סיימתי להאזין עכשיו. עונה:
1) מה חשבתם על האלבום בפעם הראשונה ששמעתם אותו? האם דעתכם עליו השתנתה (לטובה או לרעה) בהאזנות נוספות?
סיימתי האזנה ראשונה ממש עכשיו. טוב, לא ממש סיימתי, בשיר וחצי האחרונים כבר לא יכולתי יותר. זה אלבום ממש מזעזע! וואו. מזמן לא שמעתי ריכוז כל כך גדול של קקפוניה מחרידה כזו. אלליי!
נורא ואיום. קשקוש מוחלט! האלבום של גהגה, שגם הוא לא טוב, אוכל את האלבום הזה בלי מלח.
2) האם לפני צאת האלבום האזנתם למוסיקה של מיילי? אם כן, האם לדעתכם מדובר בשינוי מוסיקלי חיובי/שלילי? אם לא, מה גרם לכם להאזין לה?
לא, ואני לא מתכוון להתחיל עכשיו
אני מודה שהתדמית החדשה שלה גרמה לי להסתקרן קצת יותר. אבל עם כל כמה שהתדמית מגניבה, המוזיקה על הפנים.
3) אילו משירי האלבום בלטו לכם לטובה?
4X4. שיר חמוד, ואחד היחידים שאולי אחזור אליהם. WCS התחבב עליי יותר אבל עכשיו שמעתי אותי באיכות גבוהה לראשונה וזה פשוט בלגן. WB יכול "לבוא בטוב" לעיתים, אבל זהו זה.
4) אילו משירי האלבום בלטו לכם לרעה?
איפה להתחיל?
האלבום נפתח עם Adore You, שיר משעמם שמיילי לא מצליחה לסחוב עם הקול המאוד-מוגבל שלה והטון המעצבן שלה. יש את השת"פ עם בריטני ספירס, פשוט חרבון מוזיקלי, ועוד. מדובר ברוב השירים מבחינתי, אין טעם להרחיב כאן יותר מדי.
ההפקות של פארל חמודות, כי זה פארל, אבל הקול של מיילי פשוט בלתי נסבל והטקסטים גרועים.
מייק וויל פשוט מתגלה כאן במפיק גרוע. מסתבר ש-Body Party לא היה יותר מפוקס.
5) איך שיתופי הפעולה של מיילי באלבום? איזה מהם אתם הכי מעדיפים?
4X4. אני לא אוהב את נלי, אבל הוא עשה כאן עבודה טובה. FU סביר, אבל "חופר". השאר - לא תודה.
6) מה אתם חושבים על עטיפת האלבום? (במקרה הזה על 2 העטיפות, זו הרגילה וזו של הדלוקס)
כל כך גרוע שזה מעולה. אני אוהב את זה. אהבתי שהיא לקחה את עניין ה"טראש" עד הסוף. כוכבי פופ כל כך אובססיביים על עצמם בימינו, ונחמד לראות גישה שונה. "עיצבתי את העטיפה שלי בצייר, ואני שמה על כולם ***".
זה מרענן וכיף. מהי תרבות פופ אם לא כיף?
7) מה אתם חושבים על הקליפים של מיילי לשירים Wrecking Ball ו-We Can't Stop? האם השירים הצליחו רק בזכות עצמם או בזכות שהם נעזרו מאוד בקליפים?
השירים לא הצליחו בזכות עצמם לדעתי. WB יכול היה להצליח בלי הקליפ, אבל לא ברמה שבה הוא הצליח. זה קליפ שהולך להיות אייקון פופ בעתיד.
אני אוהב את שני הקליפים. בהתחלה לא אהבתי את WCS אבל זה השתנה. אחלה עבודה.
8) האם לדעתכם כל התקופה האחרונה של מיילי היא פרובוקציה מכוונת או תהליך התבגרות אמיתי שעובר עליה כבן אדם ו/או כזמר-אמן? מה אתם חושבים על כל התקופה הזו? האם היא תשפיע עליה לטובה/לרעה לטווח הרחוק?
לדעתי זה שילוב של שני הדברים. ברור, כל פרובוקציה כאן מכוונת על הפרט הכי קטן, זה ברור. אבל ברגע שמבינים את זה ומקבלים את זה, ברגע שבוחרים לא להרגיש מרומים ולהיעלב מכך שזו הצגה - אפשר ליהנות. זה פופ. לא צריך לקחת הכל קשה.
אבל אני כן מאמין שזה חלק מתהליך התבגרות טבעי שעלמה צעירה בגילה עוברת. כשמשלבים את זה עם אור הזרקורים - זו התוצאה. ראינו את התופעה הזו לא מעט בעבר.
9) מה הייתם משנים באלבום, לטובה ולרעה? מה הייתם מוסיפים/גורעים ממנו?
הייתי מוציא EP עם שני הסינגלים, עוד שיר או שניים וזה הכל. אין כאן הצדקה לאלבום. מעליב לקרוא לזה אלבום.
10) אילו שירים הייתם משחררים כסינגלים הבאים מהאלבום?
4X4. מעבר לכך - זה לא משנה. העיקר שיהיה קליפ מגניב וזה יספיק. למוזיקה אין באמת חשיבות במקרה הספציפי הזה.
11) האם הייתם נותנים שירים מסוימים מהאלבום לזמרים אחרים שיבצעו אותם בעצמם?
חס וחלילה, לא מאחל את זה לאף אחד או אחת.
12) מה אתם חושבים על ה"התמכרות" של מיילי לטוורקינג ולהוצאת הלשון שלה בכל הזדמנות אפשרית?
מצד אחד זה משרת את התדמית ה"מאגניבה", ומצד שני זה מוצה פלוס. מבחינתי היא יכולה לעבור הלאה.
13) מה דעתכם על המעשים הפרובוקטיביים של מיילי לאחרונה, בין היתר עישון ג'וינט (לכאורה) בשידור חי בטלוויזיה וצילום תמונות חושפניות במיוחד?
זה משיג את תשומת הלב שמיילי רוצה, ואני ניהנה (גם ממנה, וגם מתגובות של אנשים). זה משהו לדבר עליו, זה הכל. אין לי שום בעיה עם זה. אני לא מתנהג כך, כמובן, אבל שיהיה לי בכיף.
*אין לי כוח לעבור על מה שכתבתי, בטוח יש שגיאות. עמכם הסליחה.