האם אני א-מינית

gabriel1349

New member
אין קשר בין שני הדברים

בתולים או לא, א-מינים או לא - בנתיים לכולם יש איברים מיניים ונקודות G נמצאים שם באופן טיבעי מלידה.

זו בדיוק הנקודה עליה אנחנו לא מסכימים

אתה אומר פה שלכולם יש נקודות G, ומי שלא הרגיש את שלו לא ניסה מספיק?

gabriel1349

New member
תקשיבי... זה מתחיל להיות מיותר לגמרי../images/Emo13.gif

באמת, אין לי אינטרס לומר משהו סתם וממש לא מעסיק אותי הנושא לא חסר אנשים שהם חיים בחוסר מודעות לגוף שלהם, בשביל זה לא בושה להעזר בספרים . יש אנשים שאכן אורגזמה זה לא WOW ולא משהו שחסר להם ואין להם צורך - זה כן. את וכל אישה יכולה לראות בעיניים את האיבר היחידי ששם בעצם נמצא כל העצבים (נקודת G) וזה לא אחר מאשר הדגדגן שזהו התפקיד היחידי שלו (אין לו עוד תפקיד, זו מערכת עצבים עצומה ). (כתבתי אישה לצורך הדוגמא והפנייה אלייך ) מי שאין , במידה ויש כזה, כמו שאמרה ליאורה - הוא בעצם נכה , נכון לא כמו נכות של להיות בלי יד או רגל , אבל נכה. לי אין אינטרס לומר שקהילת הא-מינים נכים וגם לא מאמין בכך ובתור אחד שמחשיב את עצמי כחלק מהקהילה.. יכול להעיד שלי "במקרה" "בטעות" יש נקודת G - אז במקסימום לא כולם נכים
וזהו אין לי ממש מה להוסיף בנושא
תרשי לי לומר , אני כן מבין מאיפה המחשבה שלך נובעת , חבל שאת הצד שלי את לא מבינה, אבל לא נורא מותר לך

Limbonic Art

New member
ממ... לגמרי לא לעיניין

וסליחה שאני מתערבת מאוד צורם לי לראות אנשים מתעקשים שרואים רק את עצמם שנכם הייתם עקשניים! שנכם לא מכירים אחד את השני טוב וכבר החלטת עליו כל מיני דברים (לא נכונים לגמרי, בתור אחת שמכירה אותו קרוב לשנה וגם לו היו הדברים נכונים- מה פתאום לשנות אותו?) תפיסת העולם שלך אומרת- "תקבל כל דבר אפשרי עד שיוכח אחרת" אין בעיה שארי איתה , חלק ממך אבל אל "תאנסי" אחרים להאמין ולנהוג כמוך, גם אם את בטוחה שאת צודקת מיליון אחוז - אין לך שום זכות לכפות גישות שלך לחיים על אחרים. סליחה באמת לא משהו אישי , פשוט להתקל בדברים כאלה זה על סף גבול להוציא אותי מדעתי >_<

Limbonic Art

New member
גם כן אתה

קודם תמונות שלו ואח"כ קטע מהופעה
תניח לסטיות שלי בכל הנוגע לטעם במוסיקה... תודה!

gabriel1349

New member
אמרתי זאת פעם ועדיין לא מסתדר לי

איך מישהי כמוך אוהבת ומעריצה אותם כל כך ... כל כך לא את

Limbonic Art

New member
זאת אני ../images/Emo199.gif

והטמבל הצרחן עם הצחוק של חולה נפש הוא סגנון מוסיקה מועדף- לא בעלי או אהובי חס וחלילה
כפי שאתה רואה גם ל-מה שאני אוהבת יש לי ביקורות שליליות כשצריך

Tristitia

New member
עליהם דיברתם כל הזמן?

איזה צחוקים, אני גם אוהבת רוק כבד (כל הפארדייז לוסט שעוד מעט באים לארץ, וויטין טמפטטיישן, פאוור וכאלה), אבל לא עד כדי כך יותר מידי בשבילי
עדיין אחלה! ועדיין מפחיד

Limbonic Art

New member
יאיי פארדייז

רציתי ללכת גם אליהם , אבל שמו אותם בבארבי ואני שונאת את המקום הצפוף בלי אויר הזה! גם מחבבת אותם וגם הם מזכירים לי מאוד את דפש מוד (בכמה אלבומים אפילו)
בקיצור, מכורה באופן מפחיד להכל *חוץ מזבל דת' כדוגמא ההופעה שהייתי ביום שבת האחרון*

