אתה מתכוון ש..
תקפו את כלל אזרחיה של אפגניסטאן בגלל איש אחד.
ייאמר לזכותו של נשיא המדינה המתקדמת בעולם:
"שתהיה זו מלחמת צלב״...let it be a cursade.
הטאליבאן תקפו את בנייני התאומים
אבל לא הגיעו למספר הקורבנות שנפלו ע״י ארצות הברית. האחרונה -אמריקה-היא באמת האחרונה שיכולה לדבר על צדק,
א- שתפסיק לדבר על אסונות הפצצה הגרעינית ועל ״האנושיות״ כשהיא בעצמה לא היססה להשליך 2.
ב- שתפסיק לדבר על נשק כימי, כשלא מצאו שום דבר ממנו בעיראק אחרי רעש וצלצולים, אבל לא היססו להשתמש בו באיזור הפלוג׳ה, ולגרום לנזק שנמצא עד היום.
ג- שיפסיקו לדבר על זכויות אדם כל עוד חייליה מצאו לנכון להפשיט בני אדם עיראקים לשם תפארת ולאנוס אנשים בכלא אבו גריב. ולהצטלם.
ד- ארה״ב לא צריכה לחבב אסלאם, האסלאם מתחיל להיות נאהב ע״י חלק גדול מאוד מאזרחיה. העיקר שהיא יכולה להאשים אחרים בצביעות כי ״הנשק אותו נתנה לטאליבאן מופנה בחוצפה חזרה לפנים של מי ש ״עזר״ להם. ברור שהם ליקקו, ליקקו לאסלאם ה ״חשוך ששיך לתקופת האבן״ כדי להילחם ״באידיאולוגיה״ של אותם סובייטים. חזור לציטוטיה של ימח שמה וזכרה מרגרט תאצר וגלה מי היה האויב הראשון שלה ״לפני האסלאם״ כבסוף היא כיתרה את האחרון בתור ״האויב הנצחי״ , אם הוא אויב, מה הצביעות והחוכמה בלנצל אותו? או שעדיף לפני שתרפוץ לשם תסקור את הליך לידת החמאס, ואיך ישראל עמדה שם כשחמאס עוד היה בעריסה.
ה. טאליבאן השתמשו בשני מטוסים, ארה״ב השתמשו בכל מה שיכלו במלחמת המפרץ.
אמריקה תקפה בכל אפגניסטאן לשם בן לאדן
בן לאדן תקף בארה״ב לשם נקמה בכל מה שראה עוד לפני הפיגוע שלו,
3000 ומשהו נופלים באסון הזה הם נטבחים
75,000 נופלים בסוריה הם ״טבעים״ כי המשטר חייב ״להגן על עצמו״,
שים לב לעובדה מעניינת,
א-ארהב נכנסה לעיראק סונית- הותירה אותה שיעית.
ב.ארהב קיימה משא ומתן עם חיזבאללה השיעי וציידה אותו בנשק ללחימהבעיראק בשנות ה 80 בכדי לשחרר 5 בני ערובה אמריקאיים (בתיווכה של ישראל) והיום הם מגדירים אותם כאויב. (איזה כלי נשק נשלחו לשם?)
ג. בסוריה מדובר בשלטון שיעי. על אף הסברה והידיעה שקיים שם מפעל כימי ונשק כימי זה 40 שנה, אסד הוא ״בסדר״ אהל לסדאם הספיקו שני משפטים בכדי להעיף שני מטוסים ב 1982 ולגמור בשתי דקות על שני לבנים.
אגב- אל תשכח שאותה התקיפה כללה את בית המלון המפורסם שכל פשעו היה , שתמונתו של בוש האב הופיעה בתור ריצוף, בפתח המלון. היה שווה להפיץ את המלון על מי שבו, כי בוש ממש נעלב שדורכים עליו עם הרגל.
רשימה מקוצרת.
אליאל- כל המקומות שציינתי הם מוסלמים נכון- זה לשם התחלה
משמעו שהם ״מוסלמים״ כי כל ״המוסלמים״ הם בן לאדן.
ובגלל שהם ״מוסלמים ככולם״ נמאס למוסלמים לראות ״צדק״ במהלך ההיסטוריה ולשבת בשקט.