האי בעונה 1+2 היא בעצם הגדלה של השמניה עובודת

dekel011111

New member
1. למה אני אוהב לראות

כי אהבתי את השמנייה בעיקר אני אוהב את אקשן ואני אוהב שהבנות מכסחות את הבנים כמו שאסיה נתנה מכות בעונה הראשונה לאבנר, מזה נדלקתי וכל המדע הבדיוני הזה והסודיות והמכות של הבנות לבנים זה היה כייף . ובעיקר בגלל נטשה וניצן כלומר עדי ולימור אטיאס שתי המכסחות הראשיות של הסדרה .

coullette

New member
תשמע אני לא באה לרדת על הגיל שלך

כי בתכלס אני בת 25 וזו די סדרה של ילדים. למרות שהיא משעשעת וכיף לצפות בה. אז זה שאתה בן 36 זה סבבה אבל למה להתעצבן כל כך בגלל סדרה? כאילו פסדר אז היא הסתיימה לא כמו שרצית ביג דיל, תעבור הלאה...זה לא החיים זה רק סדרה. וזה שילד אחד כעס עליו זה הגיוני כאילו...הוא ילד, אז זה בסדר שהוא יתעצבן מסדרת טלוויזיה, אבל מבוגרים לא אמורים להתעצבן בגלל דברים כאלה..זה לא החיים האמיתיים. תעבור הלאה. GET A LIFE

dekel1111111111

New member
תגובה coullette

אני אוהב את השמיניה , ודע לך שלא רק אני יש לי שותפה שהיא בת 35 שגם היא אהבה את השמיניה אבל גם היא שנאה את השמיניה והיו לי עוד מספר חבירים שלא אהבו את הסוף בגילים של בסביבות השלושים , לא ררק לילדים וגם הם שנאו את הסוף של השמיניה . כן , וזאת זכותי להתעצבן וזכותי כשאני רואה את מיכאל אלוני בדאוס לעביר תחנה כדי לא להזכר שהוא גרם לעשות סוף גרוע לשמיניה אני רק משאיר אותו עם עדי , כי את עדי אני אוהב , אבל אותו מתעבן כי הוא אשם בסוף הטרגי של השמינה לפי אריסטו . דקל

8דושנקה8

New member
זה בסדר לשנוא את הסוף

אבל להעביר ערוץ ברגע שאתה רואה את מיכאל אלוני זאת כבר התנהגות ממש ילדותית.

dekel1111111111

New member
8דושנקה8 תגובה

יופי את שמסכימה שזה בסדר לשנוא את הסוף ,אני מעביר את מיכאל אלוני רק שאני לא רואה את עדי או את הבנות האחרות אז מסתכל עליהן , ולא על מיכאל אלוני , וחוץ מזה הוא אשם בסוף של השמנייה והוא מזכיר לי את הסוף הטרגי של השמייניה לפי כל הכללים של אריסטו ולכן אני לא יוכל להיות איתו ,ואפילו אני חריף יותר כל הצגות של ניסן נתיב ובוגרי ניסן נתיב מפחד שאני אראה אותו בקהל ,חוץ מהצגות עם בוגרי הסמינר אם יהיו אז אני יבוא כי הסמינר אני מת עליהן . יכול דבר יש יוצא מן הכלל . זה הכל בגלל שהוא גרם את הסוף הטרגי של השמיניה , וגם את מאיה דביר אמיתית אשמה שנתנת להשתתף בסוף יד לטרגי הזה , אולי תלחצי על גיורא ואז שיהיה פרק סיום אחר ואז אני יוכל לראות את מיכאל אלוני ולא להחליף אותו ברגע שאני רואה אותו לבד . קדימה תעבדי ולללחוץ על גיורא ועל המנהלת של ערוץ הילדים .

