האם אני א-מינית

shirly221

New member
האם אני א-מינית

כמה עובדות עלי: בת 23, עם חבר ומאוהבת. עד עכשיו היתי בתולה. שכבנו. לא נהנתי מהחדירה. לא נהנתי מזה שהוא עושה לי ביד- כלומר יותר נכון לומר- לא גמרתי. מעולם לא הצלחתי להבין מה העניין באוננות. עד לפני שנה בכלל לא ניסיתי לאונן ומאז אני מנסה ולא מצליחה. כלומר אין משהו שגורם לי הנאה- אין דרך שבה אני מצליחה להביא את עצמי לאורגזמה ולגמור. וגם- אני לא מצליחה לחשוב על שום דבר שמחרמן אותי... אבל- נשיקות וליטופים עם החבר גורמים לי להרטיב. כשהוא עושה לי ביד- לא. השאלה: האם זה אומר שאני א-מינית? איך החלטתם שאתם כאלה? במה זה בא לידי ביטוי?

Limbonic Art

New member
שלום והיי

עצם זה שאת מאוהבת ונמצאת במערכת יחסים - זהו כבר שלב שדברים כאלה כדאי לשתף את בן הזוג ואולי לפנות ליעוץ זוגי, אם כי בנתיים זה נשמע מוקדם כי רק התחלתם עם מגע מיני ולפעמים בהתחלה לא כולם נהנים... זאת תדעי בהמשך... א-מיניות מתבטאת בחוסר משיכה מינית, אם את נמשכת מינית לחברך- הרי שהתשובה שלילית לגבייך , בכל הקשור להאם את א-מינית . אני חושבת שהעיצה הכי טובה לך- היא בעצם, יום אחד להיות עם עצמך ולנסות לגעת ולהבין היכן את כן מרגישה משהו ומה כן גורם לך להנאה ובעיקבות זאת לשתף את בן זוגך.

gabriel1349

New member
בגדול

אין דבר כזה אישה או גבר שאינו/ה מסוגל/ת להגיע לאורגזמה .. בגוף האדם יש נקודות מסויימות שיביאו אותך לידי זה אם את מנסה ולא מצליחה , אולי כדאי קודם להיות פחות לחוצה ויותר נינוחה
לקרוא על הנושא ולהבין איפה אותן נקודות נמצאות אצלך , בהתחלה לנסות לבד ולאחר מכן עם בן הזוג. בכל מקרה , אם זו הבעיה היחידה , לא מוצא שזה משהו נוראי כל כך ולא בעל פתרון כל עוד הזוגיות שאת נמצאת בה טובה

p019

New member
איך אתה יודע?

אם אנשים יכולים להיוולד א-מיניים, ללא פיגמנטים בעור, ועם אוסף שלם של תופעות שונות, למה לא יכול להיות אדם שלא מסוגל להנות מיחסי מין? אני רק שואלת באופן כללי ולא ספציפי. כל משפט שמתחיל ב"אין דבר כזה" מעלה לי את החשדות. מזכיר את הפרדוקס הידוע "אין דבר כזה אין דבר כזה"

gabriel1349

New member
איך אני יודע?

שאלה תמוהה למדי לא כתבתי אין דבר כזה אנשים שלא נהנים ממין (לפחות לא התכוונתי לטעון דבר כזה), זה ברור לי לגמרי שכל אחד נהנה מדברים שונים וברמות שונות. דיברתי על אורגזמה- לכל האנשים בגוף יש נקודות G הגורמות לאורגזמה לאישה יש אחת ולגברים 2 נקודות כאלה. מי שנהנה מזה פחות או יותר או בכלל לא זה כבר סיפור אחר (ואכן סיפור) ...

