זה למה צירפתי עטיפה ספציפית

וגם כי היה ממש מאוחר והייתי חייב ללכת לישון

DAN1EL

New member
העטיפה הספציפית שפרסמת היא הרגילה.

לגבי הדלוקס - יש 5 אופציות שונות.

ערן1987

New member
שים לב שפירסמתי 2 עטיפות

אחת בהודעה הראשית ואחת בהודעה עם השאלות

ARTPOP

New member
זה באמת משנה? אותו קונספט לחמשת העטיפות.

פשוט תמונות שונות של מיילי, שגם הן לא שונות מאוד אחת מהשניה.

RTur

New member
ובכן

1) מה חשבתם על האלבום בפעם הראשונה ששמעתם אותו? האם דעתכם עליו השתנתה (לטובה או לרעה) בהאזנות נוספות?
בגדול הופתעתי לטובה, אני חושב שזה אחלה אלבום פופ באופן כללי, יש שירים טובים יותר וטובים פחות, יש גם כמה מיותרים אבל בגדול לא ציפיתי להינות ככה מאלבום של מיילי סיירוס. בהאזנות הבאות מצאתי את עצמי חוזר בעיקר לשירים שתפסו אותי כבר בהאזנה הראשונה.. יכול להיות ש"גיליתי" מחדש עוד איזה שיר או שניים אבל לא השתנתה לי הדעה יותר מדי

2) האם לפני צאת האלבום האזנתם למוסיקה של מיילי? אם כן, האם לדעתכם מדובר בשינוי מוסיקלי חיובי/שלילי? אם לא, מה גרם לכם להאזין לה?
בגדול לא. הכרתי את Party In The USA ואת Can't Be Tamed (השירים, לא אלבומים) והם היו נחמדים, את CBT אפילו הכנסתי לפלייליסט אוטו שלי לאיזו תקופה חח אבל מעולם לא התלהבתי ממנה יותר מדי באופן כללי ולא היה לי שום רצון להעמיק בה מעבר לשני השירים האלה. אין ספק שהבאז שהיא יצרה לעצמה בתקופה האחרונה + העובדה ששני הסינגלים שהיא שחררה ממש טובים גם בלי קשר לקליפים עצמם (וגם קצת זה שחפרתם כולכם פה בפורום ורובכם ציינתם לטובה את האלבום) גרם לי לחשק ועניין לרצות לשמוע את האלבום הזה ולתת לו צ'אנס.

הכי אהבתי את Rooting For My Baby ו- On My Own. לדעתי הם הכי חזקים באלבום, מוזר שהם רק בונוס בדלוקס. הם מעולים.
חוץ מהם אהבתי את 4X4, #GETITRIGHT ו-FU
וכמובן שני הסינגלים - WCS ו-WB.

Adore You, SMS
באופן כללי פחות התלהבתי על השירים שנשמעים כמו נסיון להוציא אותה "שחורה". כל השירי R&B נוסח קלי רולנד הדי זולים. הם לא גרועים אבל שירי סתם כאלה שעוברים ליד האוזן ולא מעניינים כל כך. Hands In The Air, Love Money Party וכו'..

לפי סדר:
SMS עם בריטני זה כמעט 3 דקות של רעש מעצבן. לא אהבתי.
4X4 עם נלי מגניב ממש! השת"פ הכי טוב לדעתי ובאופן כללי אחד הטובים באלבום.
My Darlin' עם פיוצ'ר נשמע לי נורא דומה לשת"פ שלו עם ריהאנה. כנראה שזו ההשפעה שלו על השת"פים (לא שאני מכיר אותו מעבר לזה.. אבל שני השירים מזכירים לי אחד את השני גם בהפקה וגם בביצוע). שיר נחמד ולא רע אבל לא מעיף במיוחד.
Love Money Party עם ביג שון - ציינתי כבר קודם שפחות התלהבתי מהשירים שניסו להוציא ממיילי משהו יותר "שחור". יש לה קול מעצבן ואני לא נהנה לשמוע אותה מדברת ראפ, כשהיא שרה היא יותר נעימה לאוזן (השיר היחיד שאהבתי איך שהיא נשמעת כשהיא "מראפרפת" זה 23 שלא באלבום, איכשהו שם זה עבר יותר טוב). לא עפתי.
FU עם פרנץ' מונטנה מצויין. גם אחד השירים הטובים באלבום לדעתי. היא נשמעת בו טוב.
Hands In The Air עם לודאקריס אני פחות אוהב, גם מהשירים ה"שחורים" מדי שאני לא חושב שמתאימים ויושבים עליה טוב. ההפקה שלו מעצבנת אותי, קלי רולנד לעניים.

