האח הגדול

מממאיה35

New member
קרדיט לנושא החם

אני חושבת שהגולשים עצמם נותנים קרדיט לנושא החם וליכולת של הנושא החם לקדם אותם. אתה יכול לראות בלוגים שמכניסים את התג של הנושא החם גם אם אין שום קשר של הנושא לרשומה שהם כתבו, כמו למשל לכתוב רשומה על מזג האויר, לסיים אותה בסופש נעים ולתייג אותה תחת הנושא החם "סופש", וזה סתם היתה דוגמה, אבל ראיתי הרבה מאוד מקרים כאלה. וזה למה? כי בלוגים שמתוייגים תחת הנושא החם מופיעים בקוביית הנושא החם בעמוד הבלוגיה, וזה מביא הרבה כניסות.. אולי הדרך היא להחזיר עטרה ליושנה - פעם היה בתפוז אפשרות לצפות בבלוגים אחרונים לפי תאריך פרסום. היום כדי להגיע לזה צריך לעבור דרך ארוכה (אם אפשר בכלל? מזמן לא ניסיתי את זה). ובאופן עקרוני, אני חושבת שאפשר שמידי פעם תפוז יעלו נושא חם בלי קשר למספר הרשומות שנכתבו באותו הנושא. לדעתי בהחלט זה מביא לכתיבת עוד רשומות בנושא. מה שעולה לי כרגע זה כמו הכרזת יום הבלוג הבינלאומי וכד', שכולם כתבו על איכות הסביבה בגלל שזה היה נושא חם, ולא שהנושא החם הוגדר אחרי שכולם כתבו. אני בהחלט נותנת ורוצה לתת קרדיט לתפוז גם בנעין הזה, של גיבוש הנושאים והתכנים שמדברים עליהם פה. אחת מהדרכים האלה היא דרך הנושא החם. וכן, גם לי נמאס מהאחר הגדול (אני לא רואה את זה ואפעם לא ראיתי את זה, ותארתי לעצמי שגם בתפוז הנושא לא ישכח. אז כמו שאמרה נטע... מעליה, אני פשוט צוללת עד שתעבור הסערה (כמה זמן? שלושה וחצי חודשים?)

kalligula

New member
אין ספק שתוכנית זאת

פופולרית מאד ואין לי בעייה עם זה, אני אפילו צופה בתוכנית בשידורים בערוץ 2 רחמנא ליצלן מאידך אני חושב שבתפוז קצת איבדתם את הפרורפורציות בכל הקשור לתוכנית זאת, פופולרית ככל שתהה. לא יתכן שיום יום יתפרסמו ויבחרו רק ענינים הקשורים באח הגדול, ואילו שאר הנושאים והענינים ייזנחו כאילו אינם קיימים. ברור שאותן הודעות זוכות לכמות צפייה מרובה,והן יזכו לכך גם ללא חשיפת היתר בעמוד הראשי ויש בעבור הענין הזה אפילו פורום שלם. או שמא כדאי לנו שאר הבלוגרים שמתענינים בעוד דברים מלבד האח הגדול, או להכנע ולזרום עם הכלל או אולי פשוט לקחת פסק זמן מכתיבה בתפוז עד רדתה של התוכנית מהאקרנים עוד 90 יום? תבדקו את עצמכם בבקשה ותראו כמה פרסומים בענין האח הגדול פורסמו בשבועיים האחרונים לעומת שאר הנושאים שם אגב נמצראת התשובה.

meital G

New member
קידומי האח הגדול

עובדתית זה לא נכון להגיד שמקודמים "רק עניינים הקשורים באח הגדול". כרגע, לדוגמא, קוביה אחת מתוך 4 מוקדשת לנושא. כפי שכתבנו בהודעה הקודמת, מדובר בנושא מאוד חם כרגע, שמעניין ורלוונטי כרגע לכמות מטורפת של אנשים ולכן ימשיך להיות מקודם, בין שאר הנושאים. מודה שאנחנו עדיין מחפשים את המינון הנכון והמדויק. אנחנו מודים לך על הדברים החשובים שנכתבו - לקחנו אותם בחשבון.

kalligula

New member
מתחיל להתקבל הרושם

שאם אתה לא כותב בתפוז על האח הגדול והענינים בתוך הבית שם משמע אתה לא קיים שמתם לב כמה הודעות שעוסקות באח הגדול והמשתתפים בו בימים האחרונים כבר יצא מכל החורים. מתחיל להתקבל הרושם שאולי בתפוז מקבלים תגמולים מערוץ 2.

orelie

New member
אני מוסיפה שיש רושם שתפוז ביקש מכל משפחה מהאח

הגדול לבוא לפתוח במיוחד בלוג בתפוז רק על מנת לספר מה קורה שם בבית. פתאום צצים כל מיני בלוגים חדשים של הזוגה של של הבוס של של האח של האח של ... ובעמוד הראשי שומעים רק על האח הגדול אנחנו פזוט צרים לא להקליק לשם ולא לתת לזה להתנפח זו הפגנה הקטנה שלנו בעניין

למעלה