האיחוד הגדול-וסקר השירים הדרושים!!

wommer

New member
ממש לא!

הבאס שם לא ממש מתוחכם, וגם לא הגיטרה... הדבר היחיד שאני אוהב בגגלו את השיר, זה הסולו, השילוב בין הגיטרה לסקסופון שם פשוט מדהים...אבל חוץ מזה, הוא שיר אדיר בכלל, זה שיר רגיל...כלומר, בית פזמון בית פזמון סולו בית וואלה יופי.."איזה שיר מתוחכם ומעניין ומראה שהוא אחד הטובים של פ"פ" זה מממש אבל ממש לא נכון... cn בהרבה יותר טוב ממנו... אה ומצטער אם נשמעתי תוקפני, אז שתדע אני לא

Liorking

New member
אל תשפוט ככה

הבאס לא חייב להיות מתוחכם, אבל עדיין יכול להיות טוב. שורת הבאס בשיר היא אחת הטובות שיש, סולואי הגיטרה מעולים, הסקסופון מעולה, הליריקה טובה, כל הביצוע מעולה. אז מה אם יש לשיר מבנה רגיל של בית-פזמון-בית-פזמון, זה אומר שזה גרוע? שיר לא חייב להיות מתוחכם בשביל שיהיה טוב. Comfortably Numb גם בנוי בית-פזמון-בית-פזמון, ובלי שום קשר אני אוהב את Money הרבה יותר.

flowerboy69

New member
האמת היא...

שמזמן מזמן השיר comftably numb נבחר על ידי המעריצים כשיר הכי טוב שלהם אי פעם... ואני ממש ממש לא אוהב את money ותמיד שיש אותו בדיסק אני מדלג עליו...

Liorking

New member
לא אכפת לי מה מעריצים חושבים

רק בגלל שאנשים בחרו את Comfortably Numb זה לא אומר שאני צריך לחשוב שהוא הכי טוב. אם היו בוחרים את Money, היית אוהב יותר את Money?

בהקשר של הארוע המסויים הזה

סביר להניח שינוגנו שירים ידועים-יותר של הפלויד. ההימור הדי-בטוח הוא על: Money - גם בגלל הנושא של השיר, וגם בגלל שזה אחד השירים הכי ידועים שלהם. Comfortably Numb Wish You Were Here שני השירים אולי הכי אהובים על אוהדי הלהקה (לא "מעריצים"). אם יהיה יותר זמן: Astronomy Domine - חייבים שיר של בארט. Us and Them - בגלל הנושא, ומשום שזה מ-DSOTM אישית, הייתי מעדיפה לשמוע אותם נותנים גרסה של 35 דקות ל-Interstellar Overdrive, עם כל ההתחרעויות הפסיכדליות האפשריות, ולקינוח את See Emily Play, או אפילו Bike. אבל זה לא יקרה.

flowerboy69

New member
לפי כל הגיון והסטוריה

שיין און היה בכל הופעה כמעט.another brick כי אם שכחנו לרגע זה הסינגל הכי מוכר ומצליח שלהם ואין אין דבר כזה להופיע בלי השיר שהתחיל את כל הבלגן...comfortably numb...

melancholy man

New member
בחיים לא אסטרונומי דומינה

כנראה יהיו שלושת הראשונים שהזכרת ומהסיבות שציינת, אלא אם החברה יחלטו להפגין טעם רע במיוחד ויחליפו את CN ב ABITW2, למען האמת, אני לא בטוח שהאיכויות הקוליות שלהם היום מאפשריים ביצוע נורמאלי ל Comfortably Numb, אז אולי הם ילכו על Hey you, אבל מצד שני, הם בטח יבחרו שירים שיאפשרו לגילמור ווטארס לשיר מספר שניות זהה, ואז CN, זה פיתרון אידדאילי לחלוקה, בכל מקרה, אלו השירים הכי סבירים.