8דושנקה8

New member
לדעתי אתה מגזים

גם אם מיכאל אלוני "אשם" בסוף הטרגי, זה לא אומר עליו כלום כבן אדם ושחקן. אני דווקא שמחה לראות אותו בדאוס פשוט כי הוא שחקן טוב. אז נכון, השמיניה היא יותר מסדרה בשבילי ועצוב לי שזה נגמר, אבל זאת בסך הכל סדרה. אם היית יודע כמה עצומות אני עשיתי,וכמה תסריטים של העונה ה4 כתבתי ואני עדיין ממשיכה לכתוב למרות שבקושי יש קוראים...וכמה זמן ביזבזתי בנסיון להחזיר את השמיניה וכמה קיוויתי ואני עדיין מקווה שתהיה עוד עונה. אבל זהו, עברתי הלאה. השמיניה היא סדרה מדהימה אבל כמו שדגנית אמרה בעונה הראשונה- "לכל דבר טוב יש סוף, וגם לשמינייה"

dekel1111111111

New member
לדעתי את מותרת בקלות יתר

וכמו שדגנית אמר לכל דבר יש סוף אז במחזמר אלדין אמרו אם יש לך חלום ,תמשיך עד שיתגשם כלומר להמשיך להתעקש ולא להתיאש כנראה את מתיאשת מהר , ואסור להתיאש , כל עוד גיורא חמיצר חי הוא יכול להמשיך לכתוב את השמיניה קדימה גיורא תתחיל לעשות פרק איחוד . דקל

8דושנקה8

New member
אני לא חושבת שזה נקרא לוותר

זה להיות מציאותית. כרגע לא נראה שמתוכננת עונה רביעית\פרק איחוד באופק. וכמו שהדרך שלך היא לנסות לשנות את ההחלטה של גיורא אני מעדיפה לכתוב עונה 4 לשמינייה בעצמי. אז נכון, זה לא המקור ואני לא חושבת לרגע שאני יכולה להתחרות עם גאון כמו גיורא חמיצר. אבל כרגע זה מה שאני יכולה להשיג וזה לא מעט בשבילי.

dekel1111111111

New member
חוץ מזה אני לא לבד אם ראיתי את מעבר לאי

דיברו שם שגם זה שהתארח כעס על גיורא חמיצר בגלל השמיניה . שימי לב , כלומר אני לא היחדי ויש לי עוד חברים הרבה שאהבו את השמניה ושנאו את הסוף , ואני לא שמח לראות אותו בדאוס כי בגללו אני שונא את הסוף הטרגי לפי אריסטו של השמיניה . אם אני מול כול העולם ,אני לא מתיאש מהר , דונשקה , אסור להתיאש התקווה עד שנת 3000 לעשות פרק איחוד של השמיניה . דקל

ny22

New member
מנהל
אגב, סתם שאלה דקל -

אתה כל הזמן מציין את זה שהסוף טרגי ע"פ אריסטו. בהנחה שזה נכון, מה זה משנה? השמינייה עדיין סדרה טובה, לא? אז מה זה באמת משנה אם הסוף טרגי או לא? גם טרגדיה זו סוג של יצירה. בעיני, זה שהסוף של השמינייה עצוב מראה כמה הסדרה הזאת הייתה טובה.

ny22

New member
מנהל
דקל, יש לי משהו לומר לך....

