האם אני א-מינית

Limbonic Art

New member
אצל גברים

אני חושבת שזה בכלל ממשיך לאורך כל השריר שם ... אבל בזה לא בטוחה, לא זוכרת מאז שהבאתי הרצאה לקבוצת נוער בזמנו

korpiklaani

New member
בלי להכנס לדיון המטומטם

חושב שפיספת כמה דברים שגבריאל מאוד נזהר וכן רשם בכל זאת מההתחלה הוא רשם "בגדול" , כלומר עדיין השאיר אפשרות שאולי ,אך המשיך לטעון שעדיין לא נתקל במקרה - שימי לב "נתקל" "לא ידוע" והמשיך לומר "בכדי להוציא חריגים שבדרך כלל קיימים" הדיון לגמרי לוקה בחוסר הבנת הנקרא
ולדעתי, סתם ויכוח אם היה לכם בסיס בכלל להתווכח אז מילא , אבל אין לכן ולו כן יש למרות הכל.

Limbonic Art

New member
אחת הסיבות שהדבר הזה הוציא אותי מדעתי

ולא בגלל שהוא חבר טוב שלי, אלא מעבר לדיון זה הפך כבר לביקורת בלי קשר לנושא אפילו +לנסות לשנות גישה ועוד על משהו סתמי לגמרי שגם ככה אין הוכחה אחרת וזה לטחון מים .

p019

New member
מצטערת

עברתי שוב על מה שרשמתי ואני די בתוחה שלא ניסיתי לשנות. רק צינתי איך אני רואה את העולם, ושאלי (והאמת שלא ממש קיבלתי תשובה) על איך גבריאל, או כל אחד אחר בפורום לצורך העניין, חושב על דברים מסוג זה. להיפך, לקראת סוף ההודעה שלי ציינתי שאני לא חושבת שצורך ההסתקלות שלי על העולם יותר טובה או פחות טובה. למען האמת, רציתי להפנות את הדיון לנושא של איך ומתי אנשים מקבלים או דוחיים של היפוטזות (סליחה על הניסוח הסטטיסטי, בדיוק חזרתי מקורס בסטטיסטיקה). (כול דבר עדיף להמשיך ולדבר על נקודות G, K וR
)

Limbonic Art

New member
ברגע שיהיה לי דוגמא

אוכל לענות על כך בכללי , מאוד תלוי אצלי על מה מדובר, בכדי לענות מתי אקבל ומתי אדחה דבר זה או אחר
ואני לא מתביישת לומר שלא כל דבר בעולם אני מקבלת.

gabriel1349

New member
כנ"ל../images/Emo13.gif

ולזה אגב התכוונתי כל מקרה לגופו... *כאב אוזניים נוראי
*

למעלה