האיחוד הגדול-וסקר השירים הדרושים!!

wish i was here

New member
לא שירים מתקופת בארט

כי בשבילם חייבים את בארט,בארט הוא הנשמה והלב הפועם של כל השירים שהולחנו\נכתבו בזמנו בלהקה-זה פשוט לא אותו דבר בלי סיד

afon

New member
שאלה מעניינת

השאלה היא על מה מדברים, שירים שהם ינגנו או שירים שאני רוצה שהם ינגנו. אם זה מה שהם ינגנו סביר להניח שזה יהיה משהו כמו: wish you were hare another brick in the wall Money אם זה מה שאני רוצה שהם ינגנו זה בערך ככה להתחיל עם שיין און האגדי להמשיך עם פאט אולד סאן לסיים עם טיים

wish i was here

New member
3 השירים

שאני מאד מאד מאד מקווה שהם יבצעו הם: Money-סתם ככה,פור אולד טייימס סייק Have a cigar-שיר ענק....יקפיץ את כל הקהל -גם לא רק את חובבי הפלויד another brick in the wall part II-כי כולם שם מכירים את השיר הזה מאתיים אחוז,וגם כי באל לי לשמוע שוב את הקול של רוג'ר אומר We don't need no education יאאאאאאאאא!!!!!!! פינק פלויד מופיעים!!!!!!!!!!

avki

New member
אלו (סביר להניח) יהיו השירים:

Another Brick In The Wall Part II Comfortably Numb Wish You Were Here Money Us And Them יכול להיות שגם: Shine On You Crazy Diamond Parts I-VI Have A Cigar Astronomy Domine Time או כל שיר אחר מהדארק סייד. כמובן, שעדיף שזה לא יהיה כך, אבל גם ככה זה לא יהיה בדיוק ההופעה האידיאלית, וסביר להניח שההופעה הזאת תהיה במתכונת מזורזת ומצומצמת.

למעלה