אני אסביר לך משהו (אני כותב את זה על סמך מה שקראתי כאן): לאף אחד אין בעיה עם זה שראית את השמינייה, נהפוכו - זה דווקא נחמד שלסדרה הזאת יש צופים בטווח גילאים רחב, וזה רק אומר שזו בהחלט הייתה סדרה טובה (לפחות במובן הזה). לאף אחד אין בעיה אם זה שהסוף היה לך עצוב וטרגי, כי באמת בסוף היה לא קל ולהרבה אנשים הוא בהחלט היה עצוב. (כמו לאותו ילד ב"מעבר לאי"). הבעיה היא כזאת: א. אתה כל-כך מתעקש שגיורא יעשה פרק איחוד ויתן סוף אחר לשמינייה, אבל בפועל, וזה מה שהרבה כאן הבינו - הסיכוי שזה יקרה שואף לאפס. גם גיורא וגם ערוץ הילדים נמצאים במקום אחר לגמרי כרגע, הם לא בראש של השמינייה. גם השחקנים עצמם (חלקם לפחות) כבר במקום אחר, זה לא פרקטי עכשיו לעשות פרק איחוד. פרק כזה עושים נניח אחרי 20 שנה, משהו כזה. (וגם זה לא סוף אחר, זה רק פרק איחוד). ב. אפילו שזה קשה לצופים - רוב הצופים כבר עברו את זה, כבר עברו את השלב של לדבר על הסוף שהיה להם קשה. אתה עדיין ממשיך לדבר עליו שוב ושוב כאילו אתמול או בחודשיים האחרונים (סתם זורק תקופת זמן) שודר הפרק האחרון של השמינייה. אתה מבין? לאף אחד אין בעיה עם זה שמישהו בגיל שלך צפה בסדרה והיה עצוב מהסוף. זה לגיטימי ונורמלי. הבעיה היא איך שאתה עדיין מתעקש שגיורא יעשה סוף אחר. עכשיו, נכון, אסור לוותר על שאיפות וחלומות, מה שכן צריך להבין זה שלפעמים בשביל להגשים חלום צריך לשנות את הדרך, והרבה כאן שואלים את עצמ, האם לפרסם כאן מלא הודעות בנושא זאת הדרך? (אני לא שואל שאלה רטורית, אלא שואל את השאלה ומשאיר אותה פתוחה למחשבה). האם זה מה שבאמת יגרום לגיורא לעשות פרק איחוד? (במידה וזה היה אפשרי). מקווה שלא פגעתי בך דקל, אם כן אז סליחה.

dekel011111

New member
אולי כן ,

אולי אם גיורא אם יקרא ויתעורר שבאי מופיע השמיניה וגם עובדה , איזה שיר הם אהבו את האי לא השמנייה כלומר , ולא רק אני לא אהבתי את השמיינה ויש לי לפחות ארבעה או חמישה חברים שלא אהבו וגם בגליים שלי , אבל אני לא מתיאש כמותם ,אני כותב מה שאני מרגיש , ואולי שמנהל את הפורום ילחץ גם על גיורא וביחד ננצח ואולי יהיה פרק איחוד .אני לא מתיאש לעולם ,

ny22

New member
מנהל
דקל חשוב לי להבהיר לך משהו...

