האירוע במפגש של הפורום-והשלכותיו!!

shongold

New member
האירוע במפגש של הפורום-והשלכותיו!!

קבלתי כמה מסרים מכמה בנות מדוע נעלמתי מהפורום. בתחילה לא רציתי להגיב, אבל ככל שקבלתי יותר מסרים הבנתי שאני חייבת לכמה אנשים תשובות, ולכן אני כאן. מעשה הפלא' של אחת בשם שיר/מירי/ רנה הוא מעשה מביש נקלה לא ראוי ומבייש. התגובות כפי שהבנתי שנתנו למירי/רנה/שיר – היו עבורי חטא על פשע. בשם צדקת הדרך צדקת הפורום וקיומו. על מה ולמה נלחמתי עבור בן אדם שלא הכרתי – ועשיתי זאת זמן רב – ואני כותבת מעבר למובן מאליו. חסתי עליו ועל עצמי ועל השקר ועל העלבון ועל המניפולציה ועל חיפויה. והנה כאן בקטנה בשעת ערב מאוחרת נעשה במהות אותו מעשה. באצטלה של משהו משעשע חביב בטוב הלב ביין או בבירה או בקוניאק –כדי לסבר את האוזן ולומר שזה היה מעשה של שובבות. לקחת פלאפון של משהי לומר שרוצים להתקשר לבן הזוג, ואח"כ לחטט באותו הפלא' בדברים חסויים של אותה גברת – כאשר ידוע לכולן שהיא שומרת מכל משמר על אותו מידע שנמסר לה. להשתמש בטוב ליבה ויושרה – על מנת לתת ליצר החייתי – הסקרני של בני אדם – ולתת לסיפוק להגיע למיצויו – זה מעשה בלתי נסלח. לשקר ולעשות את הדברים בהחבא..מי יודע מן הסתם נרשם ואח"כ בא לידי שימוש. כאשר אח"כ נכתבים לאותה גברת מכתבים בשם היעד המרכזי היינו הפורום. והיא כמעט יכולה לגרום לכך בדיבורה הישיר והכנה – להריסתו. מה אנו בעצם עושים כאן? על מה נלחמנו כולנו? על מה הגבנו כולנו? על מה אנו עדין מתייסרים על אותם אנשים שהשמיצו וחגגו על שמו – בשקר. והשקר הזה והצביעות שמסתתרת מאחוריו שווים לי למה שנעשה כאן בשם הפורום – ועמידתו על כנו. צריך לטייח על מנת שימשיך לשרוד לא?! זה בעצם המסר שהועבר למירי/רנה'שיר – לטייח !! אז למה לא להעלות את הנושא ולדבר על מה שהתרחש כאן, האם אנחנו כאותו כותב בשער ששמו כספית? האם אתן חושבות שאני מגזימה ? ואני חושבת שלא – לדידי זה אותו דבר באפיון המייחד של הדברים. בהקשר של רמייה וכוונה תחילה וגם להשתעשע על חשבון אותו מרומה! על כך לא יכולה לעבור בשתיקה ואני עושה זאת לאחר זמן מה – ובשיקול דעת – ולא ברתחה! ואני שואלת אתכן האם כולכן מסכימות לטיוח ושצריך לעבור לסדר היום? כי אם כן, פרישתי מן הפורום הייתה – מעשה נכון!

קניה 1

New member
היי שון, וכולן..

אז קודם כל אני בדעתך.. שלקחת טלפון של מישהי ולחטט לה בו.... ולהתקשר ממנו לג'קו ללא רשותה, זה באמת דיי מסריח.. מלבד זאת, בשביל מה להתקשר אליו ולהטריד אותו?? במיוחד אם אנחנו, כפורום, מעוניינות באיזה שהוא קשר, בוגר והדדי (בצורה מסוימת), אם הבחור, בוודאי שלא צריך לגרום לו לחשוב עלינו כעל מטרד... או כעל חבורה של בננות נודניקיות... אבל... אני חושבת שבמידה והבנות יבינו כמה שיר נפגעה.. וייתנצלו בפניה, אז אפשר להמשיך מכאן.. ולהתגבר על זה. ושאלה..: איזה מכתבים נשלחו אליה בשם הפורום?

rifkin1

New member
שון, לא כל כך הבנתי

על מה את מדברת??? ז"א, אני שמעתי על סיפור 'המס שנגנב' מהטלפון של רנה ולדעתי זה היה מעשה מכוער ביותר ולא בוגר... אבל למה התכוונת בהודעתך? שאת מעוניינת לדבר על כל הנושא בגלוי??? בכל מקרה, הדבר האחרון שחברי הפורום רוצים זה שתעזבי במיוחד אני.

rifkin1

New member
שיר, אני מבינה את כעסך

ואת השפלתך ואני אמינה שגם אני הייתי נוהגת כמוך אבל אני לא חושבת שבגלל התנהגות מבישה ולא בוגרת של אחת הבנות של הפורום את ושון לא צריכות לעזוב. אתן מאוד מאוד מוערכות כאן מאוד מאוד מקוות שתישארו כאן.