Tristitia

New member
../images/Emo6.gif

שזה יהיה ההתמכרות היחידה שלך
ותבואי לפארדייז בכל זאת , ככה נפגוש אותך

אני לא מסכימה

כמו שרונית אמרה, ספקנות כזו גם גרמה לאנשים לא לתפוס שיכולים להיות א-מיניים. גבריאל טען שאין אנשים ללא נקודות G, כי מעולם לא נתקל במקרה כזה. באותה מידה, אחרים טוענים שאין אנשים א-מיניים כי מעולם לא נתקלו באנשים כאלו. את ואני יכולות להוכיח להם שטעו, אבל תארי לעצמך אדם אחד א-מיני, לא בטוח בעצמו, שכל הסביבה שלו אומרת שאין א-מיניים כי הם לא פגשו כאלו. הרבה פעמים הוא לא יעז להודות אפילו בפני עצמו שהוא כזה. אפשר להגיד שאנחנו מעריכים שאין אנשים בלי נקודת G כי המדע עדיין לא מצא, אבל אולי המדע לא חיפש מספיק טוב, ולכן "מעריכים" ולא "בטוחים". אולי יש אנשים כאלו בלי נקודת G, שמשלים את עצמם, חושבים שהם גמרו כשהם לא כי הם לא יודעים בעצם איך זה מרגיש, המדע צריך להשאר עם ראש פתוח כדי למצוא אותם. אנחנו צריכים להשאר עם ראש פתוח, כדי שאם אנחנו או חברינו חושבים שאנחנו כאלה, נלך להבדק ואולי נגלה שיש אנשים ללא נקודת G, במקום להתבייש ולהגיד שבטח עוד לא מצאנו אותה. זו דעתי, לפחות.

Limbonic Art

New member
סליחה

לטעון דבר כזה כמו אולי לא קיים זה כבר מראה על בורות מסויימת (ובורות עצובה מאוד אגב) , אך מעבר לכך לא דיברתי על זה, דבירתי על העובדה שהיא ביקרה אותו על הגישה שלו וניתחה אותו ואת דבריו - אין לה שום זכות לשנות את דעתו גם אם נגיד הוא ראש בקיר. ודבר שני- נניח ימצאו כי קיימים אנשים ללא נקודות G- הם יהיו אנשים נחים בדיוק כמו אדם ללא רגל או יד- זה חלק מהגוף השלם של כולנו וכל עוד אנשים נולדים עם איברים מיניים אז זה בעצם מוכיח שלכולם אכן יש ,אחרת גם יהיה קשה לקבוע את מין התינוק ברגע שהוא נולד
(אלא אם עושים כמובן אולטרסואנד וכאלה , מה שלא עושים עם הבאת תינוק לעולם).....

מותר לאנשים לא להסכים

ומותר לרונית שדעתה תהיה שונה משל גבריאל, ובדיון תרבותי מותר להם לחלוק זו על דעתו של זה. לא הבנתי למה ראש פתוח לאפשרויות חדשות שלא הכרנו הוא בורות. אם תגדירי אנשים בלי נקודת G כנכים או לא זה לא משנה, הם עדיין יהיו קיימים. "נכות" זו הגדרה של בני אדם שלא קשורה לטבע, אלא לתפקוד בחברה המודרנית. זה שמישהו נולד עם איברים מיניים עדיין לא אומר שיש לו נקודת G. איבר מיני הוא לא נקודת G. אני לא רואה סיבה שהאיבר המיני של אדם מסוים לא ישמש לו רק כדי לרוקן את שלפוחית השתן.

Limbonic Art

New member
עיזבי או שאת לא יודעת מה זו הנקודה הזו

או שאני באמת לא מבינה את הבעיה

Tristitia

New member
המממ לא

נקודת G אצל נשים זה דגדגן , אין קשר לשלפוחית השתן , בכלל לא אותו מקום. וכן אפשר לראות בלי בעיה איפה הוא. וגברים אמנם שלפוחית השתן עוברת ליד אך עדיין זה לא כל הכיפה (ראש איבר המין שלהם) ששם נמצא נקודת G וזה מה שזה בעצם שלפוחית שתן זה משהו אחר וקשור לכליות בכלל ורק יוצא דרך צינורית שעוברת משם . חייבת לומר שכל השרשור שנפתח פה יותר ממיותר וחבל.

למעלה