האח הגדול יצא לדרך

הומו מסריח ושמן אידיוט?-אתה לא מתבייש?

זו החמלה שאתה מפזר? אתה גזען ממורמר וצבוע במסכה סדוקה של קדוש מעונה מציעה שתתחיל לצעוד יחף לכיוון ירושלים או מוטב עזה (ויכול לשתות שם את הים) אני מכירה הומואים נקיים פי אלף ממך.

גם הים של עזה

מצוי באגן של הים התיכון? חשבתי שכל מה שנוגע בהם נוגע לתחת...מסתבר שדווקא לאגן טוב, אם מוכרחים לשמור מזיהום אז נשמור הכינרת גם באמנה?

יוסי, הפעם באמת הגזמת. גם לדעתי.

אני מכורה לאח הגדול ואין לי שום בעיה להודות בכך. מה שמעניין אותי בתכנית הזו היא הדינמיקה שמתקיימת בין האנשים. החיים שלהם הם מראה לחיים שלי ושלך, למרות שלא תודה בכך. העם מעוניין (לא כולו וזה בסדר) להציץ לחיי אנשים אחרים והאנשים שנכנסים לתכנית מעוניינים לחשוף את חייהם לעם. קרא לזה מציצנות, קרא לזה ככל שתקרא, בתור מדינה דמוקרטית מותר לתכנית הזו לעלות לאויר ובתור אדם שמתעניין מאד בנפש האדם (אני מדברת עלי), התכנית הזו מספקת לי ענין רב בהבנתה. מעבר לכל זאת, זו תכנית בידור לכל דבר. על המגוחך שבה, על המעניין שבה, על המטופש שבה ועל המרתק שבה על העצוב שבה ועל המשמח שבה, כי מדובר פה באנשים בשר ודם שלאט לאט מתקלפים מכל המסיכות ומכל ההצגות ומי שהם מתגלים לנו ואותי זה מעניין מאד. תמורת ההתפשטות הנפשית שלהם, הם זוכים לתהילת עולם בזעיר אנפין ולכן הם שם ואתה יודע מה? מותר להם.

kler18

New member
אני מסכימה איתך ,מילה במילה....

ואני חוזרת על מה שאמרתי אתמול ליוסי , למה לסבול ממשהו שלא אוהבים? פשוט עוברים הלאה לתכנים שאוהבים . גם אני אוהבת לראות את ה"אח הגדול" ...זו דרך טובה ללמוד דברים חדשים להגיע למחוזות שאולי לעולם לא נגיע אליהם.. מנהגים חדשים ועל מגזרים שלא ידענו עליהם את האמת..ושבירת סטיגמות שהתחפרו אצלינו במשך השנים.. ובסה"כ זה מעניין מבחינה פסיכולוגית/סוציולוגית...מאוד, מאוד

חדת מה אומר,,,,?

לא מסכים לאף מילה שלך, אך מותר לך לא להסכים אפילו איתי מי אני בכלל

הפתעה100

New member
מה אני אגיד לכם ...

נראה לי שלא אהיה בין צופי האח הגדול בעונה הזאת. מאמינה שהם לא יבטלו את התוכנית בגלל זה
אבל עם כל הכבוד להפקה, זה הגיע לרמה שלא נראית לי.

דליה נס

New member
טרם התמכרתי , בהחלט ובהחלט נהנת

בעונת קודמות לא צפיתי , מלבד הצצות אקראיות בתוכנית האחרונה, ולא אהבתי. הפעם החלטתי לקלף את שכבת הרצינות שעלי, ואני נהנת הפלא ופלא חחח חבורה משעשעת, כל אחד עם המוזריות והיחודיות שבו.אוהבת אותם
הם מצליחים להוציא ממני צחוק מתגלגל , ברי סימון הצליחה הבוקר לגרום לי לענטז יחד איתה
מה רע ???? כידוע הצחוק יפה לבריאות.

Sודית

New member
גם אני בדרך לשם.....הולכת לראות בפעם הראשונה

לפני החברה שניכנסו ניראה שהולך להיות שם שמח. זו בטח תהיה אחלה של תוכנית בידור.....חבל רק שאני צריכה לשבת לראות את זה במחשב..... חברה.....תגידו לי מתי זה שוב מוקרן......???

היי לכם לא מבינה את אלה שאומרים שזו

תוכנית ירודה ..אז למה לראות .ומכבדת את דעתם אבל לומר כל מיניי מילים נלוזות לא מבינה..(ואלה בעיקר לא מפסידים אף תוכנית) אני חושבת שזו תוכנית מבדרת ומאלפת בעיקר לאלה שאומרים שהם אוהבים אנשים.. האינטגרציה בין האנשים השונים האלה אותי זה מאד מעניין.. ורק לידעתכם זו התוכנית הכי ניצפת בעולם....

למעלה