האלבום הראשון שלכם

Another Girl

New member
בדיוק רציתי לנצל"ש הודעה

ולהגיד שנראה לי שזה נתקע... אצל מי זה עכשיו? הודה עכשיו ונחוס עליך

מאור 87

New member
ת'אמת זאת שאלה לא טובה.. ../images/Emo13.gif

כי אני בטוח שאצל מי שהמשחק נמצא, הוא ישר העביר והוא בטח לא יודע שלא העבירו אחריו.. ולכן - כל מי שהמשחק כבר הגיע אליו שישרשר
לכאן..

מאור 87

New member
ועוד משהו..

מי שהמשחק עוד לא הגיע אליו, והוא רוצה להשתתף, כמובן, שישרשר

i love lucy

New member
מה?! הנה תראו למי המשחק הגיע

אני קיבלתי אותו ושלחתי למקרטני הנה עותק של המסר שקיבלתי!!! ========================================== הודעה מ: ברווז גומי אל: i love lucy תאריך: 20/12/2003, שעה: 17:43:38 ========================================== הודעה מ: דיתוּש אל: ברווז גומי תאריך: 20/12/03, שעה: 17:04:34 ========================================== הודעה מ: Miss CB אל: אלרוס תאריך: 20/12/2003, שעה: 13:57:12 The Mad Hatter: He went out tiger hunting with his elephant and gun tin ker bell: Nothing to do to save his life, call his wife in מאור 87: But nobody wants to know him, they can see that he´s just a fool Another Girl: The man in the crowd with the multie coloured mirrors on his hob-nail boots Miss CB: he said you gotta go back, you know they didn´t even give us a chance אלרוס all the lonely people דיתוּש: in a couple of years they have built a home sweet home ברווז גומי: every summer we can rent a cottage in the isle wight לוסי: if the sun don´t come you get a tan from standing in the english rain אני העברתי למקרטני כנראה זה נעצר שם

מאור 87

New member
../images/Emo6.gif יצא נחמד..

וכן, כנראה באמת שזה נשאר אצל מקה, כי הוא לא היה פה הרבה לאחרונה..

אלרוס

New member
נצל"ש

מה קורה עם החידון? אני מציע לעשות כל פם על אלבום מסויים, זה ייקל על הכתיבה ועל התשובות, אני בעצמי יכול לעשות על חלק מהם.

Another Girl

New member
אבל נראה לי שחלק מהאתגר הוא

לחפש את השיר הנכון מתוך המאגר... אם זה יהיה מתוך אלבום אחד זה יהיה קל שבקלים.

למעלה