האירוע במפגש של הפורום-והשלכותיו!!

moon line

New member
לילה טוב מתוקה , באתי להציץ

ויצאתי מצייצת.. חח סתאם לילה טוב לכולן

שון.. כרגע ראיתי את השרשור..

עוד לפני שאני קוראת את שאר התגובות, אתייחס למה שכתבת. אני לחלוטין מסכימה איתך ומבינה את חומרת המעשה. טוב שכתבת כאן את אשר על לבך. אני הייתי נפגעת מאד אם היו עושים לי את זה ואני מבינה את שיר שנפגעה. אני מאד מקווה שלא תעזבי את הפורום, וגם ששיר תמשיך להשתתף בו. אני חושבת שההבנה של כל הפורום לגבי חומרת המעשה, בלי נסיונות טיוח והתנצלות כנה ממי שעשתה את השימוש הלא נאות בפלאפון יעזרו לשיר ולך להמשיך להיות חלק חשוב מהפורום הזה. כי באמת אין סיבה שדווקא אתן תזוזו הצידה.

Nova5

New member
האירוע: מרוע לאור

גם אני ישבתי סביב השולחן באוישי אוישי ומגיע גם לי לקחת אחריות סליחה, שיר, שלא הגבתי ישירות בפורום, אבל הייתי חייבת לברר פרטים עד הסוף. חוצמזה בשלב הראשון הייתי רוצה, ועל כך אני מתנצלת, לפתור את זה במישור הפרטי. אני חושבת (וכתבתי את זה גם במסר) שנעשה שימוש די ציני במידע כמעט בלעדי שיש לך, זה בהחלט מרגיז ומעליב. לעומת זאת צריך לקחת בחשבון גם נסיבות האירוע - אווירה, אלכוהול וכו'. זה לא מצדיק, אך, אולי, יכול להסביר חלקית את המעשה. סליחה , שון, על שתיקה של יומיים. מאוד מקווה שלא תהיו לנו סיבות לשתיקה מסוג הזה...ואני חוזרת ואומרת - הכי קל לקום וללכת. הכי קשה לעבור ולהיאבק על מה שחשוב לך. אחרי סליחה מגיעה לך תודה על כך ששברת את השתיקה והרמת את הנושא. סליחה, זואי, שלא הייתי שם מספיק בשבילך, הייתי מציעה את הפלא שלי - והמבין - מבין. "ותודה" שבכל זאת בחרת בטלפון שלשיר, אם זה היה קורה לי, חשבון שלנו היה גדל בדרגות הודות לכל הכלים המעוצבים השבורים שהיו אפים לכיוון הנכון. שיר, אחרי שזואי התנצלה באמת ובתמים (אני שמחה שלריף אין שום ספק בזה, כי קריירה של זואי עדיין לא תלויה בהתנצלות הזאת), אני חוזרת לאותן מילים שכתבתי לך: הרגשה של ניצול התמימות וטוב לב שלך כל כך מובנת לי, אבל אני חושבת שלא יהיה נכון מצידך להתעמק בה ולתת להרגשה הלא טובה ולא בריאה הזאת להתפתח להרוס אותך בקלות. תהיי גדולה, תעברי את הסיפור הזה באריסטוקרטיות שכל כך מאפיינת אותך. אגב, אם עוד מישהו חש צורך להתנצל, הוא מוזמן...שרשור עדיין פתוח

thr7

New member
היי (אני לא הייתי לוקחת את זה....

לצד העלבונו) כי שוב אומר שזואי לדעתי גם אם ידעה שזה לא בסדר לא ממש חיטטה ביומן חיים של מישהו זה רק טלפון. אפשר לדעתי לבחור לא ממש להעלב , לנזוף ולהמשיך הלאה.

Nova5

New member
ok...את יודעת, thr,

ישנן בנות שלוקחות וישנן שלא לוקחות... אני גם מאלו, מהמפגרות, שלוקחות... אין לי שום זכות לבקש ממישהי לא להעלב, אם היא מרגישהאת העלבון. חובה עליי לכבד רגשות ורצונות של צד האחר. מצד שני - נזיפות גם לא התחום שלי. אבל אני מ א ו ד רוצה להמשיך הלאה...

שונית 7

New member
לשון זואי ובמיוחד לשיר:טוב שהדברים

הובהרו. אכן סיפור לא קלאבל אל תשכחו לרגע על מה ולמה אנו נמצאים פהדהיינו נושא ונשוא הפורום הוא לדעת לסלוח על משגים ו על| טעויות ובמיוחד לקבל התנצלות
זואי כבר הבטיחה שהיא לא נוטשת את הפורום ושון ושירמבקשת מתחננת בזמנכן החופשי להכנס בחזרה ולהגיב בפורום שלא יהיה ולא יראה אותו דבר אם לא תהיו חלק ממנו

אפרתי 29

New member
ברור שהמעשה לא היה במקום,

אבל זואי מצטערת עליו והתנצלה... רנה, אני מצטערת שנפגעת, אבל אל תשכחי שזאת לא הייתה הכוונה... אני מאוד לא רוצה שתעזבו את הפורום, אף אחת מכן, לא שון, לא זואי, ולא רנה, כי אתן כאלה מקסימות, ופשוט חבל...

למעלה