p019

New member
בדיוק השאלה שלי

למה זה ברור כי לכל אדם יש נקודות G (מה שזה לא יהיה)? אתמול ראיתי תוכנית (דרמה, לא דקומנטרית) שבו היתה אישה עם 2 רחמים. אני לא יודעת אם יש דבר כזה במציאות, אבל יש תאומים סיימים, ויש אנשים אם IQ ששובר כל מדד וכבר בגיל 4 הם בעלי ידע של ילד בתיכון. אז למה לא יכול להיות, בין כל מלירדי בני האדם על הפלנטה, אדם שנולד בנקודות G? בלי שום קשר לא-מיניות כמובן.

gabriel1349

New member
תוכיחי אחרת אם זה כך

ואם להכנס לפרטים כשיבוא היום ויאמרו שנולדה אישה ללא דגדגן וגבר ללא ראש איבר המין הזיכרי .. רק אז יוכח אחרת וסליחה שנכנסתי לפרטים.. התשובה שלך דרשה זאת.

p019

New member
מה עם גברים בעלי איברים נשיים ולהיפך?

אני לא מבינה למה אתה מתעצבן. בסך הכל אמרתי שאתה לא יכול לשלול מראש שאין אנשים כאלו. זה הכל. בהחלט לא שווה ויקוח

gabriel1349

New member
אני לא מבין דבר אחד ../images/Emo13.gif

למה חשבת שהתעצבנתי או התווכחתי?
דבר ראשון זה ממש לא מעניין אותי ודבר שני כתבתי שם למעלה "בגדול"(ואני משתדל תמיד לדייק) גברים בעלי איברים נשיים ולהפך -מתקנים לאחר לידה .. לפי המין הכי שולט בנולד (מה גם שאלה תופעות מאוד לא נפוצות וגם אז קיים אצלהם נקודות G - בכלל לא סותר) ולגבי כאלה שעוברים ניתוח לשינוי מין משאירים אצלהם את נקודות הG . ככה שעדיין לא שמעתי ובטח לא ראיתי -מקרה ולו אחד, של אנשים ללא נקודות G ושוב זה בכלל לא מעסיק אותי גם ככה

Limbonic Art

New member
הוווו

תוסיף תמיד אייקונים בכדי שיבינו את הנימה שאתה כותב בה
מי שלא מכיר אותך עלול לחשוב שאתה כועס, גם בלי אומטיקונים וגם הנוסח שלך רציני מידי
נ.ב. תראה כמה אייקונים חמודים :

gabriel1349

New member
טוב נו ../images/Emo6.gif

לפעמים האייקונים האלה בכלל לא עולים אחרי שאני לוחץ על הסמיילים וסימנים לתוכן ... וחוץ מזה לפעמים עדיף לא להגיב על כל דבר, כי זה מתפרש כויכוח לפעמים... אם כי חשבתי שאולי יעלה משהו שעוד לא שמעתי וידעתי על קיומו ולכן המשכתי להגיב

gabriel1349

New member
אגב, בשביל לא לפתח את זה עוד יותר

אם במקרה בטעות קיימים תינוקות שלא "תיקנו" לאחר לידה לפי מינם השולט , אז עדיין זה לא אומר שאין להם נקודות G ואולי ככה- אפילו יותר מבדרך כלל.

korpiklaani

New member
../images/Emo199.gif ואם לא איכפת לכם

זה מרדים כמעט כמו שיעור ביולוגיה
לא שזה אשמתך , אבל עדיין רק שתדעו כולכם

korpiklaani

New member
22 קופים רודפים אחרי כדור?

לא מעניין
אבל בואי נודה באמת |דגש|קשה מאוד לעניין אותי אז בקטנה

p019

New member
למה חובת ההוכחה עלי?