שון-את צודקת..

קשה קצת להתייחס למקרה כי לא ההיתי כשזה קרה.. בכל מקרה אני חושבת שחבל להרוס ככה את האווירה שיש בפורום,יש לנו פורום ממש מדהים, בנות כשרוניות אחת אחת,ונוצרו גם חברויות..וכו'.. כמובן שצריכים להתייחס לזה כאן אבל עדיין אני חושבת שזה עניין של הבת עצמה מול רנה\שיר.. וכל אחת כאן חשובה לפחות לי אישית..ולכולן יש פה נושא משותף..

talytal

New member
אני אגיד לך את האמת, שון...

אני אמנם דיברתי על הנושא במסרים עם שיר, אבל לא ראיתי לנכון להתייחס אליו בפורום, מכיוון שלא הייתי במפגש, ואין לי, לדעתי, מספיק מידע על הארוע האמור בשביל להגיב עליו כאן.עד כמה שאני מבינה, אין כאן רצון לטייח, אלא שאף אחת לא מעוניינת למנות את עצמה לתובעת ראשית... את מבינה? אני לא יודעת אפילו מי היה הצד השני בארוע הזה, ולא שמעתי מה שיש לה (או להן) להגיד. קשה לי באופן אישי להתייחס לארוע שבו לא שמעתי את כל הצדדים, ולא הייתי נוכחת בו. נראה לי שלכולן ברור שמה שנעשה היה לא לעניין, ופגע בשיר מאוד. השאלה היא מה התגובה הראויה על כך. אני מפנה את השאלה גם אלייך וגם לשיר - איזה תגובה בפורום תהיה הולמת? באופן כללי בעניין המפגש, אני יכולה להגיד שמבחינתי כל העירוב של ג'קו היה מיותר וגרם בעיקר למפח נפש. מבחינתי היה נכון ליידע אותו במסר אישי לגבי המפגש, על ידי אדם אחד בלבד כמייצג הפורום, וזהו. ממה ששמעתי, המידע על המפגש הועבר לג'קו בשלוש דרכים שונות לפחות, עוד לפני שנשלח ה-SMS ביום המפגש, ובוודאי לפני שנעשתה השיחה שעליה הדיון כאן. אני רואה בכך טעם לפגם והצקה מיותרת. מבחינתי המפגש עם הבנות היה צריך להיות העיקר, ולא השאלה האם ג'קו כן או לא יגיע. אם מסתכלים על העובדות כפי שהן, ניתן היה לנחש מראש שהסיכוי שהוא יגיע קלוש, ושיש כאן בעיקר מקום לאכזבה מיותרת. אני קוראת הודעות של בנות מהמפגש, לדוגמא אילתי, שמדברות על אכזבה ותחושה לא טובה, רק בגלל שג'קו לא הופיע, ואני באמת לא מבינה למה זה היה נחוץ. לא היה עדיף פשוט להנות מחברת הבנות ולא לצפות כל הזמן למשהו שהסיכוי לקיומו היה זעום מלכתחילה? שלא לדבר על זה שעניין יגיע/לא יגיע המיותר הזה הוא מה שהכין את הקרקע לארוע הלא נעים עם שיר. זה לגביי העניין הכולל יותר, של דרך ההתנהלות שלנו מול ג'קו, וכיצד בוחרים לייצג את הפורום. בעניין הפרטני של שיר והפגיעה בה, אני מקווה מאוד שהיא, וגם את, לא תעזבו את הפורום בגלל המאורע הזה.

rifkin1

New member
מסכימה אם הפסקה האחרונה טלי

לערב את ג'קו בכל סיפור המפגש בשלוש דרכים שונות היה מיותר ביותר לדעתי, ועוד יותר מיותר להתקשר אליו ולהטרידו בפעם הרביעית ועוד בשמה של שיר/רנה... ג'קו כבר אמר פעמיים שהוא מתכנן מפגש פורום אז תניחו לו להחליט מתי ואיך. כרגע הוא מאוד מעריך אותנו כחבורה של נשים בוגרות המעוניינות במוסיקה שלו ולא כחבורה של נערות נודניקיות שמתקשרות אליו הביתה ומחכות לו מתחת לביתו. אז למה שלא נשאיר עליו את הרושם הזה...

