האח הגדול

האח הגדול

אולי תרדו קצת מהנושא הזה? כל כך הרבה כתוב על זה, גם פורומים, וכתבות די כבר נמאס. מה כל המדינה זה רק האח הגדול? אין כבר על מה לדבר? תנו נושא כמו, יחסים, חברות ואז מי שרוצה שישייך את זה לאח הגדול, אבל כל כך הרבה שטויות כתובות שם. ממש חבל.

פנומן 72

New member
../images/Emo45.gif בדיוק מה שרציתי לכתוב

אני מבין שיש אווירה כללית בתפוז לנסות ולהוריד את הרמה כמה שאפשר, אבל בכל זאת נשארו לא מעט אנשים רציניים בתפוז שמשקיעים במאמרים שלהם הרבה מעבר לסקירות אינפנטיליות של מה שקורה באיזה תוכנית טלויזיה מטומטמת. אז פעם בכמה ימים זה לא נורא, אבל כל יום לדחוף את זה מול הפנים ? זה הכיוון ?

siv30

New member
זו שאלה רטורית?

כן

../images/Emo127.gif כל הכבוד!!!

גם אני בדיוק חשבתי על זה היום איך כבר שבוע שלם שכל יום יש כ"כ הרבה קידומים על האח הגדול. כל פיפס קטן מקודם. ואפילו שאני מפרגנת לעמרי חיון, אני לא מבינה למה צריך לקדם כל פיפס קטן שלו- יותר טוב שיתפח כבר אתר משלו.

suki da yo

New member
זה מה יש

תפוז מפסיקים לקדם את האח הגדול באובססיביות רק כשאין האח הגדול.

אין מה לעשות חוץ מללמוד להתעלם

תרבות זה מושג שהולך ונעלם מהחברה שלנו, ותפוז בתור אתר מסחרי צריך לספק את הסחורה לעם. לכן זה היה ברור שברגע שתחזור העונה של הפח הגדול יהיו הצפות לזה בכל מקום אפשרי, לרבות בתפוז. (ואיתו גם אינספור תלונות של אלה שמקוננים על מותה של תרבות). אבל הדבר המומלץ ביותר הוא פשוט להתעלם ולנסות לחפש את החומר המעניין בדרכים אחרות ולא דרך הקידומים של האתר.

נטע כל הכבוד

מילים כדורבנות. כמה אפשר ללעוס את זה . כל האתר-האח הגדול אפשר לחשוב כמה זה חשוב בחיים. טוב שאין לי ילדים קטנים שרואים את זה. מזל שכבר בגרו ויודעים להבדיל בין טוב לרע, מר ותפל, חוכמה ושטות....

בּני

New member
אתם באמת מופתעים?

זה היה ברור שתוך יומיים יהיו יותר רשומות וקידומים בנושא האח הגדול אפילו מרשומות חנוכה עם מתכונים לסופגניות... אתמול הייתי בבית חולים והסתובבתי בכמה מקומות, בכל חדרי ההמתנה שהייתי בהם הטלויזיות היו פתוחות על הערוץ של האח הגדול ואנשים ישבו ובהו במסך. זה מה שאנשים מחפשים כנראה. למרות שכששאלתי מה הם בעצם רואים שם לאף אחד לא הייתה תשובה...

בני יקר

זה כמו בסרטי המדע הבדיוני שרואים אנשים שדוחפים להם מידע באמצעות גלים אלקטרוניים כולם הולכים כמו זומבי ולא מבינים כלום. זה כבר לא בדיוני.....עצוב ומפחיד

shy-1

New member
זה בעיקר עצוב, אך זה המכנה המשותף הנמוך המוכר

ומאחר וזה קיים כבר הרבה זמן, אני מתפלא מדוע שמת לב לזה רק כעת ?

shy-1

New member
לשבת על הכורסא, ולצחוק על טמבלים, שפעם ישבו

על הכורסא וצחקו עליך.

seymore butts

New member
גם אני מתכוון לכתוב בקרוב על האח הגדול

אבל יש לי הרגשה שבמקרה הספציפי שלי את דווקא תאהבי את הרשומה.

למעלה