האיש שאנחנו אוהבים לשנוא מתקצב

cookies10

New member
כן היתה שיחה בין אשר ללאון וניגמר יפה

שמעתי ששי אמר לו שהוא מבקש ממנו להתנהג כרגיל בלי כנויי שמות, ושמתי שלאון יהייה עצוב הוא אמר שיש לי כתף רחבה והוא יגן עליו ויעודד אותו אבל רק שלא יציק לי ויעשה שטויות... ושהוא סולח לו...

TLV GUY2

New member
בקשר להצבעות של שי וצבר

שי ככל הנראה הצביע ל-2 מהשלישיה בולילילים ואשר לפי מה שהוא אמר עכשיו לצבר, כשהוא מוסיף שכרדע הם הכי גרועים, למרות שהוא מאוד כועס על ליאון, ונסה, איתי וכנראה גם על שפרה... צבר ככל הנראה הצביע ל-2 מתוך ליאון/ונסה/איתי לפי מה שהוא אמר... הוא מאמין שהם הכי מסוכנים...

Lomsahne

New member
לדעתי...

שי באמת הצביע למי שציינת... לגבי צבר אני חושב שהוא הצביע לאיתי {כשהוא אומר אנשים שיושבים על הגדר הוא מתכוון אליו} לא נראה לי שהוא יצביע ללאון גם כי אפחד לא יצביע לו ואין לזה ערך וגם כי אחרי הכל לאון וצבר קרובים {בשיחה עם רנין רנין אמרה לו את מחשיב את שי אותי את שפרה וצבר ישר קפץ ואמר ולאון כאנשים הקרובים אלי}.צבר אומר שבין ההדחות הוא הלך לחדר שירות וגם איתי היה שם ואיתי לא הוריד מבט ולא הסתכל לו בעיניים-משמע הוא הצביע לצבר וביחד עם יוסי ועינב {ואולי אשר,למרות שנראה לי שלא} לצערי הוא יועמד להדחה אלא אם גן עינב תפתיע.

לדעתי הוא אמר ש...

צריך לדעת למי לתת את הקול. הוא כבר יודע שיוסי ועינב זה קול מבוזבז. אי אפשר לדעת אצל שי ה....

24 שעות 1

New member
גם בשבוע שעבר הוא בכה על הקשר בין ש"צ

גם בהצבעה הקודמת הוא חימם את אשר ועינב על הזוג ש"צ ואח"כ אמר לרנין שהם בבעיה כי נרקם אמון בין צבר שפרה אשר עינב ויוסי שי הולך על שיפרה כי היא צבר וליאון כח ביחד

TLV GUY2

New member
איו מצב שאיתי הצביע צבר

הוא אמר לו במפורש שהוא הכי סומך עליו ורואה אותו בתור היחיד שהיה מתחבר איתו מחוץ לתוכנית... צבר בהחלט יכול להיות שהצביע לאיתי לעומת זאת...

Lomsahne

New member
לדעתי...

איתי כן הצביע לצבר,הוא באמת אמר את מה שכתבת ואפילו דאג לבקש חיבוק מצבר בסוף השיחה {צבר לא הוציא מילה כל השיחה זה היה סוג של מונולוג של איתי} וכמה זמן אחרי זה לקראת הערב ראינו מה איתי באמת חושב על צבר בשיחה שלו עם ונסה מכאן שהשיחה שהוא עשה הייתה סתם אקט של צביעות וצבר קלט את זה. תחושה פנימית שלי שאיתי הצביע לצבר וצבר הצביע לאיתי.

s7m42

New member
איך אני לא סובלת את שי!!!!

הוא עכשיו מסכסך בין צבר וליאון :( הוא מורח את צבר לגמרי! אוף, צבר לאון ממש חמודים ביחד...ולאון באמת אוהב אותו בתור חבר ובחיים לא יצביע לו

../images/Emo45.gif

שי חושב שאין חיים אחרי "האח הגדול" הוא היחיד שליכלך בצורה מגעילה על כולם. כולם יגעלו ממנו!!! והוא בישל את הדייסה והוא יאכל ממנה!

sweetdreams

New member
ליאון לפני יומיים אמר עליו שהוא מוזר

ושהוא בנאדם שהוא אישית בחיים לא יבין.

s7m42

New member
הלווואי שאיכשהו כולם יגלו

את הפרצוף האמיתי של שי... למה לאון לא סיפר לצבר שי לכלך עליו?!

BMCB

New member
לאון יודע ששי לכלך על צבר?

וגם אני מחכה ליום הזה שכולם יקלטו כבר מי זה שי.

למעלה