האלבום הראשון שלכם

Another Girl

New member
האלבום הראשון שלכם ../images/Emo79.gif

בימים האחרונים נזכרתי ביום בו קניתי את האלבום הראשון של הביטלס - או יותר נכון, שני האלבומים הראשונים (למנחש/ת אילו שני אלבומים הם היו- נשיקה
) ונזכרתי איך שניהם פשוט נכנסו לי לראש-אחד מהם הכרתי לפי קלטת של אבא, ואת השני קניתי רק לפי השם והפרסום...אבל עד שלא קניתי,לא נרגעתי..
והשאר-הסטוריה והיסטריה כמובן... אז מה היה האלבום הראשון של הביטלס שרכשתם לעצמכם? ולמה הבחירה נפלה דווקא עליו?

Miss CB

New member
אני רוצה אני רוצה

האלבום הראשון הביטלסי שאי פעם קניתי היה לילה של יום מפרך, פשוט כי ראיתי את הסרט ורציתי לשמוע עוד את השירים.. זה היה לפני שנה ומשהו. אולי וחצי. ואז לא ידעתי מי הם, מה הם... אבל נורא מצא חן בעיניי האלבום (אחלה אלבום בסה"כ לא?
) ומאז שמעתי עוד שניים-שלושה... אולי קצת יותר המממ... חחח. ובתיה! אני מנחשת... לילה של וסרג'נט פפרז!

מאור 87

New member
אז ככה..

עוד אין לי אף אלבום שלהם כך שאני לא יכול לענות.. אבל הדיסק הראשון של הביטלס שקניתי היה "beatles 1".. זה היה בבר מצווה שלי.. מהעבודה של אמא שלי קנו לי מתנה דיסק.. הם חשבו שאני סתם צפונבון ששומע MTV אז הם קנו לי ת'דיסק של הבקסטריט בויז.. "black n' blue".. אז כמובן שהלכתי להחליף אותו ולקחתי במקומו את "beatles 1".. וזהו, מאז לא קניתי עוד דיסקים שלהם, אלא מוריד מק***..
אה, והניחוש שלי לגבייך: סגט פפר לפי הפרסום ואביי רואד הוא השני..

ביטלמן

New member
האלבום שהתחלתי בו

האלבום הראשון היה בעצם אוסף את האוסף עשתה אחותי והורידה מהתוכנה שאין לנקוב בשמה והאלבום האמיתי הראשון הוא אבי רואד. והניחוש הוא האלבום ריבולבר???

pinch

New member
הראשון שלי

הלכתי עם אמא שלי ועוד כמה בני משפחה לקניון סביון או איך שלא קוראים לא וקניתי את Abbey Road. שבוע-שבועיים אחרי זה אבא שלי חזר מחו"ל עם סרג'נט פפר

i love lucy

New member
או קיי לי

לי היה מלא אלבומים אבל האלבום הראשון שלי היה הלבן ואחר כך אבי רוד ובכל מקרה שמעתי גם את כל האלבומים שיש לי בבית שכוללים את: סרג'נט פפר, לט איט בי, ריבולבר ועוד.... וגם סולואים של לנון למשל...

אלרוס

New member
שני דברים

1. אני נורא כועס על עצמי כי גיליתי שלפני שנה בערך, לפני שאהבתי את הביטלס, זרקתי את כל התקליטים שלהם, שהיו כל האלבומים בגלל שהפטיפון התקלקל אז אמרו לי לזרוק. 2. הדיסק הראשון שהיה לי היה סרג'נט פפר, אבל קבלתי אותו, הראשון שקניתי היה מג'יקל מיסטרי טור.

SmallVille Girl

New member
../images/Emo2.gifזרקת ??? למה?????????

טוב אל חלב שנשפך לא בוכים .. אני לא קניתי אלבומים :( וגם אין לי אלבום ! הכל צרוב מגעיל :((((((0

מאור 87

New member
חוסר טקט.. ../images/Emo3.gif

זה לא מנומס לתקן שגיאות כתיב של אחרים..

אלרוס

New member
חוסר טקט.. ../images/Emo3.gif

זה לא מנומס לתקן תהנהגות בנושא שגיאות כתיב של אחרים (ומאור, זה היה בציניות)

למעלה