האירוע במפגש של הפורום-והשלכותיו!!

שיר,שון וכולם

אני הגבתי לך במסר אישי אך בראש ובראשונה ביום שישי בבוקר כתבתי מסר לשיר, עוד לפני שכתבה את דבריה בפורום. אז קודם כל אני ה"מפגרת" שעשתה את המעשה ואני מבקשת סליחה קבל עם ופורום על המעשה ובטח ובטח שלא חשבתי שהעניינים יגיעו למימדים של עזיבת הפורום. הכוונה לא היתה להתקשר ולהטריד את האדון, אלא באמת שזה היה מעשה שטות שנעשה כאשר אני לפחות הייתי במצב נוזלי... אני גם כתבתי לשיר שאין לי שום בעיה שתעביר לו בכל צורה שהיא שזו אני המטרידנית... ואני ממש לא מטרידנית יעידו כל מי שמכיר אותי... המפגש ברובו ממש לא נסב סביב ג'קו ואני חושבת שלכולנו לא היו ציפיות שיגיע למקום... ברור שפה ושם שמו הועלה כמו גם צילומים שלו מההופעות מה שכנראה העלה את סף הגעגועים ואת רוח השטות והטיפשות שלי... זה מעשה שלא היה צריך להיעשות... לוקחת אחריות ומתנצלת שוב... חשוב לי להדגיש דבר אחד, מישהי כאן כתבה שחשוב לזכור את גילינו ומעמדינו.... אני חושבת שעצם היותינו בפורום הזה בדיוק משכיח את גילינו ומעמדינו... אבוי לנו אם היינו צריכות להיזכר מחדש בכך כל יום.... מה זה בכלל גיל ומעמד... אני הבנאדם האחרון שמכיר בנושא הזה ותסתכלו כאן על מגוון הגילאים והמעמדות שקיים בפורום הזה... חבל לאבד את זה בגלל רוח שטות שלי... אז סליחה שיר ומכל מי שנפגע ממני... אני לא עוזבת את הפורום... תצטרכו להישאר עם דפוקה כמוני אם תרצו או לא תרצו... דידה פעם אמרה שזה משחרר לומר שאתה דפוק.... אז אני דפוקה וסליחה... אני מצטערת שאני מערבת הומור בזה... אבל זו הדרך שלי להתמודד עם עניינים מסובכים... שיהיה ערב טוב לכולם...

קניה 1

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

תקראו את החתימה שלי...... ויאללה, נראה לי שמספיק הנושא נטחן, לא??

thr7

New member
אם זו את אז זה ממש בתום לב אני

בטוחה , אולי שובבות אולי קצת חוצפה, אבל אם זו זואי(מההתרשמות המעטה שהיתה לי שעתיים נסיעה) אני כבר סלחתי מקווה שגם המחמירות יבינו . אז יאלה אנחנו אמנם בנות...........אבל עם הריצה לחדרי כדי להצטלם והצרחות , אז כנראה שכולנו בנות 16 לא ממש נורא , זה לא כמו לקרוא יומן של משהו או להיכנס לאייסיקיו ולצוטט, כולה מספר טלפון(שבטוחה אני שזואי לא תשתמש בו לרעה.) לילה טוב

shongold

New member
שמחה אני זואי שהחלטת להבהיר

את הנושא ולהאיר בפנס שבידיך על עצמך, ואני בהחלט מוקירה ומבינה שאין זה פשוט כלל להודות על המעשה שנעשה, וזה למעשה התשובה לשאלה שנשאלה כאן למה אני חותרת - לאמת ושתיהיה מוחלטת מחודדת - מבלי שיהיו משקעים לכל הסובבים האחרים כאן בפורום - לכך ובמיוחד לכך חתרתי. להציף נושא טעון - ללא טיוח באומץ לב - עם האמת כל האמת ורק עם האמת! ומי שטענה כאן בקלילות שיש להעביר הלאה, כי זה דומה לכך וכך במקומות אחרים - לא הבינה את אשר נטען כאן. שוב שמחה שמי שאמורה היתה להבין הבינה - והגיבה בהתאם!

livi4

New member
היי בובה שלי ...

זה שכתבת בפורום כבר מראה שאת בכלל אבל בכלל לא דפוקה , הייתי אומרת אפילו רחוקה מדפוקה ... אני חושבת שאת מה שהיה לי לומר לך אמרתי בפרטי .. אוהבת אותך בכל מצב ולא הייתי רוצה שאף אחת מכן תעזוב...(תפרוש) . בואנה כל הסיפור הזה מזכיר לי את פליטת הפה של ג'קו ואת היעדר המחשבה ... זה יכול לקרות לכולנו ועלינו - בני האדם לדעת לסלוח ! בייחוד שזה לא בא מתוך רוע ... אוהבת את כולכן

I Love U2

ואם לא ראית... כתבתי לך שהג'קו אימץ את הרעיון שלנו וירד לאילת... רק בפעם הבאה עם אילתי...

a d i d a s 2 1

New member
אני רציתי רק להגיד...

בלי להתערב יותר מדי... כי לא הייתי שם... שזה באמת מעשה לא יפה... באמת מעשה מכוער... מעצבן, מרגיז... אני באמת לא חושבת שצריך לנטוש את הפורום בגלל זה... לכל היותר, לנתק מגעים עם אותו אדם... אני חושבת שכולם מסכימים כמעט פה אחד..ויותר מזה אפילו... גם אותו אדם מסכים... עם העובדה שזה לא מעשה יפה... כל מה שנשאר היה לבקש סליחה, מאחר שזה קרה.... אין לי יותר מדי מה להגיד... ושוב, אני כן חושבת שזה לא היה במקום...

moon line

New member
תגובתי היא תגובתה של דידה

(דידה , אני מקווה שאת לא כועסת עלי שאני מעתיקה את תגובתך, עוד תדרשי זכויות יוצרים, אבל מה זה חסכת לי הקלדה, כי במילא אני חושבת כמוך) חוץ מהמשפט הראשון השינוי הוא: בלי להתערב יותר מדי... כי כן הייתי שם... אני באמת לא חושבת שצריך לנטוש את הפורום בגלל זה... לכל היותר, לנתק מגעים עם אותו אדם... אני חושבת שכולם מסכימים כמעט פה אחד..ויותר מזה אפילו... גם אותו אדם מסכים... עם העובדה שזה לא מעשה יפה... כל מה שנשאר היה לבקש סליחה, מאחר שזה קרה.... אין לי יותר מדי מה להגיד... ושוב, אני כן חושבת שזה לא היה במקום... ועוד תוספת(שלי, בלבד חחח) של יאלללה סולחה
ותודה לדידה על ההשראה, הרעיון והחוכמה.

a d i d a s 2 1

New member
את חייבת להפסיק לחשוב כמוני

סתאאאאאאאאם אני חולה עליך... גם כי אני חולה על אנשים שחוושבים כמוני!:) לילה טוב פורום יקר שלי... מון ליין... מזל שלא הייתי שם, גם אני וגפם את באותו המקום זה לא טוב, זה תשלום כפול...

למעלה