WTF אחד גדול. אין ספק שהעטיפות יוצרות עניין. בין אם לטובה או לרעה.. אני עדיין לא בטוח מה אני חושב על זה.. מצד אחד זה נראה גרוע נורא ומצד שני יש בזה משהו משעשע ומגניב.

7) מה אתם חושבים על הקליפים של מיילי לשירים Wrecking Ball ו-We Can't Stop? האם השירים הצליחו רק בזכות עצמם או בזכות שהם נעזרו מאוד בקליפים?
אני חושב שהשירים עצמם טובים וחזקים גם בלי הקליפים אבל אין ספק שהקליפים האלה יצרו רעש וגרמו גם למי שמיילי לא עניינה אותו קודם לרצות לראות בכל זאת במה מדובר.. אני למשל. אם מישהו היה אומר לי לפני שנה שאני אתעניין וארצה מרצוני החופשי להקשיב לאלבום של מיילי סיירוס הייתי נכנס למצב כפית ונקרע מצחוק יום שלם אם לא יותר.. ובקטע הזה הקליפים עשו את העבודה הנכונה בשבילה

8) האם לדעתכם כל התקופה האחרונה של מיילי היא פרובוקציה מכוונת או תהליך התבגרות אמיתי שעובר עליה כבן אדם ו/או כזמר-אמן? מה אתם חושבים על כל התקופה הזו? האם היא תשפיע עליה לטובה/לרעה לטווח הרחוק?
טוב, אני חושב שזה די ברור שזו פרובוקציה מכוונת, מתוכננת מראש ובקפידה. זה מוחצן מדי לדעתי בשביל להחשיב את זה כחלק מההתבגרות שלה כאדם/אמן. אולי יש שם איזו מידה כזו של התבגרות אבל זה ממש לא הסיבה העיקרית בגללה היא מתנהגת ככה לדעתי.
באופן כללי, אני די בעדה ואני חושב שהיא עושה את הדבר הנכון בשביל הקריירה שלה לטווח הארוך. עד עכשיו היא הייתה זמרת/אמנית שדיברה לקהל מאוד מצומצם ולא עניינה באופן כללי, לא נמנתה עם האמנים שיש מסביבם איזשהו "קונצנזוס" רחב שעניינה מגוון רחב של אנשים. היא יצרה סביבה באז עצום והמון אנשים רוצים לדעת מה היא תעשה הלאה.. 100 מליון צפיות תוך 6 ימים זו בדיוק ההוכחה עד כמה זה עובד לה מצויין, ובנוסף לזה זה באמת אחלה שיר(ים). תוך כמה חודשים היא העלתה את עצמה מזמרת סוג ז' לסוג ב' לפחות
. לאנשים יש זיכרון קצר, תוך כמה חודשים ישכחו את כל הפרובוקציות אבל היא עצמה תישאר כאחת מהאמניות הבולטות שהתקשורת תשמח לסקר ולכתוב עליה ועל מה שהיא תעשה בהמשך..

הייתי מוריד את שירי ה"תראו אני מנסה לעשות מוסיקה שחורה כי אני מאגניבה" ומכניס שירים מעניינים יותר. אני מעדיף אותה יותר פופית, חושב שזה יושב עליה טוב יותר. אם ממש בא לה אין לי בעיה שתעשה שירי פופ-R&B כמו WCS אבל שהדגש יהיה יותר על הפופ ופחות על ה-R&B אם הבנתם על מה אני מדבר..