למה שאתה לא תצטרך להוכיח כי הטענה נכונה תמיד, אלה הצד השני בויקוח יצטרך כי קיים מקרה קיצון?
שעלת נקודת הG ממש לא מעניינת אותי, אז אפשר לרדת מיזה. השאלה היא בעיניין של להשאיר את הראש פתוח לעובדה שיש יוצאי דופן.
התעון שאתה משתמש בו הוא אותו תעון שבעזרתו אנשים מנסים להוכיח לי שלא קיימים א-מינים.
תפיסת העולם שלי אומרת, תקבל כי כל דבר אפשרי עד אשר יוכח אחרת. ובעוד שתפיסת העולם שהצגת (לפחות בנושא נקודות G) היא כי שום דבר לא אפשרי עד שיוכח אחרת. זה מעורר אצלי מחשבה: האם זו התפיסה הכללית שלך בנושאים שונים? או יש משהו ספציפי בנושא שעלה? תנסה לחשוב באופן כללי, יש דברים שאתה מוכן לקבל כבעלי סיכוי להיתכנות גם אם לא ראית הוכחות לכך? אני לא מדבר על להעמין שמשהו נכון בלי הוכחות, רק לקבל את העובדה שאולי הוא נכון. כמו שאולי יש נשים שנולדות עם שני רחמים - עד כמה ביזרי שזה נשמע. (ואולי לא). כמובן שתפיסת העולם שלך אינה פסולה, כל עוד, ברגע שתקבל הוכחות תהיה מוכן לשנות את עמדתך. הבעיה הרצינית לדעתי היא אנשים שכל כך התרגלו לחשוב שמשהו לא קיים שאי אפשר יהיה לכנע אותם שהם תועים (כמו העובדה שכדור הארץ לא שתוח והשמש לא מסתובבת סביבו).

gabriel1349

New member
שמעי... תפיסת העולם שלי אם וכאשר

אני מגיב וממשיך לענות ולהגיב זה רק במקרה שיש לי ידע כלשהו בנושא , דברים שאני לא בטוח בהם לא תמצאי אותי בכלל דן עליהם (ככה שכל מקרה לגופו ). אם אי פעם יוולד מקרה כזה של אנשים ללא נקודות G כולם יידעו זאת עוד לפני שהנולד האומלל יעבור את גיל שנה וזאת בזכות התקשורת המעצבנת שקיימת בעולמנו אנו וזה תופס גם לגבי אפשרות של אישה עם שתי רחמים - לדעתי יכול להתרחש דבר כזה , אבל באותה מידה גם יסלקו את הרחם המיותר - מחשש לסיבוכים בריאותיים (יכול להיות שלא , אני לא מבין גדול בבריאות , זה רק נשמע ככה). ככה שהייתי מוכן לשמוע ולגמרי לקבל דיעה נוגדת לשלי , כמובן שכן ברגע שאשמע מקרה כזה אז אוקיי אומר שיש מקרה כזה ואין לי שום אינטרנס לומר לא קיים- זה לא משהו אישי לא אלייך ולא לעצמי. למה לך לשכנע אנשים? יש אנשים שיש להם ידע מסויים או גישה מסויימת או כל דבר אחר מסויים שנוגע לא נוגע (תלוי בסיטואציה והדיון) תני לאנשים להיות כפי שהם - מישהו אחר באמת עלול להתעצבן מהגישה שלך לשנות אותם. נ.ב . אני לא רואה בכלל מקום להשוואה בין הטיעון שלי בנושא נקודות ה-G שהם ביולוגיים בכלל ועד כה באמת הוכח שלכולם יש , לבין טיעוני הא-מיניים למנהם משיכה מינית זה לא משהו שאפשר לראות בעין , לא דבר חיצוני שקל להוכיח אם קיים או לא , אלא משהו הרבה יותר מורכב ... לעומת זאת נקודות G (במקרה הנ"ל)- הם אכן משהו חיצוני שאפשר על המקום לומר אם קיים או לא ושוב עדיין למרות מה שידוע לי עד היום ואף אחד (כולל את) לא הביא לי מידע אחר לגבי הנושא הספציפי - כתבתי על ההתחלה "בגדול" בכדי להוציא חריגים לכאן או לכאן שבדרך כלל קיימים.

למעלה