../images/Emo45.gif מסכימה איתך

את דעתי על המקרה אמרתי גם אני לשיר ובעניין ההתנהלות בפורום גם דעתי כדעתך. למרות ההתלהבות והרצון שדברים יקרו מהר יותר מכפי שהם קורים, צריכים לנהוג בסולידיות ואיפוק כיאה לפורום נעים ובוגר שאנחנו ,אם נייצג כך- דווקא יגדל הסיכוי שג'קו וורד ירצו להמשיך ליידע איתנו ,לערוך איתנו מפגש רשמי וכד' אבל אם נקלקל את הרושם אנחנו סתם נפגע בעצמנו וברושם שיצרנו וביחסים שנוצרו פה בפורום וחבל שמישהי תעזוב בגלל מעשים כגון זה.. טוב שהבהרת את הנקודה ואני מקווה שהאנשים הנכונים יקראו ויפנימו

טלי, לא קשור לעניין אבל נזכרתי..

אם את עדיין מעוניינת בקטע מגיא פינס להעלות לפה הצלחתי לסדר ויש לי אותו.. אם כן-תשלחי לי ב

Karina85

New member
אם יותר לי להגיב לגבי הציפיה לג'קו

קודם כל גבי עניין הפלאפון - כבר דיברתי עם שיר במסר, ואין לי עניין לשפוט כאן מישהו מעל דפי הפורום. אמרתי לשיר ואני אומרת שוב, וגם לשון - אני באופן אישי מקווה שלא תעזבו את הפורום, בסה"כ ההחלטה שלכן. אני יכולה להגיד לכן שיהיה לי מאוד מאוד חבל אם תעזבו. מאוד. ובסך הכל אתן פה בשביל ג'קו, לא?!
לגבי עניין הציפייה לג'קו, אני חייבת להגיד שאני לא חושבת שהמפגש סבב סביב זה בכלל, נהנינו (טוב,, אני אדבר בשם עצמי - נהניתי) מאוד מאוד גם בלי הוואקו, מבחינתי ג'קו או לא ג'קו ממש לא היה עניין מרכזי - ועדיין בכל מפגש פורום הנושא הזה מתבקש, כלומר זה שכל הפורום נפגש אני מניחה שלכל אחת העלה אי אילו תהיות לגבי מה אם ג'קו יחליט לקפוץ להגיד שלום... ואני חושבת שזה טבעי ושזה לא פוגם בכלום. וג'קו, אם אתה קורא - זה מה שקורה כשאין לנו מספיק ג'קו לורידים
ובנימה רצינית יותר - ג'קו, אנחנו מה, אבל מההה מתגעגעות!!!
וטליטל - אני מה, אבל מההה מתגעגעת!!!

Karina85

New member
כרגיל, נהייתי עילגת אבל

סומכת על האינטליגנציה של הקוראים שיוכלו לתקן ת'טעויות לבד בראש לפי ההקשר!

talytal

New member
גם אני מתגעגעת המווון! ../images/Emo140.gif

האמת שלא הייתי, אז אני באמת לא יודעת ממקור ראשון איך הייתה האווירה. קיבלתי מרוב ההודעות את הרושם שהיה מאוד מאוד נחמד וכיפי, אבל כנראה שנשארו איתי דווקא כמה הודעות של בנות שיצאו בתחושה לא טובה כלפיי ג'קו מכל הסיפור הזה, ולדעתי שלא בצדק. ברור שתמיד תהיה איזשהי תקווה שג'קו יופיע פתאום, אבל לדעתי זה בדיוק מה שצריך להיות - תקווה, לא דרישה ולא ציפייה. ברגע שמשקיעים כל כך הרבה אנרגיות ומאמץ ליידע אותו בכמה שיותר דרכים לגביי המפגש, זה לא משאיר מרווח נשימה. מבחינתי, שוב, ליידע אותו פעם אחת זה מספיק. ליידע אותו 4 פעמים זה תובעני וטורדני. דרך אגב, ברור לי שיכול להיות שהבנות לא ידעו שכבר נעשו פניות אליו בנושא, ואין פה שום אשמה. בכל אופן, כל מה שאני אומרת הוא שאפשר ללמוד מהמקרה הזה לפעמים הבאות, וברור לי שיהיו עוד הרבה מפגשי פורום ושעוד ניפגש גם בהופעות וגם עם ג'קו. לפי מידת הגעגועים שלי אליכן, מתוקיזות, הייתי מארגנת עוד מפגש השבוע...

