האזנה ודיון 01: Miley Cyrus - Bangerz

DAN1EL

New member
עונה

1) מה חשבתם על האלבום בפעם הראשונה ששמעתם אותו? האם דעתכם עליו השתנתה (לטובה או לרעה) בהאזנות נוספות?
חשבתי שהוא פחות גרוע ממה שחשבתי שיהיה, שהסינגלים ללא ספק בולטים בו לטובה כשני השירים הכי חזקים באלבום, ושקשה לי לשמוע אלבום רצוף של מיילי, ואני יכול ליהנות ממנה כמו שצריך רק כשהיא באה בשאפל בין שירים אחרים.

2) האם לפני צאת האלבום האזנתם למוסיקה של מיילי? אם כן, האם לדעתכם מדובר בשינוי מוסיקלי חיובי/שלילי? אם לא, מה גרם לכם להאזין לה?
לפני צאת האלבום האזנתי רק לסינגלים שלה מהאלבום הזה, ככה שאני מאזין לה רק מה-era הנוכחי. אני לגמרי חושב שזה שינוי חיובי, כל השינוי התדמיתי שלה. אני אוהב אנשים שמותחים גבולות, עושים מה שבא להם ולא שמים זין. כן, גם אם מדובר בפרובוקציות מתוכננות. והמוזיקה שלה נשמעת לי יותר עדכנית בתקופה הזאת, מופקת נכון יותר, ופחות פופ לנערות שאהבו את האנה מונטנה.

3) אילו משירי האלבום בלטו לכם לטובה?
We Can't Stop
Wrecking Ball
4X4
Do My Thang
#GETITRIGHT
FU

4) אילו משירי האלבום בלטו לכם לרעה?
SMS - פשוט שיר מכוער.
וגם Love Money Party ממש מפגר, אבל לפחות הוא משעשע

5) איך שיתופי הפעולה של מיילי באלבום? איזה מהם אתם הכי מעדיפים?
FU - זה שיתוף הפעולה היחיד שמפרה את השיר. האחרים די מיותרים.
השת"פ עם נלי - לא שהוא לא טוב, פשוט שהיו יכולים להחליף שם את נלי בכל אחד אחר וזה עדיין היה טוב. נלי לא מביא משהו מיוחד לשיר.

6) מה אתם חושבים על עטיפת האלבום? (במקרה הזה על 2 העטיפות, זו הרגילה וזו של הדלוקס)
אדירה

7) מה אתם חושבים על הקליפים של מיילי לשירים Wrecking Ball ו-We Can't Stop? האם השירים הצליחו רק בזכות עצמם או בזכות שהם נעזרו מאוד בקליפים?
ברור ש-We Can't Stop הצליח בעיקר בזכות הקליפ, שעורר הרבה מאוד רעש, וגם WB. אבל WB היה המנון פופ מוצלח גם בלעדיו, גם אם הקליפ בלי ספק תרם לו צפייה או שתיים.

אני ממש אוהב את הקליפ של WCP, ודווקא הרבה פחות את הקליפ של WB, למרות שאני כידוע מעריץ של טרי ריצ'ארדסון.

8) האם לדעתכם כל התקופה האחרונה של מיילי היא פרובוקציה מכוונת או תהליך התבגרות אמיתי שעובר עליה כבן אדם ו/או כזמר-אמן? מה אתם חושבים על כל התקופה הזו? האם היא תשפיע עליה לטובה/לרעה לטווח הרחוק?
אני חושב שלגמרי גם וגם. היא גם התבגרה, וגם עושה פרובוקציות באופן מכוון. אני חושב שזו תקופה נפלאה שגרם לי ממש לאהוב אותה ולהתחבר אליה כבן אדם.
אני חושב שיכולנו להיות חברים טובים.

9) מה הייתם משנים באלבום, לטובה ולרעה? מה הייתם מוסיפים/גורעים ממנו?
הייתי מוריד את השירים השקטים יותר, שפחות עובדים לי, ומשתגע יותר עם האלבום מבחינה קצבית, שלא מתכתב מספיק עם השם שלו.
איפה כל הבאנגרז שהשם מבטיח? אפילו הסינגל המוביל הוא די מיד-טמפו, גם אם הוא כן יכול לעבוד כשיר של תחילת/סוף מסיבה כזה.
הייתי מוריד את החפירות האלה בכל שיר: "מייק וייל מייד איט" - הבנו! לא צריך להגיד את זה בכ-ל שיר באלבום.
הייתי מוריד את SMS, שנראה כמו שת"פ רחמים שאורגן ע"י RCA או הנהלה משותפת, לתת לבריטני ליהנות קצת מאבק כוכבים ושיירי תהילה בימיה הקשים.
הייתי מוסיף מפיקים מגניבים יותר, כמו דיפלו, מארק רונסון ופארטיסקווד, ושולח את פארל להביא דברים טובים יותר, כי הוא יכול יותר.

10) אילו שירים הייתם משחררים כסינגלים הבאים מהאלבום?

Do My Thang
GETITRIGHT
4X4

בהתחלה חשבתי על FU, אבל אני כבר לא בטוח עד כמה הוא חומר לסינגל.

11) האם הייתם נותנים שירים מסוימים מהאלבום לזמרים אחרים שיבצעו אותם בעצמם?
Wrecking Ball לקורטני לאב. יכול להיות מגניב.

12) מה אתם חושבים על ה"התמכרות" של מיילי לטוורקינג ולהוצאת הלשון שלה בכל הזדמנות אפשרית?
שילכו להזדיין כל ההייטרז, אני אומר: מיילי, עופי על עצמך!

13) מה דעתכם על המעשים הפרובוקטיביים של מיילי לאחרונה, בין היתר עישון ג'וינט (לכאורה) בשידור חי בטלוויזיה וצילום תמונות חושפניות במיוחד?
אני חושב שזה נפלא.

ערן1987

New member
"אני חושב שיכולנו להיות חברים טובים"

הו, מארק ומיילי - זה יכול להיות מעניין!

למעלה