האלבום הראשון שלכם

The Mad Hatter

New member
חוסר טקט? ../images/Emo3.gif

(רק רציתי להכנע ללחץ החברתי ולכתוב שאני ממאאאש אוהבת את החתימה שלך! *_*)

אלרוס

New member
עוד משהו בעולם שאוהב כוורת!!! יש!!!

כי בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא ענה נכונה.

Miss CB

New member
מה אני, עז?

גמני אוהבת
כלומר יש לי רק את פוגי אבל זה אחלה אלבום!

ובכן-

האלבום הראשון שלי הוא: "אבבי רואד", פשוט כי היה אותו לשותפתי לדירה. כיום יש לי את כ-ו-ל-ם. בתיה - אני מהמרת שאחד מהם זה פפר, והשני זה "הארד דייז נייט". חוץ מזה שאני תמיד יכולה לנשק אותך, גם אם טעיתי...

Another Girl

New member
מאור ונדב ניחשו אחד כל אחד ../images/Emo13.gif

וכאמור זה היה אבי רוד וריבולבר...אבל בשבילך- קחי
בכל זאת

The Mad Hatter

New member
כבר ניחשו, אני רואה...

הראשון ששמעתי היה one של מישהי שהיתה איתי במחנה אחד באנגליה. היו שם אנשים משעממים, אז החרמתי לה את הדיסקמן ושמעתי את one כל הזמן. באותו זמן התאהבתי בwe can work it out. לא יודעת למה. אני מניחה שהשינוי במקצב של הפזמון מצא חן בעיני. הראשון שקניתי היה סרג'נט פפר. בשמיעה ראשונה לא ממש התלהבתי. אבל אז השמעתי אותו לעצמי מלא פעמים עד שהתחלתי לדקלם אותו. השירים שזכרתי ממנו הכי טוב היו for the benefit of mr kite וa day in the life שאני מחבבת ביותר ואני מניחה שהם האהובים עלי מהאלבום. :)

גרמה

New member
אני חייב לציין...

בזמנו נתקלתי בשיר בVH1 בביצועו של פול מקרתני..מהופעת האנפלאגד שהוא נתן. התלהבתי מהשיר מאוד : מהלחן המיוחד שלו ובמיוחד משינוי הקצב בפזמון. בסוף הקליפ שיננתי את שם השיר (we can work it out, כמובן...) ושכחתי מהעניין. הבעיה הייתה שכשנזכרתי בשיר ורציתי לאתר אותו..שכחתי גם את השם.. משום מה גם הייתי בטוח שזה מקריירת הסולו שלו (כי הייתי בטוח ששיר כזה טוב של הביטלס בטח כבר הייתי מכיר).. בקיצור ולעניין, עברו איזה שנתיים שלוש...ועדיין הציק לי שאני לא מוצא את השיר. למזלי, נתקלתי שוב באותו קליפ בVH1. הפעם כבר רצתי לאחת מתוכנות שיתוף הקבצים וחיפשתי אותו... די הופתעתי לגלות שחוץ מהביצוע הזה של פול...ראיתי שיש די הרבה ביצועים של הביטלס..:) הרגשתי די דביל שכל הזמן הזה חיפשתי שירים של פול מקריירת הסולו שלו, ולא חשבתי לחפש במקום המתבקש... וזהו..סתם רציתי לשתף אתכם.

../images/Emo105.gif

לי האלבומים הראשונים שלי היו ..כן כן מאבא שלי..את שני האוספים:הכחול והאדום ואת:the early tapesthe beatles

גרמה- מידע נוסף!

במקרה את השיר הספציפי הזה: "We can work it out" כתבו ג'ון ופול יחד ממש. פול כתב את בתי השיר, וג'ון את הפזמון. אולי בגלל זה גם הגיע שינוי הקצב... חוץ מזה, שאתם חייבים להודות שזה די אופייני שפול יכתוב שורות אופטימיות כמו: We can work it out, וג'ון מילים כמו: Life is very short... זו דעתי בכל אופן. (שהיא כידוע- די משובשת...)

גרמה

New member
חחח..מצוין..:)

מזכיר לי גם את Day in a life שכמדומני גם חובר ע"י השניים..גם שם ניתן להבחין באופטימיות של פול ופסימיות של ג'ון... או שהכל בראש שלי..:)

מאור 87

New member
../images/Emo32.gifהמשחק של לוסי..

מה קורה איתו? הוא מתקדם בכלל? מי האחרון שהמשחק הגיע אליו?

למעלה