Karina85

New member
איי נו... גמאני...

כן אני חושבת שמי שידעה אותו לא ידעה שגם אחרות יידעו וזה מה שיצר בלאגן...

shongold

New member
אני מגיבה כאן לטליטל אבל ראו זאת

כתגובה לכל אלה שהיה להן איכפת להתיחס לנושא המכאיב המעציב ולא ענייני הזה כאן במסגרת הפורום - לא היה צריך לקרות. בשלב הזה רוצה להגיב על ענין אחד. אני דברתי כאשר העלתי את הנושא על גניבת דעת, חדירה לרשות הפרט - ללא הסכמתו של אותו פרט - כאשר אותו פרט מציין במפגיע את הפרט המוצנע שיש באותו חפץ והוא ברשותו וברשותו בלבד - ועל כך נעשה שימוש זול ציני פוגע מעליב ושקרי. שצריך לו לתת את הדעת בפני כל הפורום. זה לא ענין פרטי של שיר/רנה/מירי - זה ענין לכל הפורום, שיש להוקיע מעשים לא ישרים מניפולטיבים - ולפגוע בצורה ישירה באחת מאתנו - ובעצם כל אחת ואחת מאתנו יכלה באותה מידה להיפגע מאותו ארוע. על כן לא צריך ליחס לו ענין פרטי - אישי - אלא ענין לכל הפורום כולו - על מנת שסיצטואציה כזאת לא תשנה. הודעות אסמאס לא לענין במסגרת הנושא שהועלה - זה אולי נושא אחר - הנושא שאני אעלתי - הוא כבד משקל רציני וללא יחס לסימוס של שפרט זה או אחר לנשוא. חשבו נא ותתמרכזו רק ואך ורק בנושא הזה - חדירה לרשות הפרט שימוש ציני בחפציו האישים של אותו פרט - וגנבת אינפורמציה חסויה של אותו פרט. האם זה מתקבל על הדעת בעינכן. האם אפשר לעבור לסדר היום בעינכן ואנא תענו לי אך ורק לנושא זה בלבד!! הוא לא ביחס לשום דבר אחר מבחינת החומרה שיש כאן. זה הרבה יותר חמור מההקשר לג'קו עצמו - אלא ענין מוסרי ברמה הגבוהה ביותר.

rifkin1

New member
שון, את צודקת בהחלט

שזה מעשה מכוער לקחת טלפון של מישהי ולדלות ממנו פרטים במרמה. כולנו כאן מסכימים איתך לחלוטין בנושא הזה. אבל...אותה בחורה שעשתה את המעשה, זואי, הודתה במעשה והתנצלה בפני כל הפורום וצריך לסלוח לה על זה ולעבור הלאה. אנחנו פורום באמת מיוחד, יש כאן אווירה מדהימה ויהיה לכולנו מאוד חבל אם את ושיר תעזבו.

talytal

New member
שון, אני מאמינה שכן התייחסתי

לנושא הספציפי שאת העלית. וכן, גם ראיתי לנכון להעלות אספקט שונה שהטריד אותי באותו הקשר. אני מחדדת את מה שאמרתי מקודם - אני מבינה שאת רוצה לראות איזשהי תגובה משמעותית בפורום לעניין עם שיר, אבל לא ברור לי מה היא. האם לא ברור מכל התגובות כאן שכולנו מתנגדות למעשה שנעשה? מה את רוצה לראות מעבר לכך? באמת שלא ברור לי. זואי התנצלה על מעשיה, והבנתי שהיא גם התנצלה בפני שיר באופן אישי מספר פעמים. בשלב הזה, העניין הוא בין שתיהן, לא? האם אנחנו אמורות לסקול את זואי בפורום, או להחרים אותה? האם זה הפתרון שאת מציעה? אחרת, לא ברור לי מה את מציעה. מה לא ייחשב בעיניך ל"מעבר לסדר היום"? מבחינתי, השרשור הזה די בו, והגיע הזמן לסגור את העניין הזה אחת ולתמיד. ואם כבר התייחסת מוקדם יותר לסיפור הזה כאנלוגיה לפרשיית ג'קו, בואי נראה - זואי עשתה משהו לא בסדר, הכירה בכך והתנצלה על המעשה (מספר פעמים). נשמע מוכר? האם אנחנו לא חבות לה את מידת הסלחנות שהיינו רוצות שהציבור בארץ יפגין כלפיי ג'קו? סתם נקודה למחשבה...

למעלה