האח הגדול יצא לדרך

צהלול

New member
אתה יודע מה, יוסי?

הכשלת את עצמך. ההתפלספות לא עוזרת לך, רק גורעת. לכנות אדם בשם הומו מסריח או שמן אדיוט, זה גופו של אדם, זה ממש לא, אבל ממש לא גופו של ענין. איך אתה מצליח לקשור את הממסד לתוכנית הזו? מה רצית? צנזורה על החיים? האנשים נכנסו לתוכנית מרצונם החופשי, ללא כפיה, אז תרד מהחוצץ הזה שלך. ודי כבר עם היללות האלה של 3 שנים צבא, גם אני הייתי בצבא.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
יוסי שיריים, הפעם הגדשת את הסאה !

עד היום השתדלנו להתייחס בסובלנות לנכות שלך ולא, אני לא מתכוון לנכות הפיזית אלא לנפשית. היום בעקבות הפוסט המכוער שלך איבדת (אצלי לפחות אבל אני מאמין שאצל עוד כמה) גם את טיפת החמלה האחרונה שהיתה כלפיך. טוב שטרחת להתרחץ, סירחון אתה יודע, זה דבר שעובר בקלות מהנכתב לכותב. בערבית אומרים שמי שגר בבית מזכוכית עדיף שלא יזרוק אבנים על שכניו אז מי שסובל מלקויות חברתיות ונפשיות חמורות עדיף לו שלא יכנה בכינויי גנאי נכויות של אחרים.

Sודית

New member
חיימון....יופי לראותותך שוב.....

הכל בסדר? איך עבר הסילווסטר? געגעתי לך....

המציצנות הישראלית

היא זו שעושה את האח הגדול לאהוב כל כך על האנשים. מבחינתי האישית אני חושבת שהעולם פשוט השתגע... ככל שאתה משוגע ומטורף יותר יש לך במה טובה וחשופה לקהל.. שכחו את האנשים הרגילים ,הפשוטים ,שלא מחצינים את עצמם שיש להם דיעות נורמליות ושיגרתיות.. זה לצערי כבר לא נחשב....הרגיל נחשב למוזר בימינו... הליהוק של האח הגדול נהיה מטורף בעיני מפעם לפעם... ועוד קוראים למקצועות שלהם בלשון יפה ומתורבתת....והמבין יבין קטונתי..

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
עקרונית סביר שאת צודקת

אבל אם היו מביאים חבורה של אנשים רגילים, אפורים, שגרתיים, עם דעות נורמליות ושגרתיות כדבריך מישהו לדעתך היה טורח לצפות בהם ? עם יד על הלב, את היית צופה בתכנית כזו ?

TJ

New member
מה ישראלית?

זה פורמט בינלאומי המוקרן במדינות רבות. ומאחר ואת יודעת להשוות בבין הליהוקים אני מניח שאת לא מחמיצה אף עונה. אכן קטונת.

הימון78

New member
גם לך.

סוף סוף הצלחתי לסדר מחשב שמחובר לרשת חיצונית בחברה הלחוצה שבה אני עובד בחודשים האחרונים. אז נשתמע יותר. לטוב ומדרך כלל לרע

אני מבין אותך ואת שינאתך התהומית אלי

ודבר לא יזיז אותי מדעותיי, דבר לא יגרום לי להפסיק לאהוב אותך, קח אקדח, תירה בי

פרט קטן ושולי,,,שיח נחבד

הבאתי סרטון מעניין על רגש לזה לא התייחסת בכלל אז אם כן תשמע שיר של בניון "ואדרבה" ואולי אולי תבין , מי יודע

kler18

New member
אז למה חביבי ! להתעסק בדברים שאתה שונא?

המשך לקרוא את נתן זך , להנאתך.... ולאחר מכן תרביץ מקלחת טובה !!! מה שכיף כאן בפורום הזה זה ,שיש כאן אנשים שונים עם דעות שונות... וזה גם,מה שיש ב- "אח הגדול"...טיפסים שונים ומעניינים שעושים עליהם עבודות מחקר בחוג לסוציולגיה ,באוניברסיטה. ומי שמעוניין לראות סרט היסטורי -אירוטי קוריאני שאני תרגמתי מוזמן להכנס לאתר שלנו..בכיף ..והנה הקישור http://asia4hb.com/movies/frozen-flower ואם לא קשה לכם , לאחר הצפייה ,נא חוו דעתכם תודה
אורה

Sודית

New member
תודה קלייר, שמרתי לי את הסרט על השולחן

אשמח לראות אותו וכל הכבוד לך / לכם.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
הערה טכנית קטנה בנושא אכסון הקבצים ברשת

מאחר וסביר שלרובנו אין מנוי בMEGAUPLOAD חלות עלינו מגבלות הורדה. מציע כי כאשר תעלי שוב סרטים לרשת ביותר מקובץ אחד תעלי את שני החלקים לשרתים שונים כגון SENDIT, RAPIDSHARE, וכדומה מה שיאפשר להוריד את שני החלקים במקביל ולא יחייב המתנה וחישובי זמן של השרת. בכל מקרה חלק א' בדרך למחשב שלי, ביקורות לאחר הצפייה.

Sודית

New member
נכנסתי ללינק ולחצתי על חלק 1, שמרתי על השולחן

וזה לקח לזה כ-20 דקות לרדת. עכשיו התחלתי לראות את החלק, רואים נהדר, ברור וכמובן גם תרגום בעברית. אני במתח לראות הלאה, אף פעם לא יצא לי לראות סרט קוריאני. תודה לקלייר

kler18

New member
אני מקווה שהדבקתי אותך בחיידק הקוריאני..

הם משקיעים המון בסרטים ובסדרות... זה היצוא מס' אחד שלהם בעולם ומיום ליום זה רק מתרחב... ספרי לי איך התרשמת ? יש עוד כמה סרטים שלי באתר הזה וגם דרמות

kler18

New member
שלום שייח סלימאן ,לי גם אין מנוי

במגהאפלוד ,אך נרשמתי לאתר ובכך מתקצרת ההמתנה הכי טוב זה להוריד בשעות הלילה המאוחרות או הבוקר מוקדמות... בהצלחה

Sודית

New member
קלייר, ראיתי חלק מהסרט (מחלק 1) וההתחלה שם

ממש ברוטאלית בעיני.....אני לא יכולה לראות כאלה דברים. בכל זאת המשכתי והגעתי לקטע היותר מעניין ובינתיים עשיתי הפסקה. אבל רואים מצויין, תמונה ברורה ויפה, אנשים יפים להפליא, גברים כנשים....והמשמעת הלא רגילה שלהם זה משו. בלילה, יותר מאוחר, אמשיך לראות.

למעלה