4X4 ו- On My Own (אני באמת לא מבין מה הוא עושה בתור שיר בונוס. הוא מעולה)

Adore You נשמע לי כמו שאריות מהאלבום Raymond Vs. Raymond של אשר.
Drive ו- Hands In The Air נשמעים כמו שירים של קלי רולנד אבל לא הייתי נותן לקלי אותם, כי אני רוצה שהיא תוציא שירים נורמליים כבר

לא יודע, לא עולים לי רעיונות כרגע

12) מה אתם חושבים על ה"התמכרות" של מיילי לטוורקינג ולהוצאת הלשון שלה בכל הזדמנות אפשרית?
חחחח התמכרות.. אין לי בעיה עם זה, זה הפך למשהו שמסמל אותה ותורם לה לבאז.. שיהיה לה בכיף חח

13) מה דעתכם על המעשים הפרובוקטיביים של מיילי לאחרונה, בין היתר עישון ג'וינט (לכאורה) בשידור חי בטלוויזיה וצילום תמונות חושפניות במיוחד?
התמונות החושפניות גרמו לי די לחוסר נוחות וזה נראה awkward אבל שוב, כמו שאמרתי, בגדול אני חושב שהיא עושה את הדבר הנכון לקריירה שלה עצמה ובסוף ישכחו מזה אבל השם שלה יישאר ואם היא תמשיך בכיוון הזה ותוציא אלבומים ברמה הזו ואף טובים יותר אז הכל יהיה בסדר..

ערן1987

New member
לגבי זה שכתבת שאתה חושב שישכחו לה את כל

הפרובוקציות בעוד כמה חודשים, סביר להניח שזה אכן יקרה ברגע שהיא תסיים את הקידום של האלבום/הטור שלה, אבל כשייצא האלבום הבא שלה כולם יצפו ממנה להתעלות על מה שהיא עשתה בתקופה של האלבום הזה - ואז יכול להיות שכל עניין הפרובוקציות יחזור על עצמו.

אבישי ר

New member
עונה:

(מה קרה למדגישומטיק? הוא לא עובד)

אחרי Do My Thang התייאשתי, זה היה כבר יותר מדי בשבילי. האלבום בסך הכל עלה על הציפיות, חשבתי שהוא יהיה חלש, אבל הוא התגלה כאלבום עם כמה שירים כיפים שיוצא לי לשמוע לפעמים. מאז הפעם הראשונה לא שמעתי שוב פעם את האלבום מההתחלה עד הסוף, אני באמת לא מסוגל לעשות את זה לעצמי וגם זו תקופה שאין לי כמעט זמן לשמוע אלבומים, אז את הזמן שיש לי אני בטוח לא אבזבז על האלבום הזה.

לא. מבחינתי הקריירה המוזיקלית שלה התחילה השנה. לפני היא הייתה עדיין שייכת לדמות האנה מונטנה.
אמנם היא לא הביאה איזה אלבום מבריק שעכשיו יגרום לי להעריך אותה כמוזיקאית, אבל אם לפני שנה הייתם שואלים אותי אם אני אשמע אי פעם אלבום של מיילי סיירוס, הייתי עונה בלי לחשוב פעמיים לא. וזה שהיא הצליחה לגרום לי לשבת ולשמוע אלבום שלה זה כבר אומר משהו, ומשהו טוב.

שני הסינגלים מעולים. Wrecking Ball הוא ללא ספק השיא של האלבום הזה, אבל השיר השני האהוב עלי ביותר הוא #GETITRIGHT. גם FU מעולה, וכמו שאמרתי כשהאלבום רק יצא,
הוא מראה שיש למיילי את הפוטנציאל להיות זמרת טובה ואני מאמין שמאלבום לאלבום יהיה שיפור. גם את 4X4 אני מאוד אוהב.

