האירוע: מרוע לאור
גם אני ישבתי סביב השולחן באוישי אוישי ומגיע גם לי לקחת אחריות סליחה, שיר, שלא הגבתי ישירות בפורום, אבל הייתי חייבת לברר פרטים עד הסוף. חוצמזה בשלב הראשון הייתי רוצה, ועל כך אני מתנצלת, לפתור את זה במישור הפרטי. אני חושבת (וכתבתי את זה גם במסר) שנעשה שימוש די ציני במידע כמעט בלעדי שיש לך, זה בהחלט מרגיז ומעליב. לעומת זאת צריך לקחת בחשבון גם נסיבות האירוע - אווירה, אלכוהול וכו'. זה לא מצדיק, אך, אולי, יכול להסביר חלקית את המעשה. סליחה , שון, על שתיקה של יומיים. מאוד מקווה שלא תהיו לנו סיבות לשתיקה מסוג הזה...ואני חוזרת ואומרת - הכי קל לקום וללכת. הכי קשה לעבור ולהיאבק על מה שחשוב לך. אחרי סליחה מגיעה לך תודה על כך ששברת את השתיקה והרמת את הנושא. סליחה, זואי, שלא הייתי שם מספיק בשבילך, הייתי מציעה את הפלא שלי - והמבין - מבין. "ותודה" שבכל זאת בחרת בטלפון שלשיר, אם זה היה קורה לי, חשבון שלנו היה גדל בדרגות הודות לכל הכלים המעוצבים השבורים שהיו אפים לכיוון הנכון. שיר, אחרי שזואי התנצלה באמת ובתמים (אני שמחה שלריף אין שום ספק בזה, כי קריירה של זואי עדיין לא תלויה בהתנצלות הזאת), אני חוזרת לאותן מילים שכתבתי לך: הרגשה של ניצול התמימות וטוב לב שלך כל כך מובנת לי, אבל אני חושבת שלא יהיה נכון מצידך להתעמק בה ולתת להרגשה הלא טובה ולא בריאה הזאת להתפתח להרוס אותך בקלות. תהיי גדולה, תעברי את הסיפור הזה באריסטוקרטיות שכל כך מאפיינת אותך. אגב, אם עוד מישהו חש צורך להתנצל, הוא מוזמן...שרשור עדיין פתוח