הם דווקא ניגנו את Astronomy

במהלך סיבוב ההופעות של Pulse. זה אפילו הוקלט, ויצא בצד ב' של סינגל (high hopes?). גילמור עשה את זה כדי שבארט יקבל תמלוגים, לדבריו. וגם בגלל שניק מייסון אוהב לתופף בשיר הזה יותר מאשר בכל שיר אחר. היום הקטע של התמלוגים פחות דוחק, משום שגילמור דאג שתמלוגיו של סיד יסודרו, מול חברת התקליטים, באמצע שנות התשעים. למרות זאת, אני חושבת שהם יתנו קטע של סיד. וגם אם לא, WYWH ו-CN הם, בחלקם, עליו. לא היתה עוד הופעה אחת של הפלויד או של ווטרס (או של גילמור) שבה לא היתה מחווה לסיד. רוב הספקולציות בקרב אוהדים נוטות לכיוונים שצויינו בשרשור להלן. בנוסף, יש לזכור שללהקה כ-18 ימים להתכונן למופע, כולל סופישבוע. שזה כלום. בהתחשב בכך שהם מזמן לא הופיעו - מייסון אמר שהוא צריך 3 חודשים כדי להתכונן כראוי להופעה - ההנחה הרווחת היא שהם יישענו על נגני הליווי שלהם: ג'ון קארין, סנואי ווייט, גאי פראט, דויל בראמהל III ואחרים, וכן זמרות ליווי שישירו במקומם. זוכרים את ההופעה של ווטרס בהתרמה למען הצונאמי? הוא *לחש* את WYWH, והבנות מאחורה שרו. הקטע בהופעה הזו זה האיחוד ביניהם, לא איכויות הביצוע. יהיה גם נחמד אם הם יביאו את סיד שיראה למה גרם...

melancholy man

New member
אם הם מביאים את סיד

גם אני בא... זה לא קהל של פ"פ, הם יעשו "להיטים" ושירים שגם הפלויד וגם ווטארס ניגנו בהופעות (וגם ל שירים ארוכים מידיי) ולכן שיר אחד מהחומה, אחד מ Whish ואחד מהדרק סייד נראים לי סוגרים את הסט, כאשר מכל אחד מהם, הם מן הסתם יתרכזו בליהיטים שמוכרים גם לצופים שלא באו לראות דווקא את פ"פ, לא נראה לי שיש איזשהו סיכוי למשהו מלפני הדרק הסייד, או למשהו שלא היה להיט, בסך הכל, כמו שאמרת, העניין פה (מעבר לעניין של גלדוף שלא הצלחתי להבין עד הסוף מה הוא רוצה) הוא בעצם האיחוד המוסיקה זה ממש דבר משני.

adonhashlulit

New member
הבעיה האישית שלי עם מאני...

היא שחרשו עליו יותר מדי מוספי כלכלה. הוא יותר מדי פופולרי, וכמו ABITW2 הוא לא ממש שווה את זה (יחסית לשאר השירים, כמובן)

buffa

New member
אני פשוט לא מתחברת ל-money

לא יודעת למה. הליריקס, הקצב, המוזיקה - השילוב של הכל ביחד לא תופס אותי. אני מעדיפה כמעט כל שיר אחר על-פניו ולרוב מדלגת עליו בשמיעה.

flowerboy69

New member
יש גרסת הצדעה לשיר

ברגאי.כששומעים אותה אז מבינים שזה הסגנון האמיתי שלו

wommer

New member
אני חושב

שבהתחלה הם יעלו עם shine, נו אתם יודעים, הקטע עם הקלידים של רייט, ואז השלמות של גילמור עם הגיטרה נכנסת... ואז יעלו עם רצף השירים של brain damege ו eclips(נכון, לא טעיתי?) וגם cn וechos(אם יהיה זמן חיחיחי) ואפילו שירים מתקופת בארט יהיה מגניב.. לא?

dylan3

New member
בואו נשים את הקלפים על השולחן...

הם בחיים לא ינגנו את Echoes, שלא לדבר על AHM אבל, ואם ירצה השם, אתם אומרים שהם ינגנו את כל דארק סייד?

NIR Y

New member
אם הם ינגנו את זה

אני כול כך יצטער שהם יתאחדו, ואני אפילו יפסיק לשמוע פינק פלויד לכול החיים !!! בבקשה אלללללללל תנגנו את זה (בהנחה שלפחות אחד מהם קורא בפורום)

כבר סיכמנו

שבוב אזרין משתתף בפורום בשם ציףציף1000. הוא ידאג להעביר להם את זה, כמובן, במיוחד בשבילך! :)

למעלה