האם אני קשה איתה ?

EdisonGirl

New member
תודה, זה המידע שהיה חסר לי כדי להבין

מה בדיוק יש לריב על זה.. את דואגת לעדכן אותה עבור כל מאכל שהיא מכינה מה "לא בסדר" בו? כדי שתדע לפעם הבאה?
או שאת פשוט לא אוכלת אותו, ומשאירה אותה להתחרבש עם עצמה למה האוכל נותר יתום?

גילושיט

New member
אני דווקא מבינה אותך

כי קרה לי לאחרונה מקרה דומה עם אבא שלי..
אני לא אוכלת עגבניות (זה ממש ממש דוחה אותי) ולפני כמה זמן אמרתי שבא לי שווארמה אז אבא עשה לי הפתעה וקפץ לקנות לי.. אממה, הוא החליט שזה יהיה רעיון טוב לשים לי בפנים סלט קצוץ כזה שמכיל כמובן עגבניות. לקחתי שני ביסים וכמעט הקאתי את נשמתי!
וזה היה מממששש מעצבן ואפילו מעליב - 25 שנים אתה יודע שאני לא אוכלת עגבניות אז מה גרם לך לשים לי את זה בשווארמה? ובאותו רגע ממש התרתחתי (זה גם הרס לי חווית השווארמה) אבל אחרי כמה רגעים הבנתי שהוא בסך הכל התבלבל וכן ניסה לעשות משהו נחמד לכבודי, גם אם זה קצת התפקשש...

מוסר השכל - תעריכי את זה שאמא שלך מבשלת לך את כל מה שאת אוהבת. ותנסי גם לטעום דברים חדשים (למה אצל אחרים את טועמת ואצלה לא? קצת מעליב הייתי אומרת) ומותר לך כמובן להגיד לה שאת לא אוהבת פטרוזיליה או מה שזה לא יהיה אבל אין טעם לריב על זה! תנסי לזכור שהכל מכוונה טובה גם אם בדרך זה קצת נתקע.. אל תהיי כפוית טובה (בטח לא לאמא!) מקסימום תחממי שניצל תירס
בתאבון!

גילושיט

New member
שועלים אוכלים הכל

גם גווית, נראה לי.
בגלל זה אומרים שאם משהו דוחה אפילו אותם.. כנראה זה ממש דוחה. ע"ע עגבניות

spaysi8

New member

עם מה מנגבים את הג'חנון אם לא עם עגבניות מרוסקות?
מה שמים בסלט בלי עגבניה?
מה שמים בהמבורגר?
מה שמים בברוסקטה?

חייבים עגבניות בחיים!

גילושיט

New member
יש לי תשובות להכל

לא שאני אוכלת ג'חנון (בערך 4 מיליון קלוריות לביס) אבל בתקופה שהייתי אוכלת אז רק עם קוטג' וזה ממש טעים

בסלט - הכל חוץ מעגבניות.. כרוב, מלפפון, פלפלים בכל הצבעים, גזר, תירס, באמת לא חסר...
בהמבורגר כרגיל - חסה בצל ומלפפון חמוץ וים של רטבים
וואי בא לי המבורגר עכשיו בגללך!
בברוסקטה - חצילים!

יפים החיים ללא עגבניות.

EdisonGirl

New member
קטשופ, אגב, כן?

ומה את לא אוהבת בעגבניה? הטעם או המרקם?

(אני פשוט לא מצליחה לעכל שקיים יצור כמוך
)

גילושיט

New member
קטשופ

אני ממש ממש אוהבת! מהאלה שלא יכולים בלי..
תמיד כשאנשים חופרים לי כמה ויטמינים יש בעגבניות וכמה זה בריא אני עונה שאני מקבלת את כל הדברים האלה מהקטשופ שלי

ואני לא בדיוק בטוחה מה הטעם של עגבניה בכלל רק שזה דוחה אותי ברמות אחרות.. הריח, הצורה, כל המיץ והגרעינים והריר הזה שיוצא משם (איכס עשיתי לעצמי בחילה עכשיו)

סיפור מהחיים - היה לי חבר בצבא ויום אחד אכלנו ארוחת ערב בבסיס ביחד. כשיצאנו אני מגלה לחרדתי שהוא מחזיק ביד עגבניה!
לא הבנתי מה הולך לעשות איתה לעזאזל עד שהוא נתן בה ביס.. כמו תפוח!

הייתי בשוק, זה היה המחזה הכי דוחה שיצא לי לראות, נשבעת. מיותר לציין שלא נתתי לו לגעת בי שבועיים וחצי אחרי המקרה המזעזע..

CtrlAltDele

New member
כל כך איתך..

אני זוכרת שחזרתי אחד פעם הביתה וראיתי במראה שיש לי גרעין של עגבניה יבש על החולצה (ובתור אחד שלא אוכלת עגבניות 27 שנים) כל נגעלתי ובאותו רגע זקרתי את החולצה לפח ומקלחת של שעתיים נראה לי.

פיכ, כל כך דוחה.

CtrlAltDele

New member
בגדול, כרגע מקיימת מערכת יחסים עם גרג לין.

והמאמרים שלו. עוד כמה שעות ואנחנו נפרדים.

גילושיט

New member
אז

תעדכני אותי אם תזדקקי לריבאונד

נצא לארוחה רומנטית נטולת עגבניות!!!

למעלה