מצטער שלא כתבתי אותו קודם לכן, כי היה חשוב לי שלא תפגע. בכל אופן, אני אגיע ישר לנקודה: למה אתה חושב שלפרסם כאן הודעות כל הזמן של פרק איחוד יגרמו לזה לקרות? זה שאתה כותב את מה שאתה מרגיש זה מצוין ובשביל זה יש את הפורום, אבל נראה מההודעות שלך שאתה חושב שזה תלוי בנו, כלומר, שאנחנו יכולים לגרום לזה לקרות. נכון שההפקה קוראת כאן וגם השחקנים, אבל זה שהם יראו אדם אחד שממלא את הפורום בהודעות של "לעשות עוד עונה לשמינייה" או לעשות סוף אחר, זה לא מה שיגרום להם לעשות. אני בטוח דקל, שלעוד הרבה אנשים אחרים קשה עם הסוף של השמינייה (כמו מאיה [8דושנקה8]), אבל הם מראים את הכאב הזה בדרך אחרת, הם לא נכנסים לכאן וכותבים הרבה הודעות כי הם הבינו שהאפקטיביות של זה לא גבוהה. אין לזה שום קשר לגיל, ולכן אני לא מתייחס לגיל שלך או של חברים שלך או של הכותבים כאן בפורום. חשבת על לכתוב מכתב להפקה? לכתוב מכתב יחד עם עוד חברים? זה משהו הרבה יותר אפקטיבי בעיני מאשר לכתוב כאן מלא הודעות בפורום. אם מכתב לא יעזור - אז בטח גם כאן בפורום, כתיבת הודעות לא תעזור. ומצד אחר: א. אם גיורא הרגיש שהוא מיצא את הסדרה הזאת, אז קשה לי להאמין שהוא ימשיך לכתוב. ותחשוב על זה ככה - ככל שהוא יראה יותר רצון להמשך - הוא פחות ירצה לעשות את זה, כי מבחינתו זה מראה כמה השמינייה הייתה דבר מצליח וכל המשך חושף באיזשהו אופן את הסדרה ללהפוך להיות פחות מצליחה. לכן הוא מעדיף שהסדרה תשארה חקוקה טוב בראש מאשר לעשות סוף שפחות יצליח ואז הסדרה תזכר כפחות טובה. נכון שאין הרבה סיכוי שזה יקרה, כי גיורא כותב מעולה והרעיון של השמינייה גם, אבל מבחינת המציאות, ברגע שגיורא ממשיך את הסדרה - הוא מעמיד אותה בסיכון. ב. המון פעמים, זה נהוג שכאשר רוצים לעשות למשהו סוף מוחלט - הורגים אותו (בין אם מדובר בדמות או בחבורה של דמויות או כל דבר אחר), כי אחרת, יכול לבוא מישהו אחר ולהמשיך את זה. ככל שהיצירה יותר טובה - ככה יש יותר סיכוי שמישהו אחר ירצה להמשיך אותה. לכן ביצירות טובות כמו השמינייה, היה עדיף לעשות משהו שיהיה קשה לעשות לו המשך....

dekel011111

New member
הסוף עדין לא סוף

כי הכוח שלהם עדין במכונה , גיורא יכול להחזיר את הכוח מה שלוקחים תמיד אפשר להחזיר , דקל

dekel011111

New member
כן , כדי שמיכאל אלוני ילחץ על גיורא לעשות

כן ,ראשית בגלל שאני רואה את מיכאל אלוני הוא מזכיר את הסוף המעצבן של השמינינה בגלל זה אני מעביר באשמתו כי הוא זה שהמציא את הסוף הטרגי . שנית כדי שמיכאל אלוני ילחץ על גיורא כדי שיעשה פרק איחוד של השמייניה כדי ששהמנהלת החדשה תלחץ על גיורא לעשות פרק איחוד . קדימה מיכאל תלחץ על גיורא .

dekel011111

New member
כן , כדי שמיכאל אלוני ילחץ על גיורא לעשות

כן ,ראשית בגלל שאני רואה את מיכאל אלוני הוא מזכיר את הסוף המעצבן של השמינינה בגלל זה אני מעביר באשמתו כי הוא זה שהמציא את הסוף הטרגי . שנית כדי שמיכאל אלוני ילחץ על גיורא כדי שיעשה פרק איחוד של השמייניה כדי ששהמנהלת החדשה תלחץ על גיורא לעשות פרק איחוד . קדימה מיכאל תלחץ על גיורא .

dekel1111111111

New member
מעבר להאי החדש היה ילד שלא אהב את הסוף של 8

שימו לב על מעבר לאי , לא אני היחידי , אני רק מייצג מאות וגם אני ועוד הרבה חברים שלי שהתמכרו לשמיניה שהם גם בסביבות ה30 לא אהבו את הסוף של השמיניה , וגם הילד שהשתלט על השידור אמר שלא אהב את הסוף של השמיינה , ראיתם את זה ?????

ny22

New member
מנהל
לא ראיתי את זה...

(אני לא רואה מעבר לאי) אבל נאי בהחלט נמיח שיש כאלו שעוד זוכרים את הסוף והיו ממש לא מרוצים ממנו.

נכון

למרות שנראה לי שהילד קרא מפרומטר(מכשיר שכתוב עליו טקסט). גילוי נאות: הילד שהתארח שם היה בגן של אמא שלי.

למעלה