דקל חשוב לי להבהיר לך משהו...
מצטער שלא כתבתי אותו קודם לכן, כי היה חשוב לי שלא תפגע. בכל אופן, אני אגיע ישר לנקודה: למה אתה חושב שלפרסם כאן הודעות כל הזמן של פרק איחוד יגרמו לזה לקרות? זה שאתה כותב את מה שאתה מרגיש זה מצוין ובשביל זה יש את הפורום, אבל נראה מההודעות שלך שאתה חושב שזה תלוי בנו, כלומר, שאנחנו יכולים לגרום לזה לקרות. נכון שההפקה קוראת כאן וגם השחקנים, אבל זה שהם יראו אדם אחד שממלא את הפורום בהודעות של "לעשות עוד עונה לשמינייה" או לעשות סוף אחר, זה לא מה שיגרום להם לעשות. אני בטוח דקל, שלעוד הרבה אנשים אחרים קשה עם הסוף של השמינייה (כמו מאיה [8דושנקה8]), אבל הם מראים את הכאב הזה בדרך אחרת, הם לא נכנסים לכאן וכותבים הרבה הודעות כי הם הבינו שהאפקטיביות של זה לא גבוהה. אין לזה שום קשר לגיל, ולכן אני לא מתייחס לגיל שלך או של חברים שלך או של הכותבים כאן בפורום. חשבת על לכתוב מכתב להפקה? לכתוב מכתב יחד עם עוד חברים? זה משהו הרבה יותר אפקטיבי בעיני מאשר לכתוב כאן מלא הודעות בפורום. אם מכתב לא יעזור - אז בטח גם כאן בפורום, כתיבת הודעות לא תעזור. ומצד אחר: א. אם גיורא הרגיש שהוא מיצא את הסדרה הזאת, אז קשה לי להאמין שהוא ימשיך לכתוב. ותחשוב על זה ככה - ככל שהוא יראה יותר רצון להמשך - הוא פחות ירצה לעשות את זה, כי מבחינתו זה מראה כמה השמינייה הייתה דבר מצליח וכל המשך חושף באיזשהו אופן את הסדרה ללהפוך להיות פחות מצליחה. לכן הוא מעדיף שהסדרה תשארה חקוקה טוב בראש מאשר לעשות סוף שפחות יצליח ואז הסדרה תזכר כפחות טובה. נכון שאין הרבה סיכוי שזה יקרה, כי גיורא כותב מעולה והרעיון של השמינייה גם, אבל מבחינת המציאות, ברגע שגיורא ממשיך את הסדרה - הוא מעמיד אותה בסיכון. ב. המון פעמים, זה נהוג שכאשר רוצים לעשות למשהו סוף מוחלט - הורגים אותו (בין אם מדובר בדמות או בחבורה של דמויות או כל דבר אחר), כי אחרת, יכול לבוא מישהו אחר ולהמשיך את זה. ככל שהיצירה יותר טובה - ככה יש יותר סיכוי שמישהו אחר ירצה להמשיך אותה. לכן ביצירות טובות כמו השמינייה, היה עדיף לעשות משהו שיהיה קשה לעשות לו המשך....