Drive ו-SMS חופרים לי ברמות, במיוחד SMS. מייק ויל הוא מפיק מאוד מוכשר ואני באמת לא מבין מה עבר לו בראש שהוא הפיק את החרא הזה. אבל הנורא מכולם הוא Adore You שאין לי מושג מה היא חשבה לעצמה שהיא פתחה איתו את האלבום ועוד מוציאה אותו כסינגל. שיר משעמם.

בסדר בסך הכל. מה שהפריע לי זה שהיא לא ניצלה את בריטני ספירס כראוי, זה נראה כאילו היא סתם השתמשה בה בשביל לתת לה קרדיט על featuring שיגרום לאנשים ללכת לשמוע את השיר. אבל מצד שני, מה כבר בריטני יכולה להוסיף? הקול שלה אפילו יותר מעצבן מהקול המצונן של מיילי.
הכי אהבתי את השילוב שלה ושל פרנץ' מונטנה.

ענק!
כל כך מודע לעצמו ומצחיק.

חוץ מההופעה ב-VMA, הקליפים של שני השירים האלה היו הדברים הכי חשובים בכל התהליך שלה השנה. הסיבות ברורות מאליו - הן פשוט חשפו אותה (תרתי משמע) בכל מקום.
ונזכרתי במשהו כרגע - אתמול הייתי בבריתה והשמיעו את Wrecking Ball.
אני בטוח שבלי הקליפ, לא הייתי שומע אותו שם.

היא בעצמה מודה שהכל מחושב ומתוכנן בקפידה. היא ניסתה עם Can't Be Tamed לצאת מהתדמית של ילדת הדיסני וראתה שהיא לא הצליחה, אז היא הלכה על הדרכים הכי קיצוניות ומבדרות כדי להיפטר מהתדמית ה"כל כך מושמצת הזאת".
את ההשפעה של כל התקופה הזאת אנחנו רואים כבר עכשיו. גם אם אנשים אוהבים אותה וגם אם לא, הם עדיין רצים להתעדכן בכל דבר שהיא עושה. היא מבחינתה הצליחה, כל הסיכונים שהיא לקחה השנה לא היו לשווא.

היא אמרה שהאלבום יהיה מלאה ב-Bangerz, ואין שום באנגר באלבום הזה וזה מה שרציתי ממנה. גם הוא מרגיש לי מאוד מבולגן ולא מגובש מבחינת הסאונד שלו.
אם היא הייתה פונה למפיקים אחרים והולכת עם הקטע של המוזיקה השחורה עד הסוף, האלבום יכל להיות הרבה יותר טוב.

4X4 נראה לי הכי מתאים.

הייתי נותן לסיארה את SMS, רק כי האלבומים שלה הם פח אשפה, אז זה יהיה הבית הכי טוב בשביל השיר הזה.

פתטי אבל מבדר!
וכל עוד זה מצחיק אותי, אני בעד.

מלכה. מלכה. מלכה.

ערן1987

New member
היא באמת לא ניצלה את השת"פ שלה עם בריטני

כמו שצריך, וחבל - היה יכול להיווצר פה להיט ענקי.

"הן פשוט חשפו אותה (תרתי משמע) בכל מקום" -

ערן1987

New member
ועכשיו אני

1)מה חשבתם על האלבום בפעם הראשונה ששמעתם אותו? האם דעתכם עליו השתנתה (לטובה או לרעה) בהאזנות נוספות?
האמת? מאוד הופתעתי ממנו לטובה. לא ציפיתי למאסטרפיס אבל ציפיתי לאלבום פופ-טראש וקיבלתי אלבום פופ מהנה שמאוד מודע לעצמו.

שמעתי פה ושם, בעיקר ברדיו, כמה מהלהיטים שלה אבל ממש לא התעמקתי בה. אני מניח שמדובר בשינוי חיובי כי הנה, עובדה שאני שומע אותה - הפופ הקודם שלה היה גנרי לחלוטין וזה הנוכחי שונה ממנו לחלוטין.

Adore You היפהפה, My Darlin' המגניב, Wrecking Ball שהוא מאוד מוצלח גם כשמנתקים אותו מהקליפ שלו, Love, Money, Party שאני אוהב את הקצב שלו, #Getitright הגרובי והקליל, FU שיש בו אווירה קברטית מגניבה, Maybe You're Right הלהיטי.. אלה המובילים אפשר להגיד.

SMS (Bangerz) שמאכזב גם כשיר בפני עצמו ולא רק כדואט שהיה יכול להיות מטורף.. זהו פחות או יותר, זה לא שהשירים האחרים רעים כמו שפשוט הוא בלט לרעה כי היה לו בילד אפ לא קטן.

נעים בין מאעפנים (כמו זה עם בריטני) לבין חזקים ביותר (כמו זה עם פיוצ'ר). לא אחידים בכלל.

מכוערת רצח! אני מניח שזה בכוונה, ועדיין - yuck!

לא התלהבתי מהקליפ ל-WCS וגם לא מזה של WB אבל אין ספק שהם עזרו מאווווווווווד להצלחה של השירים. ואם כבר, אני מעדיף את גרסת הבמאי של WB, הרבה יותר יפה, פשוט ומתאימה לשיר.

ברור שזה מכוון! ייאמר לזכותה שהיא מודעת לעצמה לחלוטין ושהיא עושה צעד מאוד אמיץ כי זה לקחת 180 מעלות מהאנה מונטנה וגם מניסיון השינוי הלא מוצלח שהיא עשתה באלבום הקודם שלה.. בערך ברגע שבו WCS יצא היא כבר "רצחה" את האנה מונטנה. אני מניח שבטווח המאוד רחוק זה יהיה לרעתה אבל בשנים הקרובות זה יעשה לה רק טוב.

הייתי מוריד כמה שירים בינוניים ועושה אותו יותר תכל'סי.

Maybe You're Right! ל-ה-י-ט! אני גם רואה את #Getitright הופך ללהיט לא קטן.

אני יכול לראות פה כמה שירים מושרים על ידי קייטי פרי, קאשה ועוד זמרות פופ ממוצעות. אין פה משהו יוצא דופן מהבחינה הזו ככה שזה לא משהו קריטי אם היא הייתה מבצעת שיר מסוים מהאלבום או לא (למרות שייאמר לזכותה שהיא מבצעת יפה מאוד את WB).

זה מגוחך ודבילי לחלוטין.

שוב, מגוחך ודבילי לחלוטין. זה כבר אובר דה טופ לדעתי וזה מאוד מתחיל לאבד מעצמו. אבל מה - יש לה חתיכת שק ביצים

Rud3 Boi

New member
מספק את ציפיותיו של ערן ממני

בהתחלה חשבתי שמיילי הייתה כל כך לחוצה להראות שהיא כבר לא קשורה לדיסני בשום אספקט, כמו שהיא עשתה באבלבום הקודם, ובגלל זה יצא לה בלאגן. זה לא היה אלבום טוב בעיניי, במיוחד כשהשוותי אותו לשל סלינה שיצא קצת לפני, שכן הביאה דברים שאני קצת יותר מתחבר אליהם מבחינת הסתכלות על המכלול של הדברים.
עכשיו האלבום עדיין גדל עליי, אבל אני עדיין לא יכול להגיד שהוא מעולה בעיניי.

אני עוקב אחרי מיילי כבר כמה שנים. אני חושב שמדובר בשינוי מאוד חיובי.
לא משנה במקרה הזה אם השירים טובים או גרועים, עצם העובדה שהיא התנסתה, מתחה גבולות, לקחה כיוון אחר, התפתחה, ולמדה, זה כבר חיובי.
כזמרת אני חושב שהיא עברה פיתוח ווקאלי מאוד טוב, כי לפני שנה שיר כמו WB היא יכלה לחלום על לבצע, בטח שבלייב.

LMP, WCS, WB, DMT, FU

כל השאר בערך

FU מגניב וכיפי. 4X4... לא יודע...זה לא שנלי עושה שם משהו מיוחד...

עטיפות מגניבות, אדג'יות, שיהיו קלאסיות בהמשך.

WCS - זה קליפם חזק, אני נהנה ממנו, ואני כן יכול להבין מה מיילי רוצה להעביר דרכו, אבל יש קטעים שהיא נסחפת בקטע של אובר-אקטינג ושהיא לוחצת על "תראו אני עושה מה שבז*ן שלי", וזה נראה מאוד מתאמץ ומאוד לא טוב.

WB - אני אוהב בערך כל דבר של טרי ריצ'רדסון, אני חושב שהעירון הוא דבר מאוד חזק וגדול בקליפ, שמראה שלדעתי בא להראות כמה מיילי הייתה חשופה ופגיעה.
הקטע עם שבו היא מלקקת את הפטיש כל כך מיותר. ואוו.

מיילי תמיד אהבה תשומת לב ולחפור עם שטויות.
ברור שהכל זה פרובוקציות, ורצון לבלוט ולהיות חזקה מול האמזונות של עולם הפופ כיום.
אני כן חושב אבל שזה בא לה ממקום אמיתי.
למיילי לא היה גיל התבגרות, היא הייתה שייכת לדיסני שפשוט היו קובעים לה הכל, מה לעשות, מתי, ואיך.
לצלם סידרה כמו HM זה דבר מאוד תובעני ודורש, כי זה לא רק לצלם סידרה, זה גם סיבובי הופעות, הקלטות, צילומים, סרטים, לעבוד על מוצרים, לצאת לסיבובי חתימות, וזו עבודה מ א ו ד קשה.
אני חושב שבזמנו רוב ההכנסות של דיסני היו דרך מיילי, זה היה מטורף.
ועכשיו, לא רק שהיא התנתקה מדיסני, אלא גם מהוליווד רקורדס שבבעלות דיסני, שכמובן לא ראו את עצמם כחלק בVISION שמיילי ראתה לאלבום הזה.
אני לא אשפוט אותה, כל זמרת שיוצאת החוצה, או כל אמן בכללי שנחשף, רוצה את זה מתוך חיפוש מסויים אחר תשומת לב ואהבת הקהך, אבל אני כן חושב שהיא יכלה לעשות את קצת יותר מעודן בנקודות מסוימות.
באמת, לפתוח ג'וינט על הבמה, מה? למה? הבנו שאת עושה סמים כשחפרת על זה ברולינג סטון, מה את כל שנייה מנסה לצאת גבר גבר, כולך ילדת מותרות שגדלה בבוורלי הילס, אל תנסי לחשוב לרגע שאת פארל או נלי שבאו מהשכונות.

כן הייתי מכניס כמה להיטים בטוחים וclub bangez, כי מיילי עדיין לא בשלב שהיא יכולה להוציא אלבום שכולו סיכונים, וזה מה שהיא עשתה.

את שני אלה שכבר יצאו, FU, DMT.

WB לריאהנה, כל כך.

12) מה אתם חושבים על ה"התמכרות" של מיילי לטוורקינג ולהוצאת הלשון שלה בכל הזדמנות אפשרית?|בדגש|
מזכיר לי את עצמי בגיל 13 שחשבתי שלהוציא לשון בכל תמונה זה קול.
בקשר לטוורקינג...לא יודע...לא כזה עניין אותי...

כבר עניתי על זה.
תראו, כל הנוער כבר עושה סמים, ואם נתצייחס למיקום הגיאוגרפי של מיילי, הנוער בארה"ב מ פ ו ר ק בסמים.
אולי היא עשתה את זה למען מחאה כדי שיאשרו את זה, אולי כדי להראות שהיא שמה זין, אולי היא כבר עלתה בסטלה, אין לי מושג.
מה שכן, כמו רוב הסקנדלים שלה, זה נראה פתטאתי ומפגר, אבל אני כן מבין מאיפה היא באה.
נורא לחוץ לה להראות לעולם, ולהיכנס בכולם, ולהוכיח לכולם, רק חסר שהיא תעשה וודו למיקי מאוס וזהו.

למעלה