האיש שאנחנו אוהבים לשנוא מתקצב

BMCB

New member
רציני?! :-O

הלוואי, לא סובלת אותו. אבל ממש לא נראה לי...

אני גם כ"כ מקווה שאת צודקת!

ממש, אבל ממש נמאס לי לראות אותו, לפעמים אני מסתכלת וכ"כ מתעצבנת שהם לא עונים לו, לא יוצאים עליו. יש לו כ" הרבה חופש פעולה בבית, כאילו הם ממש מפחדים ממנו (חוץ מעינב), הוא עושה מה שבז%ן שלו, ולא רק הדיירים שותקים, אלא גם ההפקה, מכעיס מכעיס מכעיס.

גם אני יקירתי../images/Emo24.gif

אני קוראת אותך כל הזמן, רק לא יכולה להגיב

Lady in red2

New member
מסכימה כרגיל ../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif

וההפקה אכן נותנת לו לעשות מה שבא לו כמו בשיחה ההיא עם ערן וצבר.

הם ישבו לעשן בחוץ אחרי ההצבעה

עינב יוסי אשר וונסה אשר אמר שאלה שמפחדים ,לא צריכים לפחד אלה שלא מפחדים צריכים לפחד ועוד יש כאלה שחושבים שאי אפשר בלעדיהם, והנה תראו ,כל אחד/אחת שעוזבת אנחנו עצובים קצת ומיד שוכחים אותם ויוסי הוסיף אנחנו כולנו כאן אותו דבר ,אני הבנתי שהצבענו אותו דבר יוסי לא דכח לשי את ההתחלה ואת ההתנגשויות שהיו להם,הוא חיכה לו בסיבוב עינב תמיד אמרה לג'ני ורנין שהיא חושדת בו ולא מאמינה לו אשר למד מי זה שי מהשבוע שעבר ואיך שניסה לחזק אותו שימשיך בקו נגד צבר ולא למהר להשלים/לדבר איתו והדליק אותו עוד יותר שהסכים איתו לפני ההצבעה שצבר ממש לא בסדר שפתח מאפיה... ונסה כבר שבוע שעבר הצביעה נגד שי ליאון למד מעינב ושתק ששי דיבר רעות על שי ובמקום שיתעצבן עליו הלך והתקרב עליו עם הקטע של החתולי כדי שיבטיח את החיבה ואת הנאנמות של שי.כמו שכתבתי לפני יומיים זה תלוי בסבלנות של שי,כי ברור ששניהם משחקים וזה ממש לא מהכבוד של שי החתולי תולי והבנתי שהוא התפוצץ עליו אתמול ובטוח שהצביע להדיח את ליאון וונסה היום.אז אני חושבת שלאוןהצביע נגד שי. בקיצור מקווה שהניתוח נכון ושי יעלה על הגריל סוף סוף ואנחנו כולנו יחד כבר מחר נדיח אותו הרודן הזה.זה יהיה טוב ההפתעה הזו לשי ,כי הוא חושב שההדחה ביום שלישי. יש לי גם הרגשה שההפקה קוראת כאן ומרגישה כמה כעס יש על שי.... וצבר בטח הצביע לאון ואיתי יהיה בסדר תחזיקו אצבעות
מה אתם אומרים? הגיוני לא?

ליאון למד מעינב ושתק ששי דיבר רעות על צבר

כתבתי בטעות על שי. וגם התקרב אליו ולא עליו ... זה הכל בגלל שי חחחח

sweetdreams

New member
חח דווקא עכשיו הוא בסדר

למה לעשות ממנו מניאק גם מתי שהוא לא?
והסיבה שזה נוח לכל השאר זה בגלל שבסופו של דבר צריך מישהו אחד שינהל את התקציב, אחרת זה לא ייקח שעה אלא הרבה יותר. שי השתלט יפה על העסק, אבל במקרה הזה נראה לי שזה נוח לכולם, חוץ מזה שנראה שהוא עושה עבודה לא רעה. ואגב, שמעתי שגם איתי חזק שם בדומיננטיות

כמה שהוא מעצבן

יוסי רצה להכניס את הרשימה של הקניות עם לאון והוא צועק עליו "לא צריך רק שלאון יכנס" אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף

oneboy1

New member
כן! בדיוק כתבתי איך הם מתאמים עמדות!

זה פשוט לא להאמין איך הם מתארגנים בניהם, אחרי כל הסיפור של אשר ועינב....... וכל הטענות שהיו עוד ממקודם על התארגנויות שלא באו על עונשן אז עכשיו השלישיה הזאת פותחת במערכה- לאון הולך לחטוף משי כואב

למעלה