האח הגדול

אשמח מאוד לקרוא את הרשומה

אני בטוחה שיהיה לך משהו מעניין להוסיף...... אולי יהיה שינוי? בהצלחה!!!!!

orelie

New member
כן גם אני מתכוונת לכתוב רשומה על האח הגדול

וגם במיקרה שלי כולכם תואהבו שת הרשומה

Purple Mushroom

New member
../images/Emo45.gif אכן

נזכרתי שוב בסרט הזה, אתמול בצהריים, ברחוב קינג ג'ורג' בתל אביב, זה מיקסום של המשפט של שייקספיר: "העולם כולו במה, ואנחנו השחקנים" והאמת, היה לי את התסריט הזה בראש שלי, שהייתי קטן, באייטיז. מישהו מהוליווד גנב לי אותו מהראש שלי

Bezalel P

New member
קידומי האח הגדול

כצרכני תרבות בדיוק כמוכם, גם אנחנו נותרים לעיתים בהלם מכמות הכותרות ש''האח הגדול'' תופסת. התוכנית הופכת לשיחת העיר, משתלטת כמעט על כל שיחת סלון מרגע עלייתה לשידור. בתפוז, כמקום המחשיב עצמו כברומטר לנעשה "בחוץ", ההתייחסות לתוכנית הריאליטי הזו נעשית באופן פרופורציונאלי ליחס אליה היא מקבלת כמעט בכל גוף תקשורת אחר, גם בגופים שהם פר אקסלנס מתחרים של זכיינית "קשת" וסובלים מהרייטינג הגבוה לו זוכות תוכניות הזכיינית. וחשוב מכך – באופן פרופורציונאלי לכמות התוכן הנכתב על התוכנית באתר תפוז עצמו. כדאי לציין שקידומי התוכן של תפוז על התוכנית – בעמוד הבית, הבלוגיה והפורומים זוכים לכמויות גבוהות מאוד של צפיות עוד ראוי לציין שהקידומים הקשורים ל"אח הגדול" אינם תמיד אוהדים, תומכים או של גולשים הצופים בתוכנית, אלא מגוונים מאוד ורבים מהם מבקרים את התוכנית עצמה, את הקונספט שלה ואת רוח תוכניות הריאליטי בכלל. אנחנו, כמובן, נמשיך לקדם בחודשים הקרובים, לצד תוכן הקשור ב''האח הגדול'' (ביקורתי ונשכני לצד אוהד ומשועשע) גם תכנים שונים לחלוטין - מתוך הפורומים והבלוגים. נמשיך לייצר תמהיל מגוון של תכנים, כך שכל אחד מהקוראים תמיד ימצא חומר המעניין אותו לקריאה.

שלום לך בצלאל

אני מבינה שיש לך אחריות שהיא מקיפה מכל ההיבטים. בכל זאת אני מקווה שהנושא הראשי של הבלוגים ישתנה בקרוב מאוד. או שתכתבו נושא שאפשר יהיה לשייך לו גם נושאים הקשורים לאח הגדול. בפורומים, אנשים יכולים לכתוב כל מה שהם מרגישים שלילי/חיובי . זה לא מחייב שהנושא הראשי של הבלוגים יהיה גם זה. אני רואה בבלוג, משהו קצת יותר מעמיק, רציני, ערכי. אני בהחלט יכולה לכתוב על אהבה ולכתוב בתגיות האח הגדול.... אבל זה נראה לי קצת נמוך... טוב, נחכה שהרמה תעלה קצת. חוץ מזה, אני פותחת בלוג גם בסלונה. זה רציני שם. אתה מוזמן (למרות שאני בטוחה שאתה מכיר) שיהיה לך יום נפלא!!!!!

wranger

New member
הבעיה היא הנושא החם?

הוא משתנה מדי פעם. הכוונה היא ממש לא שהוא יהיה הנושא החם ל-100 הימים הבאים. למעשה, אם יש לך או למי מהגולשים הצעות לנושאים חמים חלופיים, כאן זה המקום להציע.

orelie

New member
נושא החם? הוא לא חייב להיות חם על מנת להפוך א

אותו לחם קח כל מילה קטנה מהמילון ותהפוך אותה לנושא החם ותירא שתמיד יש משיהו שיהיה לו מה לכתוב עליו בקשה: שמש שלג חרמון סערה תאונות דרכים כבישים כבשים ועוד

wranger

New member
אז זהו, שזה לא מדויק

בניגוד למה שאולי נדמה, אם הנושא החם יהיה "כבשים", זה לא שיצוצו פתאום ברחבי הבלוגיה המון רשומות בנושא כבשים. כדי שנושא כלשהו יגיע להיות הנושא החם צריך כבר שיהיה מספר כלשהו של רשומות בנושא הזה מהזמן האחרון. נושא אקטואלי (כגון האח הגדול) או שרביט מוצלח (אין לי דוגמה. מישהו?) הוא כזה שבאופן טבעי נכתבות עליו רשומות וככזה הוא מועמד טוב לנושא חם. אבל מילה אקראית מהמילון.

shy-1

New member
יש לי יש לי על כבשים

מדוע הסקוטים לובשים שמלות ? כי כבשים שומעות ריצרץ נפתח כבר ממרחק 10 מטר.

orelie

New member
צער לי להגיד לך שאני חושבת שהנושא החם

הוא לוא דווקא הנושא הפופולרי באותו רגע אלא היכולת של תפוז לגרום לציבור לכתוב על נושא ספיציפי וכן להפוך אותו לחם

wranger

New member
את נותנת יותר מדי קרדיט לנושא החם

כבר קרה בעבר שקובית הנושא החם בשער הבלוגיה פשוט לא התעדכנה במשך שעות ארוכות, ולא בגלל תקלה כלשהי אלא פשוט כי אף אחד לא כתב על הנושא הזה.

orelie

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo254.gif אני נותנת יותר מדי חשיבות לנושא החם

????? כבר שבוע שלם על האח הגדול.... אתה מדבר על להשתנות כמה שעות... אתה יודע כמה זה שבוע זה 24 שעות * 7 זו כבר לא תקלה בעניי... אין לי את המילה המדוייקת אבל מעדיפה ללכת לאכול

wranger

New member
לא דיברתי על האח הגדול

האח הגדול הוא דווקא נושא חם מוצלח, וזו הסיבה שהוא עדיין כזה.

orelie

New member
אני אגיד לך מה מוצלח בנושא החם הזה

זה שגם כשאתה כותב רשומה על פרת משה רבינו, אתה תכניס את התגית האח הגדול, וגם כשאתה כותב רשומה על בננה ספליט, אתה תכניס את התגית האח הגדול וגם כשאתה כותב על קאקי בטיטול, אתה תכניס את התגית האח הגדול בגלל זה הוא מוצחל היום הוא יותר מוצלח מאשר המילה סקס וכי למה. לא בגלל שהוא הצלחה אלא בגלל שהאנשים קלטו את הפוטנציאל שלו

wranger

New member
אני לא מבין את הקשר

מה שכתבת לאו דווקא קשור לאח הגדול אלא לכל נושא חם שהוא. ואם תימצא בקובית הנושא החם רשומה שלא קשורה לנושא החם אז היא תוסר משם. אני נוהג להלשין על רשומות כאלה.

orelie

New member
אז תעקוב אחרי השם שלי

כי אני בקרוב מתכוונת לעלות רשומה

למעלה