האי בעונה 1+2 היא בעצם הגדלה של השמניה עובודת

את יודעת כמה זמן הוא חופר על זה ../images/Emo4.gif

דיי הוא באמת צריך להתבגר ושתביני הוא מבוגר ממני באיזה עשור. אפילו אני הבנתי שהשמיניה הסתיימה ואפילו אהבתי את הסיום.. כמה שזה עצוב אבל זה מה שגיורא בעצם רצה להראות למעריצים שיש סוף להשמיניה.

שירטע

New member
נו, בדיוק. כולה סדרה

ו - הוא מבוגר ממך באיזה עשור? הייתי בטוחה שהוא ילד בן 12 [וסליחה לכל הילדים בני 12 בעולם] או משהו שמכור קשות לשמיניה וחטף את שוק חייו בסוף
[כאילו, טוב, הוא מכור קשות לשמיניה, אבל... את לא בת עשרים ומשהו? הוא בן שלושים פלוס? וואו, זה מוזר]

החודש (21/2) אני אהיה בת 25 ../images/Emo65.gif

ועובדה שאין כאן מישהו שעד כדאי כך תקוע על "השמיניה" כמו דקל (שמבוגר ממני באיזה 11 שנים). הוא חייב אבל חייב להתבגר כי זה נראה ממש מצחיק ומעצבן כשקוראים את כל ההודעות/תגובות שלו.

שירטע

New member
מזל טוב ../images/Emo8.gif

בדיוק. זה נראה פתטי. לא חשבתי שהוא מעל גיל 13/14...

../images/Emo182.gif אם היית בודקת אז היית

מבינה שהוא בן 36 ויש לו איזשהו ג'וק שהוא לא מרפה מעניין של הסוף של "השמיניה".

dekel1111111111

New member
ComplicatedCutie תשובה

יופי שאהבת את השמיניה כנראה אתה שותף לטרגדיה ,האם ראיתה במקרה את מעבר לאי ביום חמישי רואים שם ילד שהם הוא כועס על גיורא חמיצר בגלל שהוא לא אהב את הסוף של השמייניה והוא השתלט על השידור . דקל

בפעם המיליון, אני בת ../images/Emo70.gif

הוא פשוט ילד מה הוא מבין בכלל את השיקולים של גיורא לסיום "השמיניה". עשה טובה ותתבגר.. כי "לילד" בגילך זה כבר מצחיק להתעסק עם כל העניין הזה של סדרות טלויזיה לנוער.

ny22

New member
מנהל
אבל שירטע, תכל'ס זו זכותו...

בשביל זה יש את הפורום.. שבו הוא יכול לדבר על הנושאים הללו..

שירטע

New member
בסדר, זכותו

אבל - אתה יודע. זו כולה סדרה. ועזוב את זה שזו סדרה לילדים. ושלא תגיד שזו סדרה שלא סיימו, כי יש סדרות מחו"ל שפשוט לא הסתיימו, אלא סיימו את הסדרה וסיימו אותה עם סוף שהוא לא קיטשי ודביק וגם לא סוף שכולם מתים, ובסדר - אפשר להתעצבן, אבל להגיע לזה שלשנוא את מיכאל אלוני ולהעביר ערוץ כל פעם שרואים אותו בדאוס *רק* בגלל הסוף של השמיניה... טוב, תסכים איתי שזה קצת מוגזם.

dekel1111111111

New member
תגובה שירטא

אתה צריך ללמוד להתגבר על השמיניה, אתה יודע. גם על הסוף שלה. בסדר, גם אם אתה לא אוהב אותו - אוקיי, סבבה, גם אותי הוא קצת עצבן כי הוא היה מאוד במפתיע ולא ראינו שזה הלך לשם וזה כאילו היה פיתרון פשוט מידי, ויותר מבאס מלהרוג את כל הדמויות. אבל בסדר, זה כולה סדרה, ותתגבר. זה יכול לעצבן כמה ימים אחרי זה, כמה שבועות, חודש, אבל עברו כמעט שלוש שנים. , נכון עברו אבל שאני רואה את מיכל אלוני אני נזכר בסוף המעצבן של השמיניה שהוא גרם לו ,אז אני מעביר ערוץ בגלל זה אני מעביר ערוץ רק אם לידו עדי שאני אוהב נשאר או בת אחרת , אם הוא עם בנים אני מעביר ,אם הוא עם בנות מסתכל על עדי ומתעלם ממיכאל אלוני . דקל

B R A Y E R

New member
מנהל
אני לא חושב כמוך בכלל

הכפיל של ניני היה דניאל, שעשה ניתוח והתחזה לניני. ציידי הטיימרים הם לא מתחזים, הם אותם חבורה רק מהיסטוריה אחרת. דורי היה מומחה לטכנולוגיה. מייקי יודע להפנט אנשים. איפה אתה מוצא בדיוק את הדמיון בין שניהם? 2 תחומים שונים לחלוטין אחד מהשני. ריק, הבן של השריף היה בן אדם טוב בסה"כ. בן אדם טוב שעשה כמה טעויות בחיים שלו כתוצאה מטראומה שעבר ב10.10.1910. דניאל היה הרוע בהתגלמותו. הוא עשה רק מעשים רעים, המעשים הטובים שלו כביכול גם נבעו מסיבות רעות. אין שום דימיון בין האופי שלהם או בין הדמויות בכלל סול כלל לא היה "אהוב הבנות". אנה וליבי היחידות שאהבו אותו. זואי כל הזמן רבה איתו, והוא "לא הטיפוס" של ג'יני. כמו שאמרו לך כבר, אנה וליבי לא תאומות, והיחסים בין שתיהן מאוד שונים בין היחסים שבין איה וניני. איזה אנשים היו טובים בעונה הראשונה ובעונה השניה הפכו לרעים? ב2 הסדרות אני לא מוצא תיאור כזה לילי לא הייתה רעה!!!!!!!!!!!! הרשע האמיתי היה דדי, לילי מותק

dekel1111111111

New member
תגובה B R A Y E R אני לא חושב כמוך

הכפיל של ניני היה דניאל, שעשה ניתוח והתחזה לניני. ציידי הטיימרים הם לא מתחזים, הם אותם חבורה רק מהיסטוריה אחרת ציידי הטמרים הם שכלול שעשו לדניאל שהתחזה לניני . רייק היה איש רע הוא הציל את אנשים בעיירה , אז הוא היה גם רעה וגם טוב . ביחד סול כלל לא היה "אהוב הבנות". אנה וליבי היחידות שאהבו אותו. זואי כל הזמן רבה איתו, והוא "לא הטיפוס" של ג'יני , גם לא כולם אהבו את אדם כמו נאטשה , ועוד כמה בנות . כמו שאמרו לך כבר, אנה וליבי לא תאומות, והיחסים בין שתיהן מאוד שונים בין היחסים שבין איה וניני. הם היו קצת שונות היחס מאנה וליבי אבל לפני שהם מתו הם היו צמודות ,אבל תשכח שאנה הצילה את ליבי בעונה שתיים כדי דאגה לה והם היו צמודות ביחד . לילי לא הייה רעה בעונה ראשונה , להכנס לכיתה ולאיים על אדם זה לא מעשה רע , אבל להציל את אייה זה מעשה טוב לדוגמא של לילי ? הנה אני מעביר אליך את כל הסטירות ביחד . דקל

dekel1111111111

New member
תגובה coullette

אני בן 36 , כן , ואני עדיין כועס על מיכאל אלוני וגיורא חמיצר , אגב אם ראיתם את מעבר לאי , אני לא יחידי , סתכל , גם ,הילד שהתארח לפני הסצנה דיבר על השמנייה שכעס על גיורא חמיצר בגלל הסוף של השמיניה

barak97

New member
הוא בכיתה ד' T_T ../images/Emo40.gif

בן כמה הוא היה בסוף של השמינייה? 7?

dekel1111111111

New member
הייתי בן 30

זה פשוט הייתי בן 30 ואני עובד בסמינר הקיבוצים וגם כשראיתי יום אחד את דני לשמן שהיה בתרגיל בימוי בסמינר אמרתי לו יופי שמקבל מכות על זה שהוא סיימו את השמינייה בצורה לא יפה . דקל

dekel1111111111

New member
עוד תגובה

אל תשכח שאני לא היחידי שהוא לא אהב את הסוף השמיניה ראה מעבר להאי שהיה ביום חמישי יש איזכור לסוף של השמיניה דקל

barak97

New member
כתבתי עליו בהודעה ואתה עוד מזכיר אותו? ../images/Emo40.gif

ו..מה אדם כמוך קשור לסדרת ילדים בערוץ ילדים? בלי לזלזל, אבל למה ראית אותה מלכתחילה?

ny22

New member
מנהל
ברק, מה זה משנה?

אם הוא אוהב את הסדרה הוא אוהב אותה. ואגב, בעיני ניתן לכלול את הסדרה הזאת גם בקטגוריה של סדרות נוער. זה לא רק סדרה לילדים... גיורא אמר לי בעצמו שהוא לא כותב רק לילדים ובעיני זה אחד הדברים המדהימים בכתיבה שלו: שהכתיבה שלו מצליחה לגעת בטווח רחב של גילאים. ראו אותה החל מילדים קטנים, דרך תיכוניסטים ואפילו סטודנטים. בעיני לפחות, אין שום סיבה לרדת על אדם ברואה את השמינייה בגלל גילו. סדרות נוער, לפחות איך שאני רואה את זה - זה ז'אנר בפני עצמו, ויש כאלו שמאוד מתחברים אליו. זה לא אומר שהם ילדותיים או משהו כזה - פשוט הז'אנר הזה מדבר אליהם. גם בפן אחר, גיורא כותב מדהים (לפחות בעיני ובעיני עוד הרבה אנשים) ויש כאלו שמאוד מתחברים לכתיבה שלו. אם תחשוב על זה קצת ברק, תראה שהשמינייה יצאה קצת מגדר "סדרה בערוץ הילדים", הסדרה הזאת נהייתה ממש "היסטריה" במדינה. בעיני הגיל של הצופה ממש לא שיקול